Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwolnienie Dyscyplinarne

Polecane posty

Gość gość

Od ponad miesiąca przebywam na zwolnieniu lekarskim ( Ciąża ) w trakcie tego zwolnienie Kierownik poprosił mnie o pomoc w wykonaniu zlecenia, zgodziłam się przyjść do pracy na kilka godzin dziennie przez około tydzień tyle trwałą realizacja (oczywiście nie odpłatnie) W tym czasie wysłałam zlecenie do Kontrahenta z którego zysk miał być 36tys ale niestety przez pomyłkę w zleceniu wpisałam zła stawkę i zysk wyniósł tylko 16tys. Pracodawca nie poniósł żadnych kosztów (gdybym nie przyszła w ogóle nie mógłby tego zrealizować) Zlecenie które wystawiłam powinno być sprawdzone przez kierownika niestety nie miał czasu. Cała sytuacja wyszła po około 3 tygodniach od końca realizacji kontraktu (W trakcie fakturowania przez księgowość). Kierownik poinformował mnie o tej sytuacji ale powiedział, że załatwi tą sprawę sam jednak po tygodniu zostałam wezwana do pracy. Czy mogą mnie zwolnić dyscyplinarnie?

Gość gość
pokaż kierasowi pipkę to zmięknie

co do zwolnienia,to zwolnić cię nie może. Ale jeśli kontrakt został podpisany,to bekniesz i ty,i ten kto to zatwierdził.

Gość gość
Na szczęście go nie podpisałam.

ale niesmak pozostanie i atmosfera może się zagęścić. Myślę że sama to uważasz za osobistą porażkę

Gość gość
zwolnic cie nie moze bo jestes na zwolnieniu :P niemniej po takiej wpadce jak wrocisz do firmy nie wroze ci dalszej kariery w tej firmie.

Gość gość
Na szczeście nie mam zamiaru tam wracać

Gość gość
A tak to moja porażka pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło sama nie wiem jak to mogło sie stać a pracuje juz tam 5 lat. A wracać na szczęście nie mam zamiaru.