Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego w Polsce tak duzo młodych ludzi nadal chodzi do kościoła

Polecane posty

Gość metalówaa1994

obsewuje moich rówieśników i jest wśród nich sporo ludzi chodzących do kościoła a nawet młode mohery :-o

Gość gość
masz coś przeciwko? mi nie przeszkadza jak ktoś chodzi do kościoła to jego sprawa, jak ktoś nosi śmierdzące glany i puszcza się na każdym rogu to tez mi wisi

Gość gość
Dokładnie, uważam ,że kto gdzie chce niech chodzi!

Gość gość
matalówaa, jak w nic nie będziesz wierzyła, to na starość kask na łeb i do wariatkowa

ja nie mam nic do samej niewiary w Boga, ale śmieszy mnie jak ktoś mówi, że nie wierzy w NIC, bo temu akurat zaprzecza psychologia i filozofia

jakoś na zachodzie większośc ludzi jest ateistami, no ale w polskie wiesniaki myślą że bez religii żyć sie nie da i chcieliby zamykc niewierzacych do wariatkowa.

Gość gość
dokladnie! musisz zacząć wierzyć w Coś. W biedzie , potrzebie do Tego Kogoś się zwrócić.

Czyli uwazasz że wiesz lepiej ode mnie czy w coś wierze? No to w CO niby wierze według ciebie? Religia jest dla słabych. tylko słabe psychicznie psychole wymyślają sobie niewidzialnych przyjaciół do których "zwracają sie w biedzie".

Gość gość
a czemu wierzących wyzywasz od wieśniaków? wielu ludzi na poziomie przyznaje się do wiary w Boga mają takie podejście świadczy to raczej o twoim niskim IQ

nie istotne kto mi tak powiedział, Wierzyć można w ludzi, w siebie. KAŻDY W COŚ WIERZY , nieistotne jest czy chodzi o religię..wiara ma wiele znaczeń ;)

metalówa, jesteś jeszcze pustą nastolateczką, nie widzę sensu rozmowy z osobą, która wiarę sprowadza do religii i do spersonifikowanego Boga już na wstępie. idź sobie słuchaj 'zaje" metalu, dzięki "mhrokowi" możesz sobie mówić,że jesteś lepsza od plastików z klasy;)

Gość gość
Broken haha dobrze dobrze tyraj to gowno :-D

Gość gość
metalówaaa to poczytaj sobie o wielkich tego swiata, dla których wiara jest fundamentem ich zycia

Gość gość
krótko i na temat - bo głupota jest dziedziczna

Gość gość
nie wiem ile ma lat ta dziewczyna ale to typowe "gimg***o" przynajmniej mentalnie mówie o metalówie

Jestem studentką kretynko. Jak nie wiesz ile ma lat rocznik 1994 to sobie oblicz albo zapytaj sie księdza. A jesli uważasz ateizm za przejaw bycia "pustą" to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać.

Gość stara modelka bez związku
Metalówa w Twoim wieku i też jeszcze trochę starszym wieku też wypowiadałam podobne nonsensy. Życzę Ci serdecznie jednego. Abyś się w życiu Kochana porządnie nawróciła. Nasz Stwórca czyli Bóg, który też i stworzył Twoją duszę wybaczy Ci Twoje bzdurki, które wypisujesz bo Cię ukochał zanim Ciebie stworzył i zanim dał Ci duszę. Możesz daleko błądzić masz do tego prawo bo Bóg dał Ci wolną wolę. Ale życzę Ci z całego serca prawdziwego nawrócenia. Wówczas poczujesz to co ja stojąc w kościele. I tego Ci życzę. Kiedyś też się wyśmiewałam z katolików i ludzi wierzących. Życie utarło mi nosa... dość boleśnie ale dziękuję za to Bogu i ogromnie cieszę się bo dzięki temu zrozumiałam co czują ludzie będący wewnątrz kościoła a naprawdę kiedyś byłam "bardzo" po za...

Gość gość
metalówaaa, napisz proszę szczerze, czy jesteś ochrzczona i byłaś u I-ej Komunii Św.?

Gość gość
haha broken taaaaa dorosła :D _jebłam_

Mhm, s********j, a ja mam nadzieje że ty nawrócisz sie na islam na starość, taki sam bezsens jak myślenie że zaczne wyznawac mitologie katolicką.

Jestem studentką kretynko. Jak nie wiesz ile ma lat rocznik 1994 to sobie oblicz albo zapytaj sie księdza. A jesli uważasz ateizm za przejaw bycia "pustą" to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać. x :D nie spodziewałam się aż tak tępej riposty:D pierwsza jej część to p*********lenie się do szczegółu, by grać na czasie a druga ukazuje tak żenujące niezrozumienie, co się do Ciebie pisze, że ręce, c**ka, i cycki opadają:D musisz być trollem, prawda?;)

jestem ochrzczona ale nie miałam wyboru. A podczas komunii świętej nie miałam jeszcze świadomych przemyśleń na temat religii. Do bierzmowania nie przystąpiłam.

Gość gość
katolicy zmuszają dzieci. Chrzest, komunia itp. Zero wolnej woli