Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trololol

cześć jestem facetem i odpowiem na niemal wszystkie wasze pytania

Polecane posty

Gość gość
Straszna hipokryzja. Ta ukraineczka tez jest czyjąś córką.

Jest różnica pomiędzy kobieta, która wypiła alkohol a pijana w pień. Dokladnie tak samo jak z facetem, który cos tam wypił a naprutym gościem.

Gość Luiza L
To w takim razie jeśli dziewczyna za szybko oddała się chłopakowi , a chce by jej córka była porządna, to jest wtedy hipokrytką?

Gość Luiza L
rokokowa panna - ja lubię się tak mocno napić. Raz sąsiad mnie do domu zanosił :) Ale nie sądzę, by uważał mnie za żałosną osobę. To co, jak wszyscy piją i mi polewają, to mam odmawiać? Albo pić tylko do jakiegoś momentu, albo wyjść? Jak się wszyscy fajnie razem bawią pijani?

Gość gość
Jeśli tego zaluje to nie. A jeśli nie zaluje no to....

Gość Trololol
wyglądało to w ten sposób że po wejściu do budynku jakaś skąpo ubrana pani otworzyła nam drzwi i zaprowadziła do czegoś na wzór salonu. kazała się rozgościć i zaczekać. po chwili wróciła z kilkoma innymi kobietami. usiadła między nimi i powiedziała abyśmy wybrali. po wyborze, poszedłem z ową ukrainką na górę. zapytała mnie czy nie mam ochoty na prysznic, na który zresztą się zgodziłem. mam ci teraz wymieniać pozycje seksualne jakie przerobiliśmy?:) nie pamiętam wszystkich ale trwało to godzinę. w między czasie trochę rozmawialiśmy o czym już wspomniałem wcześniej. pieniądze dałem jej jeszcze przed rozpoczęciem stosunku. po wyjściu z pokoju zachęciła mnie do powrotu w przyszłości ale to raczej norma w ich fachu. x owszem jest czyjąś córką ale nie moją. co to za g******e pytanie :) żołnierz walczący na wojnie zabija czyjegoś syna. w kraju bohater, wśród przeciwników np najeźdźca, a między członkami rodziny zabitego morderca. inaczej traktujemy i myślimy o członkach swojej rodziny a inaczej o obcych. lepiej ci z tego powodu? :) x nie, alkohol to depresant. nie da się nim zaleczyć smutków:)

Gość przyjaciółeczka
zależy co rozumiesz przez "porządna". Dla mnie to określenie nijak nie daje się pogodzić z seksem, "porządne" są chyba tylko te kobiety, które inicjację przeżywają dopiero po ślubie, zawsze robią "to" w celach prokreacji i nie inaczej niż przy zgaszonym świetle w pozycji klasycznej (do której absolutnie nic nie mam, ale ileż można?).

Gość Luiza L
Pozycje z protytutką w sumie jakoś mnie mocno nie interesują, bardziej to cała oprawa tego. Ja czasami zaleczam smutki alkoholem - problemy wtedy odchodzą w siną dal.

Gość Trololol
dla mnie porządna to taka która nie zdradza a domowe problemy rozwiązuje z mężem a nie z koleżankami czy kolegami:) alkohol jest dla ludzi, ja nie upijam się do stanu w którym ktoś musiałby mnie nieść. zresztą, nie uniósłby mnie lekko :D a pijane dziewczyny.. niektórym odbija w negatywnym sensie.

Gość gość
No ale jak mozna być kimś takim? Gdybyś miał córkę, poszedłbyś do prostytutki z myślą, ze ona mogła by być na jej miejscu?

Gość Luiza L
przyjaciółeczka - nie chcę nikogo urazić, to tylko moje zdanie - dla mnie porządna jest kobieta wtedy gdy odda się dopiero po powiedzmy roku w związku, no powiedzmy po więcej jak pół roku, o. W łóżku ze swoim chłopakiem może robić wszystko , nie wiążę się to w ogóle z prokreacją, mogą być anale , lody i co tam jeszcze, ale nie może to zbyt szybko nastąpić, np. po paru tygodniach znajomości, to już musi być związek.

Gość Trololol
co ty masz w głowie..poszłabyś do restauracji wiedząc że poczęstują cię tam twoim psem? byłem u prostytutki, nie ja pierwszy nie ostatni. skąd wiesz czy twój ojciec nie był?

Gość gość
zależy co rozumiesz przez "porządna". Dla mnie to określenie nijak nie daje się pogodzić z seksem, "porządne" są chyba tylko te kobiety, które inicjację przeżywają dopiero po ślubie, zawsze robią "to" w celach prokreacji i nie inaczej niż przy zgaszonym świetle w pozycji klasycznej (do której absolutnie nic nie mam, ale ileż można?). /// WTF?

Gość Luiza L
A ile ważysz? No włąśnie, jak wyglądasz? O ile nie było już takiego pytania.

Gość przyjaciółeczka
Luiza L - lody, anale i wszystko inne, byle nie klasyczny seks? To jest dopiero hipokryzja!

Gość Luiza L
Dla mnie to nie jest akurat hipokryzja . To może podam taki przykład - dziewczyna ma sponsora, dużo zarobiła i nie żałuje tego, ale chce by jej córka była porządna - nie widzę w tym nic dziwnego. Albo faceci - większość jest bardzo łatwych, ale chcą by ich córka była porządna.

Gość gość
Haha to było dobre z tym psem. Bo wiem. Takie rzeczy się po prostu wie :)

Gość Luiza L
przyjaciółeczka - no klasyczny seks może też być oczywiście :D Może być wszystko wedle czyjegoś uznania byle nie za szybko. Dla mnie porządność nie oznacza, że dziewczyna leży w łóżku jak kłoda i zgadza się na seks klasyczny tylko. Porządność to po prostu dy dziewczyna się odda będać w związku i to nie od razu.

Gość gość
No ale moze córka tez będzie chciała sobie zarobić? :) Co w tym złego?

Gość Luiza L
rokokowa panna - :)

Gość Trololol
myślisz że moja córka będzie wiedziała o grzechach ojca? :) nie bądź naiwna 🖐️ x 90kg +-2

Gość Luiza L
Każda matka chce by jej dziecko było porządnym człowiekiem :) by miało dobrą pracę, nie piło, nie paliło - mimo że matka nie ma cech, a chce by jej dziecko miałe same dobre - gdzie tu hipokryzja?

Gość Luiza L
90 kg to w miarę, pomyślałam, że 100 ważysz. A możesz się opisać, jak wygląsz? - to moje pytanie do Ciebie.

Gość Luiza L
I czy masz tajemnicze oczy? Piwne?