Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podczas stosunku przerywanego mozna zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Czy podczas stosunku przerywanego mozna zajsc mimo wszystko w ciaze ? Slyszalam ze sa slabe szanse

Gość gość
Polowa Polaków z tej "metody antykoncepcyjnej" powstała :D a druga polowa z kalendarzyka :P

Gość gość
A słyszałaś o czymś takim jak preejakulat? Oczywiście że mozna..

Gość gość
Lepiej sie doksztalc, jeśli wkrotce nie chcesz zostać mamą...

Gość gość
My tak się kochamy kilka lat i jakoś nie zaszłam w ciążę

Gość gość
To moze jestes bezpłodna ? Badalas sie? Ty i partner?

Gość gość
Można, sama się o tym przekonałam odrzuciwszy inne zabezpieczenia.Zrobiliśmy to z mężem świadomie, po pięciu latach od narodzin naszego pierwszego dziecka nie mogliśmy znaleźć dobrego czasu na narodziny następnego. Zawsze coś bywało stawało na przeszkodzie - studia, budowa domu, zagraniczny kontrakt. W końcu przestałam brać tabletki, ale ostrzegłam męża, jak nie chcesz drugiego dziecka to uważaj. Uważał,jego plany nie przewidywały kolejnego ojcostwa w najbliższym czasie, a już za trzy miesiące byłam w ciąży, po stosunkach przerywanych. No i mamy drugiego bobasa, ale tego środka antykoncepcji już nie stosujemy, choć okazało się, że dziecię tak bardzo nam w życiu nie namieszało.:D

Gość gość
A ja zadalam pytanie czy mozna a nie czy uwazacie ze mam sie doksztalcic , ludzie wy normalni jestescie? hahaha . Zbedne komantarze mi nie sa potrzebne doksztalcic sie nie musze bo mama moge zostac jak najbardziej . Dziekuje za odpowiedz tu dla Pani o 2:22 :) . To forum to jedna wielka porazka haha piszac do kobiet ktore uwazaja sie za doswiadczone a dostaje sie wyzej wypisane odpowiedzi . Po co siedzicie na tym forum jak doradzic nie potraficie :d

Gość gość
Przeciez tutaj nie dostaniesz odpowiedzi :D zdesperowane kobiety siedza tutaj i mysla ze umieja pomoc , widze Pani ladnie ciekawie na temat odpisala ale lepiej napisac moze jestes bezplodna albo doksztalc sie hahaha widac ze to siedza kobiety albo dziewczyny nie wiecej niz 20 lat normalna kobieta wie jak doradzic ciekawe jakby zachowala sie gdby to ona o pomoc pytala a dostala by odpowiedz doksztalc sie:) widac ze jest bardzo doksztalcona :) pozdrawiam :) i ja tez stosowalam stosunek przerywany w celu " wpadki zaplanowanej " poniewaz bardzo chcialam ale nie umialam zaplanowac zawsze cos stalo na przeszkodzie :)

Gość gość
my z mezem stosowalismy ta metode przez 7 lat. nie bylo zadnej wpadki. Dopiero po slubie zdecydowalismy sie na dziecko i udalo sie za pierwszym razem:)

Gość gość
Oczywiście, że można. Choć niektórym długie lata służy to jako środek antykoncepcyjny. Nie ma reguły. Ja osobiście nie polecam, są inne środki zabezpieczające

Gość gość
a sie osobiscie nie zabezpieczam ani nie planuje miesiaczki nie ma juz 15 dni ale nie jest to ciaza