Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka00

Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 opinie

Polecane posty

Gość natka00

Od nowego roku zaczynam odchudzanie. Kto ze mną ?:D Ale po kolei. Ćwiczenia już sobie odpowiednie dobrałam, teraz tylko mam pytanie związane z jednym produktem odchudzającym. Czytałam różne opinie na temat zielonej kawy, ale znalazłam w internecie sklep , który teoretycznie przekonał mnie do zakupu. Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 stosowałyście kiedykolwiek? Jakie skutki? Proszę o szczerość.

Gość Ko_Bit_Ka
Polecam kupić zielona kawę z sklepie piekna24.pl oni mają tam oryginalna zieloną kawę sprowadzaną z USA - stosowałam i rewelacja.

Gość agatuniemieszka
Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 stosuję i jestem zadowolona, choć pewnie jak zauważyłaś - mnóstwo negatywnych opinii. Nie radzę Ci ich czytać, bo to że ktoś kupuje w niepewnych sklepach, niepewne produkty, to już jego sprawa, Zielona kawa w tabletach z greencoffee800 moim zdaniem spełnia oczekiwania. Tylko przed zakupem wybierz sobie odpowiednią ilośc kapsułek i w ogóle poczytaj, żeby póxniej nie traktować tego produktu jak cudotwórcze tabletki ;) Pozdro i powodzenia!

Gość Madziaaaa1986
Ja równie zastosowałam kapsulki greencoffee1600 na chwile obecna jestem na minusie 5 kg ale walczę z moja waga dalej myśle ze jakiś miesiąc i będzie ok co do zakupów polecam zakup prosto od dystrybutora na zdrowiemarket reszta stron to ściema które podszywaja się za sprzedawców green coffee 1600!

Gość kinga prawie slim
są lepsze środki wspomagające odchudzanie, polecam ranking http://rtano.wordpress.com/, testowałam z niego 1 preparat i miałam bardzo dobre wyniki

Gość Natecka4
Madziaaaa-> a może nieodpowiednio stosujesz? Ludzie najpierw czytajcie co bierzecie, bo osobiście sama również stosuję Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 i jestem zadowolona. Mam gdzieś jak ktoś uważa inaczej, bo ludzie czytać nie potrafią i nie potrafią brać tabletek, które skutecznie pomagają w odchudzaniu. Zresztą z przyjemnością podzielę się swoimi etapami odchudzania przy pomocy tych tableteczek. :) Pozdro

Gość lukrecyja
strasznie nachalna i głupia reklama...

Gość czarna rayla86
od 3 lutego do dzis, czyli 12, spadlam z 68kg na 64, wiec poszlo mi w ol 4 kilo.ale stosuje diete 1200kcal i cwicze.

Gość julciau
czarna rayla86 to ile wcześniej ważyłaś? naprawdę ta Green Coffee Bean Zielona Kawa 1600 działa takie cuda? A jak się mają do tego inne tabletki tego typu?

Gość czarna rayla86
lukrecya jaka reklama?nic ci kawa nie pomoze jak nie bedziesz cwiczyc i stosowac diety.ale ze wspomaga i rusza metabolizm - to juz moim zdaniem baaardzo duzo.ja nie kupowalam na necie, balam sie podrob.kupowalam w sklepie zielarskim w lublinie, w leclercu

Gość gość
może innym pomaga zielona kawa ale jej nie mogę. Piłam przez kilka dni, za każdym razem czułam się fatalnie, bolała mnie głowa, było mi niedobrze. Na początku, nie przypisywałam tego kawie, zrobiłam kilkudniową przerwę i znów wypiłam i...znów to samo, musiałam wyrzucić tą kawę i więcej do niej nie wracać.

Gość czarna rayla86
no wlasnie, slyszalam ze po jej piciu boli glowa.dlatego ja biore tabletki z ekstraktem z niej, z 50proc kwasem chloragenowym

Gość gość
Co ja już nie próbowałam na aby chociaż trochę schudnąć... zbytnio nie wierzyłam w ketony malinowe sądziłam, że to kolejny cud specyfik... przez pierwsze 2 tygodnie stosowania nic nie schudłam ale że miałam 2 opakowania kapsułek stosowałam dalej i po 2 miesiącach udało mi się schudnąć 7 kg:) jednak coś na mnie działa więc nadal będę stosować. Nie wiem czy wszystkie ketony malinowe mają ten sam skład ja natomiast zamawiałam z http://www.sklep-vitality.pl/odchudzanie/461-ketony-malinowe-keton-malinowy-leptin.html

Gość renatada
Uważam, że jest lepsza niż kawy do picia. Green Coffee Bean zachęciła mnie swoimi właściwościami, a w rzeczywistości istotnie wpłynęła na moją wagę. Pozbyłam się 10 kg w 2 miesiące i co ciekawsze - żadnych efektów jojo

Gość gość
pije zieloną kawę i jem normalnie pije alkohol, waga stoi w miejscu, ale ja po ciuchach bardzo schudłam, i ludzie mówią że widać po buzi że jestem chudsza ;D

Gość Myszata7
Witam, od dzisiaj zaczęłam stosować green coffee, nie czułam w ogóle głodu. RENATADA czy stosowałaś dodatkowo ćwiczenia lub dietę?

Gość renatada
green coffee bean 1600 zażywasz? czy co ? Oczywiście, że uprawiam do tego sport... Tylko nie jakiś mega ciężki, po prostu nordic walking, do tego czasem rower. Nic męczącego :)

Gość gość
Zaczynam brac Green Coffee bean 1600 i mam takie pytanko, ile tabletek dziennie zażywałyście??

Gość gość
wyczytalam na necie ze mozna miec po niej cukrzyce typu 2 łykam tabletko od 2 tygodni, nie wiem czy [przestac , czy nie co wy na to?

Gość gość
ja sie odchudzam bez zadnych tabletek i waga mi ładnie schodzi tearz jest duzo warzyw, swiezych, owocow mozna schudnac naturalnie , a po ci jakas cukrzyca , czy co innego sie przyplata

Gość gość
masz racje

Gość gość
ja tez tak wyczytalam , ale zeby po 1 opakowniu juz cukrzyca?

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.

Gość Piszczel
Jestem po kuracji rocznej. Producent zapewniał spadek apetytu i wagi ok. 8 kg. Jak do tej pory przytyłem 4 kg, a jeść mi się chce wcale nie mniej. Dla mnie to sprawa psychiki. Biorę tablety to nie jem. Nie polecam. Nie działa zgodnie z opisem.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Zapewne przeczytałaś wiele negatywnych opinii o stosowaniu suplementów diety. Dlaczego? Konkurencja konkurencji dołki kopie. Stwierdziłam, że jak sama nie spróbuję to sie nie dowiem. Kupiłam Green Coffee 5K, stosuję 4 miesiące ponieważ wykupiłam pakiet optymalny. Efekt jest zdumiewający, znajomi, których nie widziałam rok czasu, nie poznają mnie na ulicy. Mimo iż mam 34 lata to czuję się na 15-latkę. Nikt mi nie powie, że zielona kawa i suplement na jej bazie (np ten który ja biorę Green Coffee 5K) to bzdura. Aczkolwiek trzymam kciuki za wszystkich :)

Gość gość
Mary, czy masz na myśli Green Coffee 5K zakupione na tej stronie http://po.st/GreenCoffee5K ? Myślę właśnie nad tym, by kupić sobie te tabletki. Staram się zrzucić 15kg po ciąży bliźniaczej :) Chętnie posłucham opinii innych na temat tego suplementu.