Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdominowana do granic

Facet dominuje mnie w lozku i to psuje wszytsko

Polecane posty

A poleccie mi moze jakies fajne strony z bdsm. Szukalam teraz w necie ale trafiam glownie na jakies fora. Chcialabym go zrozumiec...naprawde :) Jest swietnym facetem, po prostu troche sie przerazilam w lozku bo nigdy dotat mnie tak nikt nie potraktowal....mimo ze zawsze o tym marzylam ;)

Gość gość
Dziewczyna spotyka bogatego faceta, rozkoch**e go w sobie i...zyli dlugo uszczęśliwie ;) plus parę pseudopikantnych kawałków ;)

Moj "Grey" nie jest ani bogaty, ani super przystojny, ale jest kochany i robi ze mnie wiatrak w lozku :P Dziekuje ;) Sprobuje jeszcze, a jak nie wyjdzie to bede wiedziala, ze sie staralam :) Cos mnie do niego ciagnie jednak, wiec moze warto :)

W tym wszystkim jednarzecz zastanawia mnie najbardziej- 2 godzinny seks analny:O

Gość gość
A skąd ty wziełaś 2 godzinny sex analny

,,Przeciez wczoraj uprawialismy sex analny chyba ze dwie godziny''

A co Cie w tym dziwi? Pieszczoty, rozciaganie i sam sex spokojnie tyle trwal :) Rozmawialam wczoraj z moim nowym facetem, powiedzialam ze chce sprobowac bo mi na nim zalezy. Ale potrzebuje tez jego pomocy w tym wszytskim bo niewiem czy zawsze bede mogla sprostac jego wymaganiom :) Cieszyl sie bardzo :)