Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto wiązać się z palącą dziewczyną

Polecane posty

Mam tylko nadzieję, że będąc w ciąży też będziesz palić. Musisz być konsekwentna.

Nie można. Skłonność do używek to kwestia psychiki, Idiota będzie idiotą już zawsze.

Oczywiście, że można przestać. I kiedyś pewnie nadejdzie ten moment, ale wtedy kiedy zechcę ja, a nie ktoś.

michał - to jeszcze jedno - skłonność do nałogów nie idzie w parze z inteligencją, to odrębna charakterystyka ;)

''Szymborska palila jak wsciekla,czy to znaczy ze byla debilka?'' Tak była ś****wem, zabierała tlen normalnym ludziom.

''Oczywiście, że można przestać. I kiedyś pewnie nadejdzie ten moment, ale wtedy kiedy zechcę ja, a nie ktoś.'' Mam nadzieję, że nigdy. Ktoś musi utzrymywać inteligentnych ludzi którzy to g***o produkują.

A najbardziej mi się chce śmiać z tych k***wek które później jęczą, ze mają dzieci chore. Widać od razu po dziecku, ze matka była palaczką.

Gość gość
Wydaje ci się że kogokolwiek w ten sposób przekonujesz do niepalenia? Na pewno nie. Czytając cię odnoszę wrażenie, że niepalący to strasznie sfrustrowani i zadufani w sobie ludzie, już wolę palić niż być taka jak michał.

''michał - a od czego ty jesteś uzależniony, że ci tak ciśnienie skacze?'' Uzależniony jestem od samych pozytywnych rzeczy: sportu, pracy, samochodów itd... i ciśnienie mi po tym nie skacze, uspokajam się.

''już wolę palić niż być taka jak michał.'' Na zdrowie, odpal jeszcze sobie drugą fajke ode mnie.

Gość gość
Powtarzam - doucz się. To, że lubisz sport czy pracę, to nie to samo co uzależnienie. Fajnie masz, ale nie jesteś omnibusem, na niektórych rzeczach się nie znasz (dobrze dla ciebie że nie znasz się na paleniu) i lepiej zrobisz, jeśli nie będziesz wypowiadał się o rzeczach, na których się nie znasz.

Tylko, że plemniki takiego sfrustrowanego i depresyjnego dawcy też są nie nie najlepszej jakości. Więc wszystko może się zdarzyć.

No pomyliłeś (kiedyś wypowiadałam się o jąkaniu, ale w niespecjalnie pozytywnym świetle).

Gość gość
Podsumowując: masz świetną pracę zajmującą ci 12-16 h, jesteś superinteligentny (gardzisz Szymborską i Einsteinem), masz też świetne pochodzenie i wprawdzie wyrażasz się jak żul, ale na pewno nim nie jesteś. W wolnych chwilach - po pracy, sporcie, rozwoju intelektualnym, rozwijającym hobby i śnie - zajmujesz się hobbystycznie internetową krucjatą przeciw paleniu celowo wybierając najmniej skuteczne metody jakie zna nauka. Masz zdrowie, trzeba przyznać - no fakt, ale nie palisz, to wiele wyjaśnia.

Wniosek z obserwacji mam jeszcze jeden, że częściej palą kobiety niz mężczyźni. Kolejny argument, że inteligentni rzadziej popadają w uzależnienia.

no nie masz racji, częściej palą mężczyźni :) co do rzucania - można rzucić. Czasem ciężko, ale można.

Gość gość
Jesteś też świetnym obserwatorem. Na uniwersytetach siedzą naukowcy, którzy marnują mnóstwo kasy na badania, zbieranie prób reprezentatywnych, opracowanie metodyki, analizę wyników, a ty obserwujesz sobie przy okazji (po 12 h pracy, sporcie, odpoczynku i rozwoju intelektualnym) i masz pewniejsze wyniki obserwacji od nich. Ho ho.

Innych wniosków się nie spodziewałyśmy, biorąc pod uwagę metodę badawczą zastosowaną na typowo babskim forum.

U mnie w pracy kobiety stanowią jakieś 5% całej załogi, a na przerwie w palarni jest ich prawie tyle samo co facetów.

Gość gość
No, jak u ciebie w pracy tak jest, to wszyscy naukowcy mogą się schować ze swoimi próbami reprezentatywnymi. BTW co ty robisz w palarni na przerwie?

Przecież tam nie siedzę, tylko widzę z daleka i się w******m później że śmierdzi na całą hale.