Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bersssshka

Akupunktura miał z nią z Was ktoś coś do czynienia

Polecane posty

Gość monika_klichhh
Rejkoza a lekarz mówił ile w ogole mamie bedzie potrzebnych takich zabiegów ? I jestem ciekawa czy w ogole po pierwszym zauważyla konkretne efekty i czy przestało chociaz troche ją bolec.

Gość gość
To nie musi lekarz robic akupunktury,lekarze to wola chemia leczyc,a po to zalezy od chorego,czasami juz po pierwszym zabiegu jest poprawa,a czasami dopiero po połowie serii,tylko trzeba chodzic na zabiegi a nie udawac

Gość gość
mnie akupunktura pomogla na bezsennośc chociaż moim problemem byly wypadające włosy. w ogole czulam sie spokojna. za to moj mąż wziął serię zabiegów na zapalenie nerwu trójdzielnego i po 5 zabiegach poczuł poprawę ale zawsze potrzebne jest ich 10.

Gość Rejkoza
monika_klichhh, moja mama ma zalecenie chodzić przez miesiąc 3 razy w tygodniu. Po pierwszy zabiegu nie było poprawy, ale mam była uprzedzona, że po pierwszym zabiegu nie będzie oszałamiających efektów. Żeby akupunktura sie udała trzeba przejść całą serie zabiegów.

Jesli nie sprawdzicie na własnej skórze - nie możecie tak naprawdę o akupunkturze powiedzieć nic. Ja korzystałam z tradycyjnego leczenia i z medycyny wschodniej, więc mam porównanie. Z czystym sumieniem polecam każdemu choć wizytę w takim gabinecie, bo wiem, że Pani Doktor ma dobre podejście do pacjenta. A i o wiele lepsze są takie zabiegi niż ciągłe łykanie proszków.

Gość gościnnyKarol
ja si odewazyłem zanamową przyjaciólki i bardzo pomoglo, ale u mnie terapia polegała na chyba 10 spotkaniach, ale poprawiłem zdecydowanie sobie samopoczuice, bo u mnie działaloto leczniczo na uspokojenie, bo miałem jakąs apatie i ogólne zrezygnowanie. polecam wszystkim, akuirat kto cchesie odprezyc i rozluznic mięsnie.... dobrze dziala na depresje...

Gość gość
Ja miałam ale w ogóle mi nie pomogło, niestety.

Gość gość
Dopóki sama nie skorzystasz z oferty i nie wybierzesz się na pierwszy zabieg z Akupunktury tak naprawdę nie dowiesz się jak skutecznie działa. Ja zdecydowanie polecam tego typu zabiegi. Sama uczęszczam do http://www.activummed.com/metody-terapii#akupunktura gdzie już regularnie korzystam z ich oferty

Gość gość
Ja miałem styczność z akupunkturą rok temu podczas wizyty w gabinecie medycyny naturalnej www.activummed.com, moim zdaniem ma ona naprawdę istotny wpływ na zdrowie, i warto się nią zainteresować znacznie szerzej.

Gość gość
Ja miałam ostatnio w Gabinecie Stanisława Pikulskiego w Łowiczu. Ale szczerze polecam, bo uważam, ze to jest naprawdę drogocenny zabieg z tych z zakresu medycyny naturalnej.

Gość il91115
Korzystam z zabiegów akupunktury. Miałam rwę kulszową, dostawałam zastrzyki. Jak zastrzyki sie kończyły, ból wracal. trwało to rok. Przeszłam wszystkie rodzaje rehabilitacji. Pomogła akupunktura i masaże. To działa. Chodzilam we Wrocławiu na Reja do dr Enkhtaivan Sukh z Mongolii. Przez parę lat jej nie było, ale teraz na szczęście wróciła i przyjmuje na Zielińskiego. tel. 609228125

Gość gość
Czy to prawda że do akupunktury trzeba rozebrać sie do naga

Gość aabuenaa
akupunktura to świetna sprawa, potrafi wyleczyć wiele dolegliwości. Ja kilka miesięcy temu chodziłam na regularne wizyty do dr Bogusława Godka z AthleticoMed w Bydgoszczy. To specjalista od medycyny chińskiej i akupunktury właśnie, zna się na rzeczy :)

Gość marek

jakoś nie wierzę w to że to działa