Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaangażowana i czujna

O kiedy LedZeppelin pisze jako pomarańczowy gość

Polecane posty

Gość zaangażowana i czujna

...zrobiło się zdecydowanie spokojniej. Nie ma jeszcze trzeciej, a tu takie puchy :classic_cool: Lubiłam jednak jej cięty język, bo niegłupio pisała. Tyle że jako gość już tak nie bije po oczach i trole nie mogą zaczepiać.

Gość antonia_
od czasu gdy kariera mu mozg obspermila 🖐️

Gość gość
daje sobie uciac ze wlasnie slawetna Led ten temat sama o sobie zalozyla kretynka

Gość gość
Odkąd jej wcielenia nikogo nie interesują. Teraz zakłada właśnie takie tematy o sobie samej. I sama sobie odpisuje. Młoda, wulgarna siksa z wiochy. Ps to ja Led Zeppelin morrigna i dns itp itd :D

Gość Led jeżeli tu jesteś
to napisz mi coś o twoim wozku bartatina czy ci nie rpzeszkadza brak skretnych kol dzieki

Gość gość
Led.......... bo się martwimy...

Gość gość
ale ja jestem!!

Gość gość
Ach, czyli sama założyłaś dwa konta! A czemuż to??

Gość gość
mój wózek jest wygodny na spacerach, wygląda też fajnie, jest naprawdę duży, ma wygodną gondolę z regulowanym nachyleniem z zewnątrz, ale te kółka... wciąż fascunją mnie obrotowe, wygodne są w sklepach, miedzy regałami czy w domu. ja staram się w domu dużo wozu nie używać, niemniej wjeżdżanie nawet w ciut szersze futryny przez dobrych kilka tygodni kończyło się zahaczaniem i nerwami :) jestem zadowolona, bo wybrałam wersję na pasach skórzanych, wózek na nierównościach dosłownie płynie, dzieckiem nie podrzuca, nawet bujanie go w razie potrzeby jest wygodne, bo wózek może wychylać się mocno na boki i przód/tył. kółka wzięłam tez te większe i wyższe, mam wersję Bartatina Alu Plus Elegance, budka Memo. na stronie możesz dokładnie wejść w tę formę i pooglądać :)

Gość gość
po któraś p***a mi albo złamała hasło albo podkablowała o bana tymczasowego do admina, dlatego. takiej odpowiedzi oczekiwałaś? :)

Gość gość
zakłądać temat o kilku literkach na ekranie? luuuudzie

Gość gość
Led, przecież ty nikogo nie wyzywasz :classic_cool:

Gość gość
a do założycielki - nigdy nie wpisałam się na pomarańczowo, po prostu dwa tygodnie świętowałam poza domem i mnie tu nie było. już jestem :)

Gość gość
wpisałaś, choćby na temacie zawsze gotowego, nie kłam 🖐️

Gość gość
no nie wyzywam. bezosobowe przekleństwo to obelga dla której z was?

Gość gość
coś dużo tych bezosobowych przekleństw u ciebie. Pewnie to, że na co drugim temacie, na którym się pojawiasz robi się rynsztok to też przypadek?

Gość gość
Led Zeppelin, jak Ciebie łatwo jest sprowokować, jezuniu :D Łykasz każdą jedną zaczepkę, a w 90% są one prowokacyjne :D

Gość gość
Ludzie -nie chodzi o KILKA LITEREK tylko o to, że to zupełnie inny nick, inna osoba. Może założyła ta sama, a może nie.

Gość gość
co?! wy macie jakąś obsesję z podszywaniem się. zostałam już jakąś lukrecją, mireczką, Marrigną, dns. a to, że wpisuję się jako gość... fiu fiu, 71826 razy mi zarzucono. niby po co miałabym to robić? po to mam login, żeby wiadomo było, że to ja wyrażam swoje opinie. bycie jednym z gości mnie nie bawi, anonimowe opinie i udawanie raz matki, raz rozwódki, raz tesciowej, a raz nastolatki ze spóźnioną miesiączką to nie dla mnie.

Gość gość
jak zupelnie inny, spację wstawiłam miedzy Led a Zeppelin, ot cała zmiana. odblokuje się moje stare - na pewno wrócę. a reaguje na zaczepki i prowokacje, bo... no właśnie nie wiem po co :) ja dotychczas za bardzo wierzyłam w ludzi, chyba rodzice wychowali mnie w bańce mydlanej i do niedawna żyłam w świadomości, że świat jest życzliwy, ludzie ciepli i mili. staram się walczyć ze sobą by nie reagować na te trollowe wpisy, ale czasem niestety mnie poniesie :)a rynsztok? lubię ten wyraz, nadużywacie go tu tak samo jak patologii i innych patoli.

Led czemu nie napiszesz do admina z jakiej racji cie zablokowal? bez sensu, zawsze myslalam ze musi byc jakis konkretny powod do tego. i sama ciekawa jestem o ch/uj chodzi

Gość gość
napisałam i nie ma odzewu. dziwne to dla mnie. przy logowaniu wyskakuje komunikat, że błędny jest login lub hasło, myślałam, że może to zależne od IP, ale nie, z trzech różnych miejsc tak samo.

Gość gość
powodów pewnie znalazła taka życzliwa mamusia-gość tysiąc, czasem faktycznie mnie poniesie i pyk - powód do bana jak złoto ;)

Gość gość
Czyli sama przyznajesz, że admin mógł mieć powód do podarowania Ci bana - to o co się pienisz?

Gość gość
ale czy ja się pienię?

Gość gość
"któraś p***a mi albo złamała hasło albo podkablowała o bana tymczasowego do admina, dlatego. " Oaza spokoju, doprawdy :classic_cool: Nie popełnij tylko samobója, bo Ci nick zablokowali, przeżywasz jak szczur otwarcie kanału:o

gość "któraś p***a mi albo złamała hasło albo podkablowała o bana tymczasowego do admina, dlatego. " Oaza spokoju, doprawdy cool.gif Nie popełnij tylko samobója, bo Ci nick zablokowali, przeżywasz jak szczur otwarcie kanałupechowiec.gif xxxxxxxxx O jej, ale błyskotliwa riposta :D.

Gość gość
fajnie fajnie :)