Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evcia69

sama w sylwestra 2013

Polecane posty

Gość nooolife
z tego to sie zrobił teraz kącik zażaleń hehe ale dobrze trzeba sie gdzieś wygadać:)

Gość samotna w tę noc
22 minuty zostały...

Gość hartman
kamilko moglas go zachecic pokazac mu ze fajnei jest na imprezie ojj nastepnym razem nie strzelaj fochow tylko sie baw jak nie wyjdzie to najwyzej zmienisz chlopaka. masz buziaka w czolko :-* ;)

Gość hartman
kocham was kafeterianie to wy tworzycie to z****** miejsce!! wiecej seksu mniej skrzywionych min w 2014 pije za wasze zdrowie i powodzenia!!

Gość samotna w tę noc
No i mamy 2014! Szczęśliwego Nowego Roku!

Gość gość
ja tez sama jestem w tę noc - Radom, a wy??

Gość noolife
najlepszego mimo wszystko!!:)))

Gość gość
stooo lat stooo lat niech zyje zyje nammmmmmmmmmmmmmmm

Gość sylwestrowa
szczesliwego nowego roku,by byl lepszy niz 2013

Gość 2000 kilometrow
Panienki jestem facetem ale siedze razem z wami bo moja dziewczyna niedawno musiala poleciec do angli pomagac swojej siostrze, kupilem bilet i przylecialem tu do niej na tydzien do mojej kochanej dziewczyny, steskniony jak cholera, 2000 kilometrow, i dowiedzialem sie od niej ze mnie zdradzila z kolega z pracy, poprostu dala d**y i jest teraz z nim w zwiazku (on wrocil do polski na swieta) ale nie wiedziala jak mi o tym powiedziec :) nienawidze jej bo zepsula 4 letni zwiazek, mojego sylwestra i moje zaufanie do kobiet... i teraz musze siedziec z nia w jednym domu bo nie stac mnie na wykupienie wczesniejszego lotu powrotnego... teraz musze rozpoczac nowe zycie bez tej niewiernej suki... pozdrawiam i lącze sie w bólach z wami ;) 2014 please be good!

Gość samotnik_prawiczek
szczesliwego nowego roku 2014.. :) ja po raz kolejny w domu spedziam sylwestra, przegralem zycie :S

Gość gość
Ja nie przepadam za ludzmi dlatego w takich momentach jestem sama ale jakos nie chcialoby mi sie teraz calowac tych wszystkich rozchachanych gęb i zyczyc im wszytskiego najlepszego ;) jestem wredna

Gość samotnik_prawiczek
ja tak samo, nawet sie przzyzwyczailem do samotnosci hehe :D

Gość kafeteriankamisia23
ja też sama kochani witajcie:))) facet mnie olał nie podając powodu nie odzywa się ja jak głupia podtrzymywałam znajomość niby pisał ale w efekcie sam sie nie odzywa ja też to staram sie olać :) mieliśmy jechać w góry ale nic z tego łącze sie w bólu :)

Gość gość
jestem sama w sylwestrowa noc i jestem przeszczesliwa, rozwiodlam sie po 20 latach z mezem tj. z ciagle mutujacym sie wirusem beee, znajomych oszukalam, ze gdzies tam ide, a kiedy syn wyszedl z dziewczyna, zostalam sama, kapiel, wigilijne pierogi popijam szampanem z gornej polki i chce mi sie krzyczec ze szczescia. Jestem z siebie dumna....zrobilam porzadek ze swoim zyciem.

Gość oprewa
ja tez sama bo ten moj bos nie przyjechal ani na swieta ani na sylfka a pracuje w szkocji,zadzwonil wczoraj zemu przykro,a ja zebym wczesniej wiedziala to bym sobie cos zorganizowala,ale juz bylo za pozno,na to co by mi pasowalo,przemysle i chyba zerwie z nim bo nic mnie przy nim nie trzyma

Gość kafeteriankamisia23
oprewa cham zerwij niech spada skoro woli sobie tam siedzieć a nie z tobą

Gość oprewa
tak to zrobie bo tylko czekam a lata mlode leca ani do kogo sie przytulic,narazie go nie zdradzalam,a teraz zobacze co zrobie.a le chyba na drugi tydzien odswierze to zaproszenie na kolacje.

Gość alekia
a ja po prostu chciałam sama się napić i zostać sama. Nikt więcej? :( jak coś to ikara007@wp.pl

Gość 2000 kilometrow
Oprewa, nie zdradzaj go jak z nim jestes, zakoncz zwiazek, a potem bzykaj z kim chcesz ;) mi dziewczyna przyprawila rogi i nie bylo to mile... i dowiedzialem sie od osob trzecich

Gość system ukrytych zapaści
niech się stanie