Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmęczona pracą w Polsce pocieszcie

Polecane posty

Gość gość
no js bym w ogole zwariowala no na serio no gowno sa na to rozne sposobyze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Ma ktoś jeszcze jakieś rady dla mnie? :)

Gość do autorki898
pisałam Ci wyżej :)

Gość naucz się angielskiego
i emigruj z kraju 3 świata jakim jest Polska Ja od 3 lat mieszkam w NZ i żyje mi się jak w raju :) Choć wiadomo - początki nie są łatwe ale dla chcącego nic trudnego :)

Gość gość
O, ja też chcę do NZ :D A powiedz, czy trudno dostać pozwolenie na pracę, jak się jest informatykiem?

Gość To ja autorka tego tematu
Ostatni raz pisałam o 16:39. Właśnie przed chwilą dzwonił szef i wyzwał mnie z powodu rzekomo nie zauważonych błędów. Na temat których to nieścisłości (wynikłych z jego winy) napisałam mu informację w mailu (nie przeczytał, obejrzał tylko załącznik) i poinformowałam telefonicznie (czego się wypiera). Tak więc możliwe, że od jutra szukam nowej pracy, he he. Bo mu powiedziałam, że nie pozwolę się obrażać... Swoją drogą chamstwo dzwonić do pracownika o 7 i po 20, skoro pracuje od 8 do 16. Nie moja wina, że w ciągu tych godzin się nie wyrobił z materiałami..

Gość gość
mam 27 lat,7 lat robie za 1100 na ręke,nie mam nic i niestac mnie na nic,jako facet nawet nie utrzymam rodzinny a wiec nawet nie szukam dziewczyny bo i po co...teraz złozyłem na zieloną karte do usa jak wygram jadę jak nie jade do austri do wiednia jako pomoc kucharza za 1600 euro,

Gość gość
No, w końcu widzę osobę, która prezentuje pewność siebie :) Albo będziesz szukać innej pracy, co wyjdzie Ci na dobre, albo przytemperujesz szefa, co też wyjdzie Ci na dobre. Nie ma innej opcji!

Gość gość
Zerknij na mój blog. Oferta pracy dodatkowej przez Internet może być lekarstwem na Twoje problemy :) www.abc-work.pl/EwelinaW

Gość Karolina Betterware
Zostań przedstawicielem Betterware Nie będę Ciebie przekonywała, że jest to najlepsza oferta jaką przeczytałaś / przeczytałeś… Ja polecam Ci współpracę z Betterware bo: - samodzielnie wybierzesz czas na współpracę - otrzymasz do 90% rabatu na produkty z katalogu, które i tak musisz kupić w sklepie – bo sprzątasz, pierzesz, zmywasz. - zarobisz proporcjonalnie do poświęconego czasu - co tydzień możesz brać udział w bezpłatnych szkoleniach przez internet - dostaniesz jeden z najlepszych planów wynagrodzeń - produkty Betterware cieszą się dużym zainteresowaniem - rozpoczniesz współpracę bez inwestowania gotówki Chociaż największe sukcesy odnoszą osoby które: - chcą i potrafią sprzedawać - lubią pracować z ludźmi - są komunikatywne - chętnie uczą się nowych rzeczy - są pogodne i przyjaźnie nastawione do innych - są wytrwałe i ambitne - są systematyczne i zorganizowane - chcą naprawdę zmienić coś w swoim życiu Poznaj nas Bliżej i obejrzyj film : https://www.youtube.com/watch?v=S8-7Oyyolqo jesteś zainteresowana? Napisz: karolina.betterware@gmail.com

Nie radzę łakomić się na dwie ostatnie oferty. Pierwsza to typowa piramida finansowa. Jeśli nie wiesz z czym to się je, to poszukaj w sieci. Z kolei druga to typowa firma MLM czyli też g***o. MLM to też taka piramida finansowa, z tym, że w obiegu są wątpliwej jakośc**produkty (jak twierdzą konsultanci MLM - nie należy ich sprzedawać), które są przykrywką dla faktycznej działalności tych pseudo firm.