Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilG

jak wrócić do byłej

Polecane posty

Gość KamilG

Czesc ! Mam taki problem jak już napisane jest w nagłówku "z byłą". Byliśmy razem ponad rok. Od miesiąca nie jesteśmy razem. Od tamtej pory, od dnia w którym ona mnie zostawiła nie odzywałem się do niej, nie wydzwaniałem, nie błagałem żeby wróciła. Nic z tych rzeczy. Na święta wysłałem (jakoś po 2 tyg.) jej pierwszy życzenia. Odp mi. Po świętach napisałem do niej jak tam po świętach itd. Również mi odp, ze wszystko ok ale szybko minęły. Z racji tej ze mieliśmy od początku spędzać sylwestra razem, zaproponowałem, że moze byśmy go jednak razem spędzili .. ze moze to byc jakaś szansa na naprawienie tego wszystkiego. Odp mi po paru godzinach 2-3 h, że ona jest już ustawiona i nie chce zmieniać swoich planów, zebyśmy robili tak jak zaplanowaliśmy juz sobie. Napisała też, ze jakby miało coś z tego być to trzeba powoli, a nie od razu wśród znajomych przebywać. To wspomniałem o spotkaniu jakiś na mieście, czy miałaby chęć ? Od ze jak wróci z domu do miasta, w którym studiuje to się odezwie. I od jutra zaczynają jej się zajęcia, ale nic sie nie odzywa. Mysle ze juz wróciła .. Ale na razie cisza .. Nic nie pisze o spotkaniu i ja nic nie pisze. Jak z nią jeszcze pisałem po świętach i spytałem czy coś myślała o tym .. to napisała ze non stop o tym myśli, bez przerwy i nie wie czy dobrze czy źle ze się rozstaliśmy, ze nie wiem co ma robić .. Jak myślicie co powinienem dalej robić ?

Gość gość
zaproponuj jej spotkanie ponownie,pewnie czeka na to.

Gość gość
Zamilknij. Sama się odezwie.

Gość KamilG
Tylko, że napisała wtedy: "ok ;) odezwe sie;)" i cisza .. juz 2 tyg. .. napisała tez wtedy co raz rozmawialiśmy .. ze ona się pogubiła w tym wszystkim .. a jak się rozstawaliśmy to powiedziała, że ona tego "nie przekreśla i dużo zależy od Ciebie" .. jak to należy rozumieć ? juz miesiac sie nie widzieliśmy .. myślicie ze ona widzi dla nasz szanse po tym co pisze/mówi do mnie ? Czy raczej już wszystko definitywnie postanowione skoro się nie odzywa pomimo ze miała się odezwać .. ?

Gość gość
Należy to rozumieć tak, że ona oczekuje, iż będziesz za nią latał jak piesek. A ona będzie robić ci łaskę. Pasuje ci taka rola? To ruszaj do niej śmiało!

Gość D25D
dziewczyny lubia jak sie je prosi. ale tez bez przesady. wiec jej przypomnij o spotkaniu ale tez sie nie narzucaj. jak jej zalezy to wróci chocbys sie nie odzywał. zobaczysz.

Gość gość
jak ja nie lubię takich ciepłych kapci, czekających i proszących się, niepewnych siebie, a kysz

Gość gość
Napisz cos o zwiazku, rozstaniu. O co poszlo?

Gość gość
faceci wola jak glupia gaska za nimi lata

Gość gość
a czemu chcesz wrocic do byłej ? nie wolisz nowej ?

Gość KamilG
No nie pasuje .. dlatego też, nie odzywałem się do niej zaraz po rozstaniu .. nie płakałem, nie padałem na kolana, nie błagałem, żeby wróciła .. i niby teraz ona ma się odezwać .. i tego nie robi .. to jest dziwne .. D25D - no właśnie ja nie chcę się narzucać .. nie chce pokazac się od strony frajera .. ale na prawdę nie wiem co mam z tym dalej robić. Na sylwestra NIE wysłałem jej życzeń, a ona mi odp 1 stycznia .. ze " dziękuje Ci za życzenia ;) i tez zycze Ci wszystkiego najlepszego w nowym roku ! ;) o co tu chodzi ? ja nic nie wysyłałem a ona tak jakbym wysłał .. ktoś może mi to logicznie wytłumaczyć ? ogólnie jaką przyjąć dalej postawę ? Bo dalej robić ? Jakieś dobre rady ?

Gość gość
O Boze :o to już robi się nagminne na tym forum, ze facec**pytaja "jaka przyjąć postawe" "co ja mam robic" "o co tu chodzi?" ......gdzie sa prawdziwi mezczyzni a nie miękkie faje ? :o masz jaja to rusz nimi i zadzialaj jak ci zależy.

Gość D25D
z mojego pkt widzenia to chodzi o to ze ona liczyła i była pewna ze jej napiszesz te zyczenia - bo przeciez sie starasz- a kiedy sie okazalo ze zyczen nie ma to sie wkurzyła bo jak to? olał mnie? zapomniał? przeciez ma sie starać. i bardzo dobrze ze nie napisałes. tzn ze jej troche zalezy. ja bym radziła poczekać, a jak sie sama nie odezwie to ty jej przypomnij o spotkaniu, a jak ndal bedzie krecic tzn nie bedzie konkretna tobym jej powiedz wprost ze jak znajdzie w koncu czas to zeby sie sama odezwała bo ty sie nie chcesz narzucac. jak bedzie chciała to zobaczysz ze sie odezwie.

Gość D25D
gościu powyżej faceci nie rozumieja naszej natury i normalne ze chłopak stara sie ją zrozumiec. przeciez rusza jajami ale ona gra w h.. to co ma zrobić wg cb? wziąć ja siła? zeby było po męsku? jak wiesz to napisz cos mądrego a nie krytykuj

Gość gość
Ja nie ejstem gosciem po wyzej, ale odpowiem. :) Ma myslec i dzialac samodzielnie. ;d

Gość gość
a ja jestem gościem powyżej i najpierw niech Kamilek odpowiada na pytania jak zalozyl temat a nie zwial wystraszony krytyka, taki facet przepraszam facecik nikomu nie zaimponuje. Masz koles telefon do niej, to dzwonisz i prosta sprawa 😠

Gość KamilG
D25D - no to mnie rozbawiło jak udała ze ja jej wysłałem życzenia a ja tego nawet nie zrobiłem :D mówisz, że jej zalezy ? po czym jeszcze taki wniosek wyciągasz ? bo dla mnie jak się nie odzywa to znaczy jedno .. mówi jedno robi drugie ..

Gość D25D
no przeciez dzwoni i co? ta obiecuje spotkanie i sie nie odzywa. nie umiecie czytac. napisz co wg cb powinien zrobic albo co ty bys zrobił/a na jego miejscu a nie tak ogólnikowo.

Gość gość
Kamil moze bys napisal cos wiecej a nie po zdaniu o zwiazku ludzie C****sza, ze jej zalezy, zalosne;p

Gość D25D
to sa własnie kobiety. mowi jedno- mysli drugie. jakby jej kompletnie nie zalezao toby sie W OGOLE nie odzywała albo dała JASNO do zrozumienia ze to koniec a ona wrecz pisze ze nie wie czy dobrze ze sie roztaliscie. a co do zyczen... to był sarkazm. chciała powiedziec "dzieki za zyczeniaktórych mi nie wysłałes" a powinienes. wg niej.

Gość gość
D cos tam to ty nie rozumiesz, przeczytaj jego wpis z godz.14:31 gdzie pisze, ze ona ma się teraz odezwac a on nie chce się narzucać ani pokazac się od strony frajera i co dalej z tym zrobić ? no to czytajcie uważnie jak odpisałem, ze ma telefon do niej to niech dzwoni zamiast zalic się na forum, dzialac,dzialac i jeszcze raz dzialac, wiec D cos tam nie spinaj się, to ty czytaj ze zrozumieniem 😠

Gość gość
to ona ma sie pokazywac od strony frajerki ?

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu sobie znalazla inna dziewczyne. :) Dziekuje.

Gość gość
dlaczego ona ma sie teraz odezwac? bo co ? jasnie Pan tak sobie chce ?

Gość gość
Ona się tobą bawi! To oczywista oczywistość. :-D Ignoruj ją. Najlepiej byłoby, gdyby zobaczyła ciebie z inną dziewczyną. Wtedy by jej rura zmiękła! :-D

Gość gość
no przecież nią jest, bo ma parcie na niego jak jakaś żałosna zdesperowana..sms na smsa którego nie było tylko dlatego, że śmiał nie napisać i idiotka musiała się przypomnieć, ze ma za nią latać..żałość

Gość D25D
a jak tobie by sie narzucał chłopak/ dziewcz to podobałoby ci sie to? zakładam ze nie. skoro powiedziała ze sie odezwie to po co ma znowu dzwonic. to irytujące.

Gość gość
a po ile macie lat jeśli można wiedzeć?

Gość gość
no przecież nią jest, bo ma parcie na niego jak jakaś żałosna zdesperowana..sms na smsa którego nie było tylko dlatego, że śmiał nie napisać i idiotka musiała się przypomnieć, ze ma za nią latać..żałość

Gość gość
Kamilek 11 ona 9 :classic_cool: