Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldek1234

JAKICH FACETÓW SZUKAJĄ DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość
jak kobieta mówi nie to znaczy tak

Gość baksikBLE
słuchaj spotkaliśmy się mozę poza zajęciami 5 razy w ciągu 3msc i wydaje mi się ze ona nigdy sie nie bzykała dlatego nawet o tym niewspomniałem zeby nie poczuła się niekomfortowo.Spotkania to jakaś piana/spacer/restauracja i tyle pogadaliśmy pośmialiśmy się chyba ze 4 razy ją przytuliłem i to wszystko . Tak mam urojenia na jej punkcie bo tak fajnej osoby do tej pory nigdy nie spotkałem to silniejsze ode mnie i tyle i jak mam wyluzować i sam nie wiem czy ona chciała by coś więcej czy ma mnie w dupsk..

Gość baksikBLE
czyli reasumując co ja mam zrobić próbować zbliżyć się do niej czy na razie wyluzować jakoś i się nie napalać zaproponować kolejne spotkanie czy czekać aż ona zaproponuje bo już tak było ? pogadać z nią o tym czy narazie wszystko na spontanie?

Nie ma co wpadać w jakieś schematy, że seks po którymś spotkaniu dopiero. Skoro iskrzy bo ją odpowiednio pobudziłeś, to jak będziesz zwlekał z tym, bo dopiero na x spotkaniu może być seks według Twoich zasad to ona niestety, ale C***odziękuje za znajomość albo zostaniesz tylko jej kolegą/przyjacielem.

Gość gość
jak cię tak to męczy to umów się z nią i zobaczysz co odpowie

Gość gość
"18-26 a co ma gadać jak brzydki to kobiety na niego nie lecą to wysnuł jakąś teorię z kosmosu...hahahhaha" - właśnie potwierdziłeś\aś tę "teorię" która jest po prostu werbalnym opisem tego co sie dzieje w realu.

Gość gość
On juz zostal jej kolega byl na 5 spotkaniach /randkach i nic 3 miesiace znajomosci ! Ciekawe czy ona tez proponuje jakies wyjscia ? Zapewne jest zawali dziura narazie jest sama to chetnie gdzies wyjdzie i sie spotka z nim bo w domu samej to nudno jak znajdzie sobie lepszego faceta to go oleje a ten chlop sie wtedy obudzi haha :D

Gość gość
a co się dzieje w realu rozwiń swoje zdanie bo nie wiem co masz na myśli ??

Gość baksikBLE
dobra widze ze tutaj i tak nikt nie pomoże normalnie tylko smiechy i wymądrzanie

Gość gość
Radek90 Nie ma co wpadać w jakieś schematy, że seks po którymś spotkaniu dopiero. Skoro iskrzy bo ją odpowiednio pobudziłeś, to jak będziesz zwlekał z tym, bo dopiero na x spotkaniu może być seks według Twoich zasad to ona niestety, ale C***odziękuje za znajomość albo zostaniesz tylko jej kolegą/przyjacielem. x Czyli trzeba ruc/hać jak dają

Gość baksikBLE
taj ja zapłaciłem i zawsze tak robie jak to ja zapraszam co zle zrobiłem? kolejny stereotyp?

Gość gość
Baksik dobra rada ogarnij sie bo tyle rad tu uslyszales a ty dalej nie rozumiesz powodzenia :D

Gość gość
baksikBLE - wyluzuj, dokładnie, nie daj p osobie poznać, że jesteś "potrzebujący" kobiety, koleżeńsko, zdecydowanie, z dystansem i pewną bezczelnością - wystarczy.

Gość gość
laska cie ciągnie na kasę!

Gość baksikBLE
co jak co ale tego po mnie to nie widać nie jestem natrętny i wzrokiem też nie pożeram

Gość gość
Każda kobieta szuka mężczyzny, podobnego do swojego własnego ojca. Kiedyś w to nie wierzyłam, ale po latach zrozumiałam że to prawda. Relacje w mojej rodzinie są odzwierciedleniem tych pomiędzy moimi rodzicami i dziećmi którymi byliśmy. Jak to możliwe? Mój mąż pochodzi z innego modelu rodziny niż ja się wychowywałam bo, nie miał obojga rodziców a mimo to jest skórą zdjętą z mojego własnego ojca. Zaczynam rozumieć dlaczego z poprzednimi i nie wyszło ;)

Do gościa z 20.02 Nie chodzi o ******ie. Po prostu zależy co kto oczekuję od kogo. Każdy taki niby moralny i do ślubu by czekał.

Gość gość
baksik ...ty w ogóle nie masz jaj, jak ty jesteś taki w realu to się nie dziwie, że ma cię w nosie....ja tez by sobie tobą głowy nie zawracała. Dylematy masz jak baba ..szok !

Gość gość
2014-01-06 20:05:18 gość xxx To ja szukam porządnej kobiety. Eh to znaczy, że zawsze będę sam:(

Gość gość
Faceci też szukają replik swoich matek!

Gość gość
rozegraj to jak mężczyzna bądź stanowczy...zapytaj dostaniesz odpowiedz i po sprawie

Gość baksikBLE
najlepiej bedzie jak zrobie tak . 1.pogadam z nią o tym na luzie tak zeby nie czuła się niekomfortowo 2. spróbuję ją wyciągnąc gdzieś 3.Jest też taka opcja ze poczekam wyluzuje i zobacze czy coś zaproponuje chyba w końcu jak jej coś zależy to coś zrobi zachowanie: wyluzować ,po koleżeńsku,odpuścić troche, zacząć się interesować kontaktami z innymi dziewczynami itp.

Gość ja jestem przecietny
i nie wierze, ze jeszcze jakiejs sie spodobam. wole zarabiac w biurze 2500 miesiecznie, zamiast tyrac fizycznie, wiec dla kobiet jestem nikim.

Gość baksikBLE
20.08 byłaś kiedyś naprawde zakochana ? myśłisz ze facet zakochać się nie moze -nawet mnie nie znasz i oceniasz w realu jestem z zewnatrz meski wewnątrz wrażliwy nie uciekam od kobiet lubie dobrą zabawę i nudziarzem nie jestem leje na opinie innych mam swoje zdanie tak więc nie oceniaj jak nie wiesz ten stan umysłowy ogranicza mnie w tej kwestji zadna kobieta mi tak sie nie podobała i na zadnej mi tak nie zależało

Gość gość
to jednak jest wielka miłość jedynie z Twoje strony szkoda, ze ona tego nie odwzajemnia...