Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seals

chce dziewczyny ktora bede nosil na rekach

Polecane posty

Gość gość
Tak Pewnie śledzą i sie zastanawiają jak to sie rozwinie ale to nie telenowela to zycie hehe tez mam takie podejście do książek co ty:) Tez mozesz przeciesz sie położyć Nie zabraniam ci

Oh życie zdecydowanie..Chyba większość ludzi ma takie podejście do książek, jak dla mnie po to one są.Nie mam jeszcze opcji do położenia się, więc ciesz się, że Ty możesz :)W końcu ktoś musi leżeć, żeby inny mógł siedzieć :D

Gość seals
Książki są po to żeby powiększać horyzonty :) no jak Nie masz opcji sie położyć mozesz obok mnie Nie lubię jak ktoś stoi nademna :p

I powiększają, rozwijają przede wszystkim.A propos Twojej propozycji, wszystko pięknie ładne,natomiast ja nie stoję nad Tobą, a siedzę (czuwam) hahahahah :D

Gość seals
Czuwasz to dobrze Nie chciałem żeby cię nogi bolały :) a znowu z tematu zobzylisny co lydzie pomyślą :p

No nie bolą :) hahZa każdym razem będziemy zbaczać z tematu, chyba, że temat będzie się kręcił. A co ludzie pomyślą? heh :D aż zęby wyszczerzyłam hahha Ci co są z nami od początku i jakoś to śledzą to wiedzą, a ci nowi- no to może być zabawnie :D

Gość seals
Dobranoc :) tak szybko idziesz spać dzisiaj he

Gość seals
Część :)

Gość seals
No widzisz ty sie obudzilas a Ja juz Usnelem tyle na ciebie czekałem :)

Ja to akurat wczoraj drineczkowałam z mamusią, bo z daleka przyjechała :D heheTo moje "z głębokiego snu" to była taka przenośnia, tycząca się tych kilku dni ciszy :)

Gość seals
Tez drineczkowalem trochę w sobotę :) mogłem sie domyślić z tym snem ale głupi jestem :p

Gość seals
Oj szkoda gadać normalnie poszła ze mną ale brak słów ale Ja sie dobrze bawiłem :)

Gość seals
No dla mnie tak :) ale wogóle długa historia Nie będę zanudzal a u ciebie jak głowa bolała

Dzień dobry :)Mnie nigdy nie boli głowa, ot takie skrzywienie.Wręcz przeciwnie, na dzień następny mam nadmiar endorfiny w mózgu - góry mogę przenosić :D

Gość seals
Dzien dobry :) Tez bym chcial jak ty żeby endorfiny mnie roznosily a nie jak zawsze chce mi sie spać głowa boli i pić mi sie chce :p ciekawa jesteś zawsze bym cię upijal żebyś chodziła szczęśliwa :)

hahahah :) "zawsze bym cię upijal" Rozwaliłeś mnie :) Potrafię być szczęśliwa z innych powodów, jak z poalkoholowego napływu endorfiny hahahah :D

Gość seals
Widzę właśnie ze umiesz sie śmiać z różnych rzeczy również z moich tekstów :) a to trudna rzecz mam ciężkie poczucie humoru :)

:) Jestem kobietą o olbrzymim poczuciu humoru :DCzarny humor uwielbiam :)Nawet sama z siebie potrafię się śmiać pełną gębą hehehe :)

Gość seals
Oj tam napewno Nie masz aż tyle powodów żeby z siebie śmiać :) chociaż to pomaga czasami taki dystans do siebie. A jak tam twój luby Ja z swoją pieknosca mam kose :) ale do przodu :)

Gość seals
No to dobrze ze Tez do przodu :) widzę ze tu ktoś z kilku ksywek korzysta Nie przejmuj sie Ja Tez :)

Gość seals
Biedaczko w szpitalu to współczuję mam nadzieję ze wszystko ok bedzie :) to przynajmniej twój facet bedzie mógł sie wykazać i skakać koło ciebie :) więc na pewien sposób korzystaj hehe , i wierzę ci ze to Nie ty ta pomidorowa jesteś:p

Mało tego, to będzie wskazane.. Kilo w jednej ręce i tyle samo w drugiej - tyle mogę dźwigać.Nieistotne.Ja już chcę położyć w swoim łóżku. :P