Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość gość
"I lubię seks i mam w nosie, co piszą te stare, niewyżyte, pomarszczone i obwisłe dewotki !!!!!!!" A co am piernik do wiatraka ? Dlaczego uważasz ze jak ktos nie zgadza sie z toba to jest stary ? niewyżyty? Każdy moze miec swoje zdanie .DLa mnie robienie sobie dziecka a wieku nastu lat to patologia i zdania nie zmienię .

Gość magda1818
Dojrzałakobieto, nie rozumiem dlaczego jesteś tak bardzo ciekawa co JA osiągnęłam ??? Dlaczego nie zajmujesz się sobą, tylko mną??? To nie jest forum dla Ciebie przecież.... znajdź sobie jakiś wątek o wypiekach, sprzątaniu, czy cóś takiego.... ja Ci tam nie będę wchodzić i rzucać wyzwiskami........ .... Skoro jesteś taka ciekawa - osiągnęłam wszystko :D :D :D A że się nie musiałam napracować, narobić.... to co z tego ???? Ja się cieszę!!! A ty nie ??? Ciesz się razem ze mną !!!! Szkoda Ci, żałujesz mi ??? No ale to już Twój problem.... Tobie się nie ułożyło ???? bo może z takim podejściem jak masz, to tak się właśnie kończy ???

Gość autttooorrkkka tematu
Dojrzala kobieto jestes niesamowicie zdesperowana osoba ze non stop szukasz potwierdzenia swojego wyboru ze urodzilas/ lub jeszcze nie w pozniejszym wieku. czy to ze udowodnisz mlodym matka ze popelnily blad, ze sa nieodpowiedzialne i na pewno juz sobie nie poradza da Ci ulge??? ODPOWIEDZ

Gość przykład magdy1818
jest jednak wyjątkiem. Fakt, że sama nie osiągnęła NIC, ponieważ wszystko co ma zawdzięcza temu, że rozłożyła nogi przed odpowiednim facetem :) Gdyby ją zostawił, zostałaby na bruku. A że koleś ma ewidentnie zapędy jesli nie pedofilskie, to na pewno do młodziutkich lolitek (zamiast szukać kobiety w swoim wieku bzykał nastolatki), to za parę lat zapewne wszystko może się zdarzyć, bo nasza wyszczekana madziunia bez własnego grosza przy tyłku, już za stara będzie :D Ale jednak madziunia nie żłopie kasy od rodziców. I to właściwie tylko lekko mnie irytuje w wypowiedziach młodych matek - te kłamstwa, ze od początku są całkowicie samowystarczalne. A tak naprawdę poradziły sobie na początku tylko dlatego, ze miały kochających rodziców (teściów). I nie ma w tym żadnej ujmy. Tyle, że trzeba się umiec do tego uczciwie przyznać 🖐️

Gość magda1818
Dojrzałakobieto, nie rozumiem dlaczego jesteś tak bardzo ciekawa co JA osiągnęłam ??? Dlaczego nie zajmujesz się sobą, tylko mną??? To nie jest forum dla Ciebie przecież.... znajdź sobie jakiś wątek o wypiekach, sprzątaniu, czy cóś takiego.... ja Ci tam nie będę wchodzić i rzucać wyzwiskami........ .... Skoro jesteś taka ciekawa - osiągnęłam wszystko :D :D :D A że się nie musiałam napracować, narobić.... to co z tego ???? Ja się cieszę!!! A ty nie ??? Ciesz się razem ze mną !!!! Szkoda Ci, żałujesz mi ??? No ale to już Twój problem.... Tobie się nie ułożyło ???? bo może z takim podejściem jak masz, to tak się właśnie kończy ???

Gość hehehehhehehehehheheh
Dziecko w wieku 19 lat ?? Najlepsze lata w pieluchach ,zupki ,kupki bleee Na szczęście pochodzę z porządnej rodziny gdzie dzieci rodzi sie po 30 stce :)

Gość gość
A ja młode mamy podziwiam! Mogły wyskrobać i dalej żyć beztrosko, a urodziły i wychowują. Brawo dziewczyny :) Sama mam 26 lat i jestem w pierwszej planowanej ciąży. Seks zaczęłam uprawiać mając 17 lat, a wiadomo, że jak się seks uprawia to i dziecko można mieć :)

Gość przykład magdy1818
madziulku, nie jodłuj tak, chyba sama chcesz kogoś o czyms przekonać :) wszystko dał ci facet lubiący młodziutkie dziewczyny. tak samo jak ci dał, może ci odebrać. a twoja młodość mija, mija, mija, lalalala ;)

Gość magda1818
A skąd wiesz, że powodzi mi się dlatego, że mąż mnie utrzymuje ??? Błagam, idźcie już do kościoła i do sprzątania i do szorowania garów. Dajcie dobry przykład !!! nam, młodym, pogubionym.... :D

Gość gość
i ta porządna rodzina kultury cię chamko nie nauczyła.

Gość Dojrzałakobieta
"Skoro jesteś taka ciekawa - osiągnęłam wszystko " smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif magda1818 Tzn co ? konkrety proszę :)

......A u żłóbka Matka Święta (nastoletnia, pewnie puszczalska) Czuwa sama uśmiechnięta (Aaaa! "sama" zostawił ją gach, skopać ją, opluć, zdeptać) Nad dzieciątka snem (pewnie wyrośnie następna patologia z niego) ...........tak w takim razie wygląda wg wszystkich ubliżaczek interpretacja tej kolędy :(

Gość gość
zobaczymy jak pani z porządnej rodziny w 30 będzie chciała mieć a okaże się że jest bezpłodna :)

do hehehehehe wow bo sie posram z wrazenia... Twoja rodzina nauczyla cie ze jestes pepkiem swiata - czyli dla ciebie jestes kims a dla wszystkich nikim:-D

Gość gość
A co wy wiecie o tych młodych matkach znacie ich historię, czytalyscie ich biografię czy co? Od razu rzucacie wyzwiskami, szmata*i, kurw*mi jaki wy poziom reprezentujecie? Żaden. Nikt tu nie promuje macierzyństwą w wieku 15 cży 18lat. Pewnie w większości tego nie planowaly. Może nie mialy nikogo kto by pokierowal je na wlasciwa drogę. NiE MACIE pRAWA JE OCENIAC A TYM BARDZIEJ WYZYWAC. Aż wstyd że te niby dorosle matki WYZYWAja zamiast wykazac się zrozumieniem. Zenada

DOJRZALA KOBIETO CZEKAM NA ODP

Gość gość
jak mnie wkurza takie gadanie że jak ma wcześniej dziecko to puszczalska, ate co nie mają dzieci to co szię nie puszczały? Ciekawa jestem jaka jest srednia wieku tych cnotek co tak wyzywają kiedy był wasz pierwszy raz co? może po osiemnastce? watpię!!! to że nie zaszłyście to czyni wam prawo do osądzania i wyzywania innych??

Gość magda1818
Dojrzała kobieto, znów mnie wypytujesz.... czemu jesteś taka ciekawa ??? czy ja Cie pytam o Twoje życie??? Brakuje Ci czegoś, że tak uparcie chcesz mi coś udowodnić? ..... mam wszystko, żyję na luzie, mam kasę, miłość, wspaniałego synka.... jestem młoda, mam cudownego męża.... no i cóż Ci na to poradzę ??? hę ??

Gość gość
A co wy wiecie o tych młodych matkach znacie ich historię, czytalyscie ich biografię czy co? Od razu rzucacie wyzwiskami, szmata*i, kurw*mi jaki wy poziom reprezentujecie? Żaden. Nikt tu nie promuje macierzyństwą w wieku 15 cży 18lat. Pewnie w większości tego nie planowaly. Może nie mialy nikogo kto by pokierowal je na wlasciwa drogę. NiE MACIE pRAWA JE OCENIAC A TYM BARDZIEJ WYZYWAC. Aż wstyd że te niby dorosle matki WYZYWAja zamiast wykazac się zrozumieniem. Zenada

Gość przykład magdy1818
tak, madziuniu, mąż cię utrzymuje ("Nie pracuję bo nie muszę (...) Stać mnie na zagraniczne wczasy, ciuchy dla mnie i dla dziecka, zdrową żywność, fitness. Mój mąż, lat 27, ma pracę, jest informatykiem i zarabia niezłe pieniądze.") :) Nie odwracaj teraz kotka ogonkiem, panienko, bo przekaz twój był jasny jak słoneczko :) musisz jedynie pilnować, by zawsze wyglądać jak nieletnia lolita i może wszystko dobrze się skończy ;) ciao

Gość hehehehhehehehehheheh
"gość i ta porządna rodzina kultury cię chamko nie nauczyła." A gdzie ja napisałam COŚ OBRAŹLIWEGO ? to ze nie chciałaby, w wieku 19 lat dziecka ? (w wieku 19 lat byłam jeszcze dziewicą.. ) Dla twojej wiadomości mam 3 letnią córkę .

Gość magda1818
Lubię wyglądać jak Lolita :D :D Szkoda Ci, bo Ty już nie możesz ???? O kurcze, masz pecha :( :( :( Współczuję.................. .....

Dojrzala kobieto co chcesz udowodnic mlodym matkom mowiac ze sa nikim? Czy daje ci to satysfakcje ze pokazesz ile jestes lepsza od nich???

Gość gość
heehehe wspólczuje ci że nikt cię nie chciał do dziewietnastki Ja urodziłam w wieku 27 lat co nie znaczy że to był mój pierwszy raz puknijcie się w łeb.

Gość Dojrzałakobieta
"mam wszystko, żyję na luzie, mam kasę, miłość, wspaniałego synka.... jestem młoda, mam cudownego męża.... no i cóż Ci na to poradzę ??? hę ??" No to teraz odpowiedz mi konkretnie na moje pytanie , Co SAMA osiągnęłaś w wieku 19 lat ze piszesz ze masz juz wszystko .( hę??? :) )

Gość Dojrzałakobieta
autttooorrkkka tematu- gdzie ja napisałam ze młode matki sa nikim ?

Gość magda1818
Autorko topiku, napisz coś o swoim dziecku.... mój synek jest wspaniały... ma rok, zaczyna już chodzić, cały czas się śmieje :) Nie rozstaję się z nim nawet na chwilę :) Nawe jak idę pod prysznic, to wózek wstawiam do łazienki i cały czas do siebie "gadamy" :) Życie jest piękne !!!! przekonałam się o tym nie raz, ale wtedy gdy On się pojawił, to naprawdę była ekplozja szczęścia !!!! :D

dojrzala kobieto chodzilas do szkoly ze nie umiesz czytac?? odpowiedz na pytanie!!!!!!!

Gość przykład magdy1818
madziu, tą wymuszoną, rozpaczliwą ironią niczego nie zmienisz :) widać w niej tylko twoją desperację i żal mi ciebie. zostałaś zabawką w rękach człowieka mądrzejszego od ciebie i pewnie jako zabawka skończysz. normalny, dorosły mężczyzna nie zaczepia nastolatek. także rzeczywiście pilnuj, żeby ci cycki nie urosły ;)

Gość magda1818
Autorko, a karmisz jeszcze piersią?? Czy jak niektóre przeysuszone co tu tak się udzielają piszą - cyckiem ??? Ja mam cały czas mnóstwo pokarmu... i piękny biust przy okazji !!!! I chcę jeszcze karmić jakiś czas, a Ty ?