Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczego w Polsce tak duzo młodych ludzi nadal chodzi do kościoła

Polecane posty

Gość gość
gdyby Jezus nie uzdrawiał by dzisiaj to wiara sama juz dawno by upadła

Gość gość
Ty tłumoku jesteś miastowa bo w Boga nie wierzysz, a dla mnie jesteś łajnem, nasrać bym na ciebie nie chciał :D

Gość gość
gratulację dla gościa powyżej. myślałam że religia zakłada szacunek do bliźniego, ale widać się myliłam.

Gość gość
zakłada szacunek do bliźniego ale nie wtedy kiedy ktoś cie opluwa bez powodu i ja tez tak sadze.

Gość gość
to, że wierze w Boga to znaczy, że każdy ma nas obrażać i my mamy sie dawać obrażać by nikomu nic nie powiedzieć? chyba żartujesz

Gość FACET 23LATTA
Niby kogo ostatnio Jezus uzdrowił? :D

Gość gość
autorko, masz problem ze stolcem?

Gość gość
ciesz sie że niemamy czesów krzyżaków wtedy niewierzacy by zostali wytepieni siła i bys sie nawet nie odezwał .

Gość gość
mojego kolegę z raka mózgu zanim zaczął sie modlić to wycieli mu jedno oko przeżuty na YouTube jest pełno świadectw i poznalem kiedys faceta na pielgzymce ktury został uzdrowiony z raka

Gość martyna 33
Facet23 Mnie Jezus cudownie uzdrowił kilka lat temu.Po wypadku samochodowym,lekarze reanimowali mnie prawie godzine.A potem prawie 2 miesiące byłam że ja żyje i tak funkcjonują lekarze z różnych miast nazywają cudem

Gość stara modelka bez związku
Pan Jezus uzdrowił mocno skonfliktowane i agresywne relacje rodzinne, które trwały latami. Pomodliłam się w skrejnej desperacji do Pana Jezusa o Miłość w rodzinie bo nic innego na nich nie działało. Ani prośba ani groźba ani psycholog ani policja. NIC. Wszyscy pozapominali urazy i jakby "sami z siebie" się pogodzili. I po wielu latach nareszcie wszystkie relacje są bardzo przyjazne. A przy okazji i mnie i kilku moich znajomych autentycznie nawrócił. Jezus jest Miłością. Jezus żyje !!! Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie !!!