Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconaagnieszka

facet mnie rzucil bo odmowiłam seksu

Polecane posty

"2014-01-03 23:18:32 [zgłoś do usunięcia] brokeninside87 też sądzę, że nie tylko ona ma c**kę i on znajdzie co chcę a ona co ona chce, czego jej serdecznie życzęoczko.gif odkąd pójście z kimś do łóżka to nieszanowanie kogoś tylko dlatego, że dla niego to juz czas a dla niej jeszcze nie." A wybacz, nie wiedziałam, że dodatkowo masz rozdwojenie jaźni. ­ Nikt nie mówi, że seks jest zły, ale traktowanie kogoś w sposób przedmiotowy gdy ta osoba wyraźni mówi o swoich poglądach jest brakiem szacunku. Ale, nie wymagam byś to zrozumiała, broken.

Gość gość
porzuconaagnieszka też lubię być tego pewna, jak większość kobiet. Ktoś (facet) w jakimś innym wątku pisał, że on informację o pustym domu potratowałby niemal jako zaproszenie na seks.

no właśnie, więc bez sensu jest ocenianie tego czy ktoś się chce pieprzyć np. tutaj autorka polubiła faceta za jedne cechy, a on ją za inne (erotyczne), ale to on jest ********* to ja zachowam dziewictwo do ślubu (i po ślubie:-P) i będę sławiona?:D taka logika.

krwawa, może ja mam rozdwojenie jaźni, ale za to Ty cytujesz mnie i dajesz komentarz, który się do tych słów nie odnosi, więc jak mam reagować?

Gość gość
a ja po 5 miesiacach znajomości i 2 rszy u mnie był i oststnio pieściliśmy sie s on mi wyskoczył z hasłem, że jekby co to ma prezereatywy, s potem eychodzsc mi je dał, żeby czekały, matko poczułam sie jak d****** powiedziałam mu to

Gość gość
A jak był u mnie pierwszy raz to nie uwierzycie ale sam ściagnał spodnie i go wyjał z majtek, to nienormalne chybs?