Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy naturalny jasny blond jest taki OJEJ

Polecane posty

Gość gość

ja mialam zawsze ajsne ładne blond włosy,trochę mi z wiekiem zaczęły sie pojawiać zółte refleksy ale jak uzyłam płukanki to były znwou bez zółtych refleksów,ostatnio je przemalowalam na ciemny blond i rozjaśniłam bo wyszedł zbyt ciemny(taki brąz) i mam teraz rudo zółty i moje włosy nie biorę nic jak je farbuję..:( Uważacie ze na jaki się pwoinnam przefarbowac na jasny czy sredni blond któy ładniejszy..wgl o co chodzi z tymi jasnymi blond włosami tak sie akżdy zachwyca,tyle dziewcyzn mi móiło ze mi zazdrosza takich jasnych,nie rozumiem :/

Gość gość
Zachwycają się, bo prawdziwych blondynek jest tyle co kot napłakał. Większość to farbowańce.

Gość gość
naprawdę,now sumie jak tam pomyślę to znam tylko kilka ;/

Gość gość
ale wydaje mi sie że twarz wyglada korzystniej w ciemniejszych tonach albo przynajmniej takimi średni blond

Gość gość
No bo bardzo jasne włosy pasują tylko do bardzo ładnych twarzy :) Inaczej wychodzi jakaś Helga lub Ingrid, nadająca się tylko do szermierki (maska) czy alpinizmu (owinięta głowa i pół twarzy, reszta oblodzona).

Gość gość
a czy jak mam taki ciemniejszy zółto rudy to jak pomaluję na jasny blond to złapie ?

Gość gość
Odpowiedziałbym Ci, ale nie wiem, bo nigdy tego nie robiłem :)

Gość johnny blonde
ja jestem facetem i od urodzenia mam włosy bardzo jasny blond, taki na jaki laski często się farbują ja dostałem w prezencie od natury. Jak widać natura płata figle :p Ma dokładnie taki odcień jak dziewczyna ze zdjęciahttp://img2.tipy.pl/art/269_big.gif

Gość gość
no ja własnie tez taki miałam tyle ze ciut jaśniejszy..;/ Teraz żałuję,wydaje mi się ze zrobiłam błąd ale włosy przecież odrosną a ja moge sobie pomalować na złoty czy inny blond który wydaje mi się ładniejszy,wkurzają mnie takie zółte kłaki ;/

Gość gość
no ja własnie tez taki miałam tyle ze ciut jaśniejszy..;/ Teraz żałuję,wydaje mi się ze zrobiłam błąd ale włosy przecież odrosną a ja moge sobie pomalować na złoty czy inny blond który wydaje mi się ładniejszy,wkurzają mnie takie zółte kłaki ;/

Gość gość
co w tym zoltym blondzie pieknego?

Gość gość
no co

Gość gość
A co jest pięknego w czarnych włosach, które ma 90% ludzkiej populacji na świecie ? Nuda i jeszcze raz nuda... Jak Włoch czy muslim widzi blond aryjkę to mu szczena opada bo to coś nowego, u nich nie brakuje opalonych brunetek. Blond już w czasach starożytnych był kanonem piękna ( w mitologi greckiej Adonis był przedstawiany jako piękny, wysoki blondyn o jasnej cerze, tak samo Helena przedstawiana jako przepiękna blondynka). Azjaci (Korea płd, Japonia ) tam popularne wśród obu płci są operacje plastyczne upodobniające ich twarze do ras europeidalnych a szczególnie odmiany caucasian (czyli właśnie delikatnych aryjskich kobiecych rysów twarzy, wydatnych ust i wyraźnie zarysowaną szczęką u mężczyzn). Blond jest rzadkością, jest pożądany i pozytywnie odbierany na całym świecie. Naturalne blondynki i blondyni mają powody do dumy, bo w świecie uznawani jesteście za ludzi pięknych.

Gość gość
Powiedziała brunetka :D Ja piszę o faktach jak odbierane są te "świńskie" blondynki na świecie, a odbiór jest bardzo pozytywny, odmienność jest sexy w świecie zdominowanym przez ciemne włosy, oczy i skórę.

Gość gość
nie rozumiem po co sobie niszczyc i farbowac tak piekny kolor wlosow, chcialabym takie. Ja mam ciemny blond, keidys farbowalam ale dalam sobie spokoj, teraz mam naturalny, a zawsze chcialam miec takie jasne jak len ;) ale swoje wlosy tez lubie, grunt że nie są siwe hehe

Gość gość
ale ja chcę być blondynką..tylko nie zółtą :)

Gość gość
jesli na te swoje farbowane zolto-rude polozysz jasny blond to w najlepszym razie nie bedzie zadnego efektu,jesli sie pojawi,to pewnie bedziesz miala jeszcze wiekszy bajzel na glowie bo baaardzo trudno jest uzyskac ladny ,rownomierny odcien blond domowym farbowaniem.Nawet nie kazdy fryzjer to potrafi,wierz mi. Mimo wszystko jesli chesz wlosy zafarbowac to radze ci isc do fryzjera,poszukaj dobrego i sama nie kombinuj bo bedziesz plakac..

Gość gość
gość: nie rozumiem po co sobie niszczyc i farbowac tak piekny kolor wlosow wiem to był błąd,którego juz nie popełnię a teraz chcę mieć przynajmniej blond,poczekam aż mi odrosną :(

Gość gość
Kup sobie Silver shampoo, taki fioletowy szampon w rossmanie. Włosy po nim robią się jaśniejsze i nie żółte tylko takie naturalne srebrne.

Gość gość
Farba farby nie rozjaśni, dlatego nic się nie dzieje kiedy kladziesz jasną farbę na swoje rudo żółte włosy. Jestes na prostej drodze do utraty wszystkich wlosów, skoro zamęczasz ja co chwile farbami. Daj im odpocząć jakiś czas, pozwol im się zregenerować, a później idź do fryzjera na dekoloryzację, bo tylko ona c***omoże. Później fryzjer niech nałoży na dekoloryzowane włosy farbę najbardziej zblizoną do naturalnego koloru włosów i niech odrastają.