Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość gość
magda1818 a tak poza dawaniem d**y umiesz coś jeszcze ?

Gość magda1818
No proszę gościu, nowa definicja....... zgłoś do encyklopedii..... Ty na szczęście nie jesteś, nie byłaś i nigdy nie będziesz k.u.r.e.w.k.ą...... .... Bo Twoja cnota jest NIETYKALNA, ani w lesie, ani w kuchni, ani w kącie..... Broń jej !!!!! Broń !!!! I się nie poddawaj !!!!! W razie czego to pazurami i kop w krocze !!!!!! .... Dziewczyny, a ja kocham seks !!! I mój mąż też !!! I jest nam mega-dobrze !!!

Gość Eniek
Widocznie musiała kiedyś przerwać ze zaszłaś kobieto mam znajome które przez to maja problemy

Gość magda1818
Dawanie dooopy ........ jaki masz słodki i przyjemny język..... Twój mąż pewnie tak lubi............. Bo wiesz, akurat mój używa sformułowań "kochać się", ..... "pokochać się " .... ale niech każdy robi co mu pasuje.... ..... Ty dajesz dooopy swojemu chłopu..... ..... Ja kocham się ze swoim mężem :D

Gość Eniek
Mam wiele zanjomych co przez tabletki maja problemy a ze ty jestes cudowna i mozesz to sie ciesz

Gość Eniek
nie wstawia mi wypowiedzi widocznie limit jest

Gość Eniek
O w wieku 16 lat brałaś czyżby nie za wczesnie na współżycie w twoim mniemaniu ?

Gość gość
Oj Madziu ktos tu probuje sie dowartosciowac ; ) sorry ale nikt normalny i znajacy swoja wartosc tak nie pisze. Nikt Ci nie wierzy w to cudowne zycie. Przedobrzylas Malenka ;)

Gość Eniek
W wieku 16 lat brałaś czyzby nie za wcześnie na współżycie w twoim mniemaniu ?

Gość Eniek
A mi w łóżku tez jest dobrze i co przedobrzyłam? Musicie po nas jeżdzic a co gdbys ty gosciu w tym wieku to co miło by ci było jak by ktos o tobie k***a mowił ?

Gość Magda1818
Hehehehe, dobre Eniek !!!!! Dobre !!!!! No i wyszło szydło z worka !!!! Ta, co nas tak tu poucza, sama się wydała !!!! 16 lat ???? Matko Boska, Gościu!!!! Poszczałaś się, czy dawałaś dooopy, szmato ?????? (Twoje określenia, chyba się nie obrazisz???)

Gość gość
Spokojnie zaczelam wspolzyc w wieku 17 ; ) nie wiesz ze lekarze przepisuja anty na bolesne miesiaczki? Jak Ty malo wiesz o zyciu. Zreszta nawet jesli bym zaczela sie kochac w wieku13 lat tio Co Ci do tego? Skoro w wyniuku tego nie zaszlam ? Zadnej wpadki w wieku nastu lat? I tym sie roznimy

Gość Eniek
Krytykuje nas które nie brały nic bynajmniej ja a tu sama sie wysypała ze miała 16

Gość Eniek
Ja wyłam z bólu jak miała miesiączki lało sie ze mnie jak z kaczki ze musiała co 10 min zmieniać podpaskę a mimo tego nie wzięłam bo sie bałam o własne zdrowie

Gość Magda1818
Gościu, ja wiem w co Ty wierzysz.... i nie zamierzam konkurować..... Twoją wiarę na mój temat mam głęboko w dooopie..... :D Podoba mi się za to, jak się miotasz i wijesz :D :D :D Coraz ciężej bronic swojej pozycji, co ?????? Biedactwo.... nie wpiep...aj się do życia innych.... taka moja dobra rada.... zajmij się swoim :D

Gość Magda1818
Gościu, to jednak KOCHAŁAŚ SIĘ ???????????????// Niemożliwe !!!!!!!!!!!!! Nie zmieniaj słownictwa !!!!!!!!!! DAWAŁAŚ DOOOOPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak do tej pory to nazywałaś, i niech tak zostanie, lepiej oddaje Twój wizerunek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość magda zluzuj
Serio, bierzesz coś? :O Wszystko to pięknie, jak sobie wyjeżdżacie za granicę i tak dalej, ale zapewnia ci to jedynie i wyłącznie facet, którego chyba postanowiłaś na to dziecko złapać (bo raczej dziewczyna w wieku 18 lat ma zazwyczaj inne priorytety niż przedwczesne macierzyństwo). Udało ci się, dobrze dla ciebie, ale nie nadymaj się tak, jak to sobie świetnie radzisz, bo to śmieszne jest. To nie ty sobie radzisz, to za ciebie sobie poradzono, a ty z tego korzystasz. Także naprawdę, przestań się miotać, bo nawet nie zauważyłaś, ile osób ma tu z ciebie tak zwaną bekę :O

Gość Eniek
O co nam do tego? To po co sie wpieprzasz w nasze życie

Gość gość
nie powinnam tu wchodzić bo mam sporo więcej niz 18. urodziłam jak miałam 22, ale uważam , ze temat bardzo ciekawy, mam do Was prośbę - ignorujcie głupie wpisy , a głupole sami się uspokoją, nie odpowiadajcie i i nie tłumaczcie się , to bez sensu, nie dajcie im powodu do nakręcania się. To Wasze życie i Wasze dzieci, wiadomo raz lepiej, raz gorzej, po to autorka założyła topik, żeby sięwspierać, pogadać o codziennych troskach, radościach a moze i czasem wypłakać się. Pozwólcie sobie na to i zbywajcie ciszą i milczeniem zawistnych głupoli. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!! dla Was i Waszych maluchów

Gość gość
Ja sie kocham a ze wy dajecie dooppy to wasza sprawa. Mylicie gosci ; ) a miotacie sie wy, niezly ubaw z was maja i nawet tego nie zauwacie. Widac ze malo w glowkach macie tylko wstyd robicie swoim dzieciom i rodzicom. Wspolczuje im. A Ty Madziu nie mialas sie szykowac na tegoo cudownego sylwestra? Haha zenujace dziecko

Gość gość
Madzia bo ci żyłka na dupsku pęknie od tego krzyczenia hehhe Głupia c**ka jesteś i nadajesz się tylko do bzykania ..tyle w temacie .

Gość Kolll 1529
I po co odpowiadacie gosciom? Dobrze ktos napisal robicie z siebie kretynki. Ale skoro lubicie. Pozdrawiam nastki

Gość gość
Największą kretynka jest tutaj pani madziaaaaaaaaa .Szmacisko nr 1 :)

Gość gość
witam ja urodziłam mając 18 lat, dzisiaj mam 19 letniego wspaniałego syna i 3 lenią córeczke, męza którego kocham badzo mocno, skończone studia , własną firme a wiecie dlaczego ? bo jak zaszłam w ciaże to takie własnie złosliwe , obrzydliwe, wredne mamuśki moich koleżanek uznały że jestem niegodna przyjażni ich córek i uznały mnie za najgorszą, dzisia myśle że to dobrze bo własnie na przekór tym wszystkim dewotkom zacięłam się , cięzko pracowałam, budowałam swój kręgosłup moralny i udało się teraz mamy bardzo fajnych przyjaciół, prawdziwych przyjaciół, jesteśmy kochającą się rodziną , a dzieci tych własnie cudownych mam skończyły różnie .......... dziewczyny nie przejmujcie się tymi wpisami tylko walczcie o swoje szczescie , bo wiadomo łatwo nie będzie ale trzeba się zaprzeć , być dobrym człowieliem i iśc do przodu a wszystko sie uda a i uprzedze wredne komentarze że byliśmy na utzrymaniu rodziców, nie nie bylismy , mąż poszedł do pracy, ja dorywczo tez pracowałam , jedynie co to moja mama opłacała mi przez okres studiów bilet miesięczny jak się chce i kogoś bardzo kocha to sie wszystko da , trzeba tylko włożyć w to sporo pracy ale to nie ma znaczenia w jakim wieku sie urodzi

Gość Gosciumaybe
Ta Magda jest tak glupia az sie przykro robi. Ubaw niezly

Gość Gosciumaybe
Juz pal licho to ze maja dzieci w takim wieku, ale te wypowiedzi.. Po nich mozna zmienic zdanie

Gość Magda18181
Maluszek dostał cycusia i leży sobie zadowolony :D .... Wiedziałam !!!! że gość zna jeszcze inne słownictwo !!! i że nam da kolejny pokaz swojego języka !!!! hehehe :D

Gość Magda18181
Gościu, któryś już raz zadajesz pytanie o to, czy SAMA się utrzymuję, co robię, itd. Odpowiem Ci :) Otóż ja WYCHOWUJĘ maleńkie dziecko :) Tak się umówiliśmy z mężem - ja jestem na urlopie macierzyńskim, a On pracuje :) Widzisz w tym coś złego ?????

Gość Magda18181
Ale nie zakładam, że tak będzie zawsze :) Może przy trzecim, czwartym dziecku znudzi mi się już siedzenie w domu? Będę się chciała zrealizować zawodowo (studiuję zaocznie na SGH) ??? A mój mąż będzie chciał posiedzieć z dziećmi, patrzeć na ich rozwój każdej minuty, cieszyć się nimi przez większy okres czasu??? To wtedy to zmienimy, zamienimy.... dla mnie nie ma problemu, a dla Ciebie ???

Gość gość
Jakim urlopie heheh żeby miec urlop to trzeba pracować