Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość gość
Magdaleno za kilka lat to będziesz samotna matka bo twój facio (ktory ma skłonnośc***edofilskie ) znajdzie sobie inna 17 latke do bzykania. . Bez odbioru . .

Gość Magda18181
Pracowałam :D Co ty wróżka? Widzisz i czytasz ze szklanej kuli ?? albo z fusów ??? Martw się kiciu o siebie, błagam !!!!!!!!

Gość 0 Terenia 0
31.12.13 Ciasteczkowy_Stwor19 "Witam, mam 19 lat i synka 3 latka." Fuuu jaka patolówa, czemu jeszcze opieka społeczna się tym nie zajęła? :O

Gość Magda18181
Mój dzidziuś bawi się właśnie w łóżeczku... macha rączkami, gaworzy... mąż zaraz wraca z pracy... dziś wcześniej :D Kochane Dziewczynki, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku dla Was i dla Waszych mężów i Dzieciaczków :) :) :)

Gość gość
..........

Gość gość
Miłości i Szczęścia w Nowym Roku !

Gość Magda1818
Matko Tereso, skąd taki język i takie paskudne poglądy ???? Gdzie miłosierdzie i dobroć ?????

Gość autttooorrkkka tematu
Witam dziewczyny widze ze klotnia toczy sie dalej... Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie nie zwracac uwagi na tych ludzi. Magda widze ze nerw C**puscil, spokojnie nie przejmuj sie bo najwazniejsze jest to jak ty sie czujesz w swoim zyciu i to samo kieruje do wszystkich mlodych mam.

Gość Magda1818
Autorko, ależ ja się wcale nie denerwuję :D Wręcz przeciwnie :) bawi mnie ta dyskusja z tymi "dojrzałymi kobietami", którym argumentów brakuje... to co robią? potrafią tylko bluzgać, rzucać wyzwiskami.... "szmacisko nr 1" ???? ja nie znałam takich określeń, one chyba przychodzą z wiekiem.... ... traktuję to wyłącznie jako zabawę, mam trochę rozrywki :D

Gość magda idź do lekarza
za bardzo emocjonalnie podchodzisz do tematu, przesadzasz, a to w żadną stronę nie jest dobre..

Gość gość
Magda1818 to pisz pisz szmatko pośmiejemy sie trochę .

Gość gość
Ten Twoj dzidzius i mezus kochany to chyba imaginacja Twojego zrytego mozgu Madziu. Ale tak wmawiaj sobie dziecinko. Gimbaza nudzi sie juz w domku, prawda? Juz nie bulwersuj sie "kiciu"

Gość gość
Madziu jestes ?

Gość gość
Nie wiedzialam ze dawajac doopy dostaje sie macierzynski : ) no ale skad moglam wiedziec, jednak k....y maja dobre zycie w Polsce. Mala skoncz ten teatrzyk bo juz sie nudzi.. Chyba ze wymyslisz cos nowego, ciekawszego? To "zapodaj" jutro wieczorem poczytamy

Gość Magda18181
Zazdrościcie mi ze mam luksusowe życie hehe !!!! Trzeba było szukać porządnego faceta a nie jakiegoś gołodupca !!! Nie mona wina ze mam lepiej !!!

Gość od jakiegoś czasu gada sam z sobą.... to niedobrze.... kurcze.... :( Ten wyżej to też podszyw.... gościu, spróbuj teraz, na niebiesko, hehehehe :)

Gość gość
Magda a dlaczego ty mając takie z******te życie siedzisz dzisiaj na kafeterii ?

Gość gość
nie wiesz jakie muszę znosić męczarnie

Gość a ja obstawiam ze magda
nie ma nic:) Weszla na temat chwalac sie, ze ma mieszkanie, kupe kasy i zagraniczne wczasy, a prawda pewnie daleko od tego odbiega:P Zawsze tak jest, ze ten co najwiecej krzyczy, ze ma nie ma nic. Pewnie chciala tutaj napisac, ze jest szczesliwa i by poprzec to czyms to zmyslila bajke o posiadaniu pieniedzy. Wierze w to, ze 19 letnia matka moze miec pieniadze. Moja kolezanka wpadla w tym wieku i miala wszystko, wlasne mieszkanie, oszczednosci i wszystko dali jej rodzice. Nie potepiam, ale ona pochodzila i pochodzi z naprawde zamoznej rodziny, a jakos nigdy nigdzie nie chwalila sie ile ma. Takie przechwalki swiadcza wiec o jednym: piszesz o tym co chcialabys miec, ale prawda pewnie taka, ze cisniesz sie w kawalerce, ktorej wynajem pokrywa polowa wylaty chlopaka (nie meza) a ty pod oniec miesiaca probujesz w biedronce dorwac jak najtansze produkty. Ewentualnie siedzisz rodzicom na glowie i jestes utrapieniem. Wiem, ze bedziesz zaprzeczac, ale twoja pisanina o pieniazkach i udanym seksie brzmi tylko jak przechwalka. Prosci ludzie tak maja, ze lubia sie chwalic anonimowo tym co chcieliby miec. Wiec obstawiam, ze i w lozku za goraco nie jest:P A teraz mozesz zaprzeczac uzywajac setek wykrzyknikow i robiac prywatne wycieczki w moja strone. Roznica tylko miedzy nami jest taka, ze ja nie musze niczego sprostowywac jak ty, bo nie mam zadnych kompleksow:)

Gość a ja obstawiam ze magda
i jeszcze w dodatku piszesz sama ze soba:D niezle stuknieta madziu jestes

Gość gość
Madziu odezwij się

Gość gość
Madziuniu jestes nam winna wyjasnienia. Bardzo proszę o ich udzielenie. Bo inaczej ja czuję sie jak szmata, jak nie mogę komuś tak z serca wygarnąć to mnie boli

Gość sylwia88888
strasznie dużo jadu jest w tych wypowiedziach. chociaż jestem młoda nie rozumiem tego świata. poczytajcie może kiedy jest najlepszy czas na rodzenie dzieci.jak sie jest MŁODYM. od wieków to wiedziano, i kobiety rodziły MŁODO ,bo po to jesteśmy na tym świecie żeby dawać życie, żeby móc sie cieszyć dziecmi i wnukami długooo. teraz jest taka moda na rodzenie po 30. a pod wzgledem biologicznym to już jest późno. nie mówie ze trzeba rodzić w wieku 16 lat, ale to przecież nie jest zbrodnia, stało sie i trzeba poradzić sobie z sytuacją, to nie koniec świata. nie ma powodu żeby komuś ubliżać z tego powodu

Gość sylwia88888
a poza tym w naszych czasach nie ma dobrego czasu na dziecko. szkoła , studia szukanie pracy dobrej , i już sie ma powiedzmy 25 lat, później jak już sie znajdzie tą prace to trzeba sie troszke spełnić a poóźniej ma sie np 30 lat i można pomyśleć o dziecku:starania , ciąża a później nici albo z wychowywania dziecka albo z pracy. bo pracując na cały etat nie da SIE TEGO pogodzić(ja tak uważam).i może pasowało by chociaż 2 dzieci mieć?a i ile mamy lat?za dużo, dodatkowo nici z pracy. chyba że ktoś rodzi dziecko po to żeby go oddac w ręce babć,opiekunek lub do żłobaka.

Gość gość
Odezwij się Madziu natychmiast, bo mnie zaraz rozerwie, jak ci nie wygarnę, bo doprowadziłaś mnie do białej gorączki

Gość gość
i sprostowywuj ze nie masz żadnego męża tylko co najwyżej chłopaka a seks nie taki znowu wcale dobry i kawalerka zamiast mieszania dwupoziomowego biedujecie i tyle, ja wiem i tak, hahahahaha, ty szmacisko

Gość ja obstawiam ze magda
skłamała bo ona na pewno jest brzydka i wcale ten jej mąż jej nie lubi Ja jestem piekna i prawdziwa cnotka, nie to co one, weź mnie, proszę

Gość gość
urlop macierzyński, taaaa, dobre komu dają taki urlop, toż tylko zasłużonym, a nie byle Madzi

Gość sylwia88888
aha i mam 2 dzieci (5 i 3 letnie)i 26 lat.nie żałuję swojej młodości i mimo tego że nie pracuję nie mam swojego mieszkania i jeszcze nie skończyłam studiów uważam że osiągnełam wiecej niż nie jedna 30 latka. osiągnełam to co sie najbardziej liczy czyli stworzyłam wraz z mężem kochającą sie ,zgodna, szanującą sie rodzine.bo to jest najważniejsze, a nie kariera , pieniadze, itp. niczego nam nie brakuje do szcześcia.