Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evcia69

sama w sylwestra 2013

Polecane posty

Gość jooooooolietka
Heja dziewczynki i chlopaczki:) a ja siedze sama z kotkiem bo moj luby w pracy i moze skonczy przed polnoca...a mi troche smutno bez towarzystwa...niby nic a jednak cos chcialabym miec jakas kumpele teraz przy sobie i sie posmiec poplotkowac ale niestety mieszkam za daleko od nich...ach ale czytanie Was jakos mi tak troche cieplej:) pozdrawiam Was wszystkich i zycze zebyscie w Nowym Roku juz nie smutali, zeby wszystko sie ukladalo tak jak chcecie i zeby moze nastepny Sylwek byl podwojnie odpracowany ;) ;*

Gość olins
zołza21 A w co tu można nie wierzyć przecież nie jest to jakiś Everest mogę wstawić na forum link do zdjęć jak już będę na górze może wtedy uwierzysz.

Gość sylwestrowa
zplza mam podobne postanownienia,tez skupiam sie na sobie o moich potrzebach i bede pracowac nad poprawa kondycji bo w grudniu to bardzo zaniedbalam

Gość gość
zajefajna para na fotce ttp://www.fotka.pl/kamerka/MajkaPrzEmas

Gość gość
ej no co tu tak spokojnie mowcie cos bo mi smutno

Gość zołza21
olins chodziło mi o facetów, że nie wierzę, że to nie ch**e, nie o Twoje góry :D

Gość gość
Wiem, że to są moje najlepsze lata, ale jakoś tak mi się przypomina, co myślałam 10 lat temu - że już w tym wieku będę mężatką, będę miała swoją rodzinę, albo przynajmniej długoletniego faceta. A tak nie jest. No i poczułam się trochę staro. Co nie zmienia faktu, że nie rozpaczam, bo nie ma nad czym :D

Gość pwmach
Ja się pocieszam, że w tamtym roku dobrze się bawiłam, co oznacza, że może nie jest ze mną tak źle i może za rok coś lepszego mi się trafi niż siedzenie z rodzicami :)

Gość olins
To już będzie trudniej udowodnić ale kiedyś zapewne poznasz jakiegoś normalnego faceta i się przekonasz. Zresztą wy kobiety lubicie obrażać facetów a same wcale nie jesteście lepsze

Gość zołza21
Mam ochotę pooglądać Sylwestra z Polsatem, ale chcę też posiedzieć z Wami :P Poszłabym już spać, ale do co najmniej 1 nie usnę, bo będą strzelać. Jeszcze 4 godziny męki.

Gość sylwestrowa
ja sie chwilowo wylaczylam na sylwestra z tv i puszczam sobie muzyke z youtuba ;D

Gość zołza21
Niektóre kobiety po prostu pokazują facetom gdzie ich miejsce :D może po prostu nie jestem stworzona do bycia w związku?

Gość gość
bo jestes zolza i pewnie brzydka do tego

Gość gość
bo jestes zolza i pewnie brzydka do tego

Gość reksio i szynka
a sąsiedzi za ścianą słuchają radia aldżazira (nie wiem jak to się pisze) a ja czekam na jajecznice ;)

Gość wirtulna
Tez siedze sama i zycze wszystkich lepszego Nowego Roku!A Sylwester z Polsatem jest niezly,potancze sobie sama przed lustrem i nikt po nogach nie bedzie mi deptal..

Gość gość
ja też jestem sama oglądam telewizję i wcale mi z tym źle nie jeste

Gość gość
kocham was!!!!!!!!!!!!!:*****************

Gość wirtulna
To jestesmy juz tu dwie,Szczesliwego Nowego Roku

Gość gość
wszystkich:****************************88

Gość gość
a ja? kocham was dxziewczyny:**********8

Gość Kafeterianka98765
No a już myślałam że tylko ja siedzę w sylwestra w domu, wszyscy znajomi gdzieś na imprezie a mi tak wyszło że jestem w domu. No cóż, jakoś ten czas zleci. W sumie to nawet chyba nie chciałoby mi się szykować i sztucznie cieszyć że jak Sylwester to wszystko jest takie cudowne. Aby do północy a potem kąpiel i spać.

Gość deepika
Ja również sama spędzam sylwestra, kumpela mnie wystawiła, ale co tam, nie ma co narzekać. Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :-)

Gość nooolife
Ja także spedzam sylwestra w zaciszu swojego pokoju i wyżale sie wam(a co tam!)facet który mi sie diabelnie podoba i z którym wiązałam jakieś tam plany wyjechał sobie do Zakopanem z byłą dziewczyną do której chce wrócić. Ale od czego jes kafeteria;)a wiec sylwestrową noc spedze z Wami:)

Gość samotna w tę noc
O jednak nie jestem sama... Ja miałam spędzić romantycznego sylwestra z mężem. W końcu! Zawsze takiego sylwestra chciałam. A mąż stwierdził, że chce mu się spać i położył się do łóżka. I śpi. A ja głupia wyje.

Gość nooolife
samotna w tę noc faceci z reguły myślą tylko o sobie wiec my musimy same zatroszczyć sie o siebie:)

Gość samotna w tę noc
rozważam czy jechać do moich rodziców czy wypić pysznego drinka w samotności... ale chyba taka zaryczana do nich nie pojadę. Porażka... młoda jestem a siedze tu i wyje.

Gość nooolife
nie tylko ty jesteś młoda i czujesz sie samotna...mi sie dziś nic nie chce jak pomylse ze on tam sie świetnie bawi a ja tu siedze jak jakaś stara baba to cała ochota na cokolwiek odchodzi

Gość gość
Domnie chciala wpasc kumpela z 0,5l ale jest alkocholiczką i odbija dziewczynie jak wypije ,wole siedziec sam :-)

Gość kamila 90
Ja siedzę tutaj ponieważ mój facet z którym jestem 4 lata jeszcze ani razu mnie nigdzie nie zaprosił ,ani nic nie zorganizował na Sylwestra.(Nie no jeden rok zaprosił mnie - do siebie do domu- w efekcie spędziłam sylwestra z jego rodzicami, dziadkami i wujkami :-O ) W tym roku się postawiłam i kazałam jemu się jakoś wykazać, no efekt jest taki , że siedzę w domu .... Jeszcze usłyszałam potok pretensji że przecież sama mogłam coś wymyślić .. Tyle , że w tym roku no tak wyszło, że nie było do kogo iść ... Wolałam zostać ze swoimi rodzicami niż jechać do niego i siedzieć z jego rodzicami ... :(