Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mezczyzn uwodzacych i uprawiajacych seks bez zobowiazan

Polecane posty

Gość gość

Jak byscie zareagowali gdyby Wasza wieloletnia dobra kolezanka, ktora lubicie i szanujecie (nie od seksu) skrytykowala Was i stwierdzila, ze to niemeskie. Milo i delikatnie stwierdzilaby, ze szukanie zaspokojenia w powierzchownych relacjach nie ma nic wspolnego z meskoscia i, ze meskosc to branie odpowiedzialnosci za siebie i partnerke ;d?

Gość gość
Koleżanka mogłaby zacząć szukać nowego kolegi bo co ją obchodzi moje życie seksualne jeśli z nią nie sypiam . A jeśli z nią nie sypiam to muszą być tego jakieś powody .

Gość gość
jako facet i jej przyjaciel - mogę przyjąć jej argumentację ale niekoniecznie zgodzić się z nią. No i zawsze może u mnie powstać podejrzenie - że jestem dla niej kimś więcej niż tylko przyjacielem

Gość gość
zapoznałbym ją z moim kolegą, który jest grzeczny, nie pije, nie pali, nie przeklina, a za najseksowniejszą kobietę uważa swoją mamę może by się jej spodobał? :D:D

Gość gość
No nic. :) Dziekuje Wam chlopaki. :) Powiedzialam to osobie, ktorej wydwalo mi sie, ze moglam powiedziec. Ta osoba tez czesto moje zycie komentowala. :) Ale reakcja mnie zabila...

Gość gość
jaka była ta reakcja? nie zawsze jak czuję szczerość popłaca

Gość gość
Zostalam wyzwana od psychicznie chorych idiotek nie znajacych zycia. Powiedzial mi, ze mnie nigdy nie lubil, ze powinnam sie leczyc. I masa niecenzuralnych slow. :) ... i chyba akurat w tym przypadku nie pomylilam sie co do oceny jego zachowania i stad ten atak.

Gość gość
Przegiął pajac

Gość gość
Dopiero wtedy sie ujawnil. :) Eh, ale facet pewny siebie na pewno by tak nie zareagowal. :) Tak mi sie wydaje. Mysle, ze po prostu trafilam w sedno.

Gość gość
I powiedzial, ze po kazdym spotkaniu ze mna byl bardzo zrozpaczony, ze musi sie ze mna zadawac. :)

Gość gość
przegiął ale to dla ciebie także nauka....nie uderzaj w męską dumę. Normalny facet będzie jej bronić na wszelkie sposoby - musisz się liczyć z konsekwencjami - nawet tymi nieoczekiwanymi

Gość gość
Mozliwe, ze nauczka, ale... przynajmniej sie ujawnil. :) Naprawde on czesto mnie krytykowal, wiec myslalam, ze przyjmie to bez emocji.

Gość koneser2014
powinnaś zamrozić kontakty na jakiś czas - jeśli jest facetem na poziomie przeprosi za swoje zachowanie. Jeśli nie - cóż....nie masz "przyjaciela"...ale to żadna wówczas strata - bo nigdy nim de facto nie był

Gość gość
Tzn. on sam zerwal znajomosc i stwierdzil, ze jestem za glupia na to zeby ze mna utrzymywac znajomosc. Powiedzial, ze on nie trzyma obok siebie ludzi glupich.

Gość gość
d**ek

Gość gość
Moze ktos jeszcze sie wypowie:)?

Gość koneser2014
już chyba poznałaś wiele opinii. Powinnaś wiedzieć co robić jeśli masz zdrowe podejście do życia i pewien dystans

Gość gość
koneser dzieki :) Ja nie mam co robic bo i tak z ta osoba nie mam kontaktu od dawna. Tak bym chciala popisac****oczytac jak inni by zareagowali. :)

Gość gość
"koneser2014 powinnaś zamrozić kontakty na jakiś czas - jeśli jest facetem na poziomie przeprosi za swoje zachowanie. Jeśli nie - cóż....nie masz "przyjaciela"...ale to żadna wówczas strata - bo nigdy nim de facto nie był". Nie przeprosi. Zdziwiłbyś się, jak wielką klasę prezentował nie tylko wobec mnie, ale i innych ktoś, kogo uważałam za przyjaciela. Raz bez powodu nieładnie mnie potraktował i jak mu to oznajmiłam, to zapadł się pod ziemię na wieki. żadnego przepraszam, żadnego "zapędziłem się". Ludzie którzy go znają by nigdy nie uwierzyli, tak dobre potrafi robić wrażenie.

Gość gość
z ruc/haczami uprawiacie seks, ruc/haczy nawet na kolegów bierzecie. A czemu nie porządnych mężczyzn?

Gość gość
Kobieta nie decyduje o tym co męskie a co nie męskie. Jeśli z nią nie sypiam to nie mam z niej pożytku. Ot, takie ujadanie ratlerka.

Gość gość
" cóż....nie masz "przyjaciela"...ale to żadna wówczas strata - bo nigdy nim de facto nie był". x Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń damsko-męska.

Gość gość
Moj temat zyje. :) Godzina 02: 12 to podszyw. Do goscia z 06:41 To byl moj kolega, ktory przez kilka ladnych lat zgrywal porzadnego. ;) Do goscia z 08: 51 Rozumiem. Czyli tez przedmiotowo traktujesz kobiety. Do gościa z 08: 52. Tak. Pisałam, ze to kolega.

Gość gość
A i do gościa co pisał o ratlerku. No własnie tez podejrzewalam, ze ten moj znajomy odbierze to jako szczekanie pieska. I nie przeszkadzaloby mi to. A tu takie pociski poszly. :) Dlatego chyba w jego wypadku trafilam w sedno sprawy.

Gość gość
zaden pewny siebie mezczyzna by sie nie obrazil

Gość gość
Uwodziciele tylko pozornie sa pewni siebie.

Gość gość
Olałbym ją...

dokladnie mowiac uwodziciel uwodzi wlasnie z braku pewnosci siebie, wciaz i wciaz probuje ta pewnosc uzyskac podrywajac kolejne kobiety. ogolnie zalosny typ z meskoscia niemajacy nic wspolnego.

Gość gość
njunnujn Wlasnie to samo napisalam koledze, ale ubralam w delikatne, mile slowa. Chcialam mu pomoc! Zwlaszcza, ze on bardzo czesto tez wypowiadal sie na temat mojego zycia. I zawsze mi mowil, ze moge mowic wszystko bo ma do siebie dystans.