Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymyślanie chorób

Polecane posty

Gość gość

Gdzie jest granica między troską o zdrowie niemowlaka , a wkręcaniem sobie najbardziej pesymistycznych opcji np: mam spokojne 7 tyg. niemowlę i wpadam w obłęd czytając co powinno już umieć (kontakt wzrokowy, uśmiechy itp). Porównuję te informacje do umiejętności córki i już wkręcam sobie, że mała na pewno ma jakieś porażenie mózgowe albo autyzm. Ehhh... To moje pierwsze wyczekiwane dziecko, może stąd ten lęk.

Gość gość
Coś nie tak z Tobą. Też mam pierwsze, wyczekane dziecko, po dwóch stratach, ale przez myśl mi nie przeszło wymyślanie jakiś chorób.

Gość gość
Przecież nie wymyślam specjalnie :) Obserwuję dziecko i niektóre zachowania są dla mnie dziwne , a po wpisaniu w google wyskakują takie artykuły, że człowiek zaczyna sobie wkręcać.

Gość gość
Jeśli cos Cię niepokoi idź do lekarza, nie nakręcaj się, w google wiele można wyczytać.

Gość gość
Jak bylam w ciąży tez panikowalam, cos sie dzialo np.twardy brzuch to od razu w neta i czytalam te głupoty, potem sobie wkręcałam aż w końcu mąż zagrozil ze odlaczy dostęp i wszystko wróciło do normy, jak byl jakiś problem to dzwonilam do gin.a nie czytalam tych głupot, polecam nie korzystanie z neta