Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdeterminowana30

WALKA O WYMARZONE CIAŁO WSZYSCY ZMOTYWOWANI ZAPRASZAM

Polecane posty

aha zdeterminowana ja cwicze z jilian z yt ,tzn wpisuje jilian i wyskakuja jej cwiczenia i wypieram tam te cwiczenia co ona cwiczy razem z czekoladowa babka i biała ,jilian jest w getrach i staniku sportowym i trwa to 55 min ,mam nadzieje ze dobre ci to wytlumaczylam hehe napewno znajdziesz buzile pa

No no Gwiazdo:) Z tym usypianiem Kubusia to rzeczywiście poszło Ci ekspresowo:) Ja za to troszkę poplotkowałm z koleżanką ale jedynie na telefonie ... i moze to i dobrze bo choć to okropne to aż mi ulzyło ... ze ja tak czasami narzekam a w gruncie rzeczy ten mój chłop to "poczciwy element" Dzisiaj nawet zrobił mi zakupy wiec te najważniejsze składniki tj MIĘSKO mam :) Właściwie to powinnam spać ale jakoś mi nie wyszło i po gotowaniu wziełam sie za sprzatenie , pranie a ja jestem okropna jak zaczynam sprzatac to przemeblowanie szafkach mi sie nagle włacza i to mnie gubi ;/;; Sorry , ze bede tak wlepiała te moje posty na raty ale nie mam ładowarki na górze i nie chce zeby szlag trafił to co juz upisałam:)

no tak czy inaczej PUSIU choć jesli WAS GWIAZDY nie zanudzę to także zaproaszam do podczytania o posiłkach bo wiem , ze Pusiu pisałas ale wiesz jak to jest w tygodniu :) NO wiec masz racje Pusiu ze staram sie unikac wegli :) ale robie to głównie w tych pozniejszych posiłkach natomiast sniadanie to zwykle same wegle bo zakaładam ze dwa piersze posilki maja byc odzywcze:) Na pierwszy posilek gdy chodze na rano ( ten zjadany zwykle ok 5.30 ) jadam badz to dwie kanapki jakiegos pieczywa zytniego ( bialego juz od kilku lat nie jadam no chyba ze wakacje itp) jesli jest to pieczywo waza to potrafie tegoi i z cztery poczłonac - polecam to z Lidla z sezamem - mega pyszne i tanie :) n i lacze to zwykle z jakims serkiem homo :p Drugi posilek praktycznie taki sam .... badz czasami sa to platki owsiane ale nie wiem ile bo daje odrobine na oko , jogurt naturalny i do tego 1.5 brzoskini z puszki:) trzeci wzykle jadam ok 13-14 i jest to juz jakies miesko , ryz plus warzywa lub pomidorki koktailowe:) i tak juz jade do wieczora tylko ze w ostatnim posilku nigdy nie dorzcam juz ryzu. Fakt faktem trudno jednak o super postepy jak smaze to ;/ no ale co zrobic ;/ czekam wiec jak na zlitowanie na lato zebym mogła jesc inaczej i moze smaczniej a jesl nie smaczniej to przynajmniej mniej tłusto:)

No ale jakby na to nie patrzec do realizajci celu brakuje mi wciaz jakies 7 kilo wiec sporo za duzo :( Mam nadzieje ze ten basen mi pomoze choc na niego zapisałam sie akurat wdosc prozaicznym celu a mianowicie zeby nie byc ofiara i nauczyc sie pływac :) Laska chyba uczy o bo juz na pierwszej lekcjii pływałam bez deski tyle ze na plecach a na wczasach ... to jakby trudne hihihih Z zabką czuje ze bedzie hardcore wiecnie tylko Ty Pusiu ale i WY Dziewczyny trzymajcie kciuki :) No ale najwazniejsze ze choc prawie trzecia to moge pospac jutro do 13 chocby a w domku juz czysciutko i pachnaco :) Co do jutrzejszego wazenia to boje sie szczerze Wam powiem - WAm ładnie leci ... chocby w tej oponce ponad 5 cm a ja ... jakos zastopowałam ostatnio i z wagi tez nico ;/ Moje wymiary z 28.02 to 70cm w talii , 89 w oponce w udach 61 cm w lydce37 ale waga to wciaz ponad 63 :) No wiec jutro staje na wadze biore centymetr w ****** jak nie dotre do 16 tzn ze zabeczałam sie na smierc:p

No ale jakby na to nie patrzec do realizajci celu brakuje mi wciaz jakies 7 kilo wiec sporo za duzo :( Mam nadzieje ze ten basen mi pomoze choc na niego zapisałam sie akurat wdosc prozaicznym celu a mianowicie zeby nie byc ofiara i nauczyc sie pływac :) Laska chyba uczy o bo juz na pierwszej lekcjii pływałam bez deski tyle ze na plecach a na wczasach ... to jakby trudne hihihih Z zabką czuje ze bedzie hardcore wiecnie tylko Ty Pusiu ale i WY Dziewczyny trzymajcie kciuki :) No ale najwazniejsze ze choc prawie trzecia to moge pospac jutro do 13 chocby a w domku juz czysciutko i pachnaco :) Co do jutrzejszego wazenia to boje sie szczerze Wam powiem - WAm ładnie leci ... chocby w tej oponce ponad 5 cm a ja ... jakos zastopowałam ostatnio i z wagi tez nico ;/ Moje wymiary z 28.02 to 70cm w talii , 89 w oponce w udach 61 cm w lydce37 ale waga to wciaz ponad 63 :) No wiec jutro staje na wadze biore centymetr w ****** jak nie dotre do 16 tzn ze zabeczałam sie na smierc:p

ahhhhaaaa a co do Jilian to znałazłam znalazłamale z lenistwa to jedynie obejrzałam i chciałabym kiedys przez taki trenizng z nia przejsc przynajmniej byłoby jak porownywac jak u Was to działa jak u mnie - poki co lenistwo wyralo wiec skonczyłam na ogladaniu jedynie

czesc babulki :) Z mojego wczorajszego uczenia..byly nici. Wieczorem przyszla kolezanka z buteleczka winka..zjadllysmy o tej porze lasagne.. (tak,tak, bardzo zdrowo :O ) ..no i ...o 24 poszlam spac... jak dla mnie tydzien ma za malo dni.. :/ znow bedzie za kare ..cwiczenie na orbitreku :P wchodze o 12 i bede 40 minut cwiczyc. Gdy pomysle o tym, ze za "chwile" zalozymy lekkie kurteczki...to mam motywacje.. ;) zdeterminowana, jeszcze troche i nie bedziesz chciala z wody wychodzic...i jeszcze na jakies zawody bedziesz chodzic :P hihi pusia..no i jak tam martini?...nadal stoi w szafce czy zostalo oproznione? :D niffiiii, gdzie sie podzialas?

Gość surfinia1266
Czy mogę do was dołączyc dziewczyny? Idzie wiosna a ja przez zimę przytyłam z 50 kg do 59 kg, od dwóch tygodni jem zdrowo i chodze raz w tygodniu na zumbę. Na wadze dziś 56,30 tak więc do 50 zostało mi 6 kg. Dołoże też od dzisiaj jakieś ćwiczenia

witam :) czesc sufrinia? jasne, ze mozesz dolaczyc :) noo.. ja dzis weszlam na orbitreka..spalilam 600 kcal..:P gdzie sie podziewacie dziewczyny? :)

Już na starcie mam mega problem z wysyłaniem wiadomości bo zwykle trzeba było to ciąć na kilka części a teraz po przechodzi ale po jednym zdaniu nie więcej 

Powiem Wam , ze niezle jaja bo nie moglam znalezć naszego topiku w temacie Diety i musiałam wyszukać w wyszukiwarce po słowach kluczowych więc całe szczeście , że pamietałam jaki temat nadałam topkikowi :) Ale koniec przynudzania :)

I CAN - super ze dotarłaś .... u mnie trochę zamieszana ta niedziela - poszłam spać po 4 i nie wiem co się stało ale wstałam przed 9 tak sama z siebie ale Moj Chłop kazał mi raz dwa wracać do łózka bo nic nie odespałam :) Poszłam dzielnie choć spać mi sie początkowo nie chciało :)ale wkrótce gdzieś mi się przysnęło i o zgrozo obudził mnie dzwonek do drzwi uczennicy więc spałam do 14 :p Potem lekcje , jedzonko i sprzątanie w półkach - kontynuacja wczoraj i niestety ale musze stwierdzić ze jestem przykładem chomika i kocham wszelkie kartony a kosmetyków mam tyle ze mogłabym sklep otworzyć tylko szkoda ze połowa z nich w folii ... pominę więc ten skromny fakt ze wczoraj dokupiłam kolejne :p

I CAN - Ty też tak masz czasami ? I co z forum ?Udało Ci się znaleźć bez problemu? I can - czuje ze to Twoje ważenie z rana było strategiczne hihii dzisiaj po lasagne hihi aż strach się bać :) U mnie brak postępów niestety ;/;/; Na wadze 63.3 czyli jeszcze 30 dkg mi przybyło no zaje*biście normalnie no zaje*biście:(:(:( I can Gratulejszon z powodu Orbitreka i 600 kalorii myślę ze po lasange już ani śladu:) i dzielna z Ciebie kruszynka:) I CAN – jej piszemy trzeci miesiąc a jak Ci kobieto na imie? Ja jestem Dorota bo czasami nie mam jak Cię odmieniać jeśli wiesz co mam na myśli ihihih

o.... chyba sie naprawiło bo coraz dłuższe posty mozna wklejać a nie tak jak przedtem ze jedno zdanie i od razu spam :)Jupiiii Co do pływania to zawody pływackie z pewnością mi nie grożą poza tym jednka gdzieś się tam spianam wewnętrznie bo instruktorka mówiła mi ze jestem spięta ehhh no a jak tu nie być jak nie czuje dna???

Surfinio - No pewnie , ze witamy:) Mam nadzieje ze na dłuzej z nami zostaniesz i bedziesz piała regularnie bo .... jesli nas troszkę podczytywałas to napewno zauwazyłas ze co jak co ale na tym forum zagląda sie raczej codziennie :) Cel masz piękny - tylko pozazdrościć :)Zaryzykuje nawet stwierdzenie ze mamy podobny cel u mnie jednak wiecej bo przede mną jeszcze jakies 7 kilo wiec jednak wiecej . No ale jak dołączasz to napsiz przede wszystkim cos wiecej o sobie ile masz wzrostu lat itp .... jednym słowem im wiecej tym lepiej :)

NIffiii Pusiu - Gdzie Wy się Gwiazdy podziewacie ??ja rozumiem , ze ładna pogoda , czekający męzusiowe no ale co z koleżankami z Topiku? Uwazajcie bo rzucimy na WAs klatwe w postaci gratisowych 5 kilo ihihihi ale bedzie sie działo:)

zdeterminowana,moja imienniczko, ja dodalam temat do ulubionych, dlatego nie musze go szukac po calym dniu :P nawet nie chce wiedziec,ile bym dzis wazyla..po tehj lasagne..uhh ..dlatego nawet nie wchodzilam na wage.Bede sie co prawda wazyc co tydzien, zeby miec "oko" nawage..ale bede raczej zwracac uwage na cm... przede mna super wieczor-zabieram sie za nauke..nawet nie wyobrazacie sobie, jak mi sie bardzo chce... :P robie sobie tylko miete do wypicia, potem mam zamiar jeszcze napic sie zielonej herbaty...

hahaha, gratisowe klatwowe 5 kilo, ty to masz pomysly.. usmialam sie :D

Gość Imaginka96
To ja też się dołączam. Moja dieta MŻ zaczęła się dziś rano ;) Do tego brzuszki, spacery i skakanka. Wzrost: 165 cm Waga: 70 kg :( Chce ważyć 54 kg!!!

imaginka, witaj :) razem damy rade, musimy tylko miec cel przed oczami.. i do niego malymi kroczkami dazyc :) dobra, ja spadam..bo mi czas ucieka dzis nieublagalnie...:O

a co do wymiarów ... nie jest dobrze wiec tabelka wygladałay mniej wiecej tak : Nick waga /wzrost///biceps///talia/oponka/biodra///udo/łydka///cel Zdeterminowana30-63.3/166/28///72/89/99///61/37///55-56 kg czyli ws taosunku do pomiarów z 28 w przeciągu kilku dni mam wiecej o 2 cm w pasie , biodrach

Gość Imaginka96
Ja mam super motywacje w postaci zdjęć szczupłych lasek na komputerze i telefonie, jak sobie popatrzę na ich figury to od razu odechciewa mi się jeść :D

Gość niffi32
Hejka dziewczyny!!! Jeden dzień mnie nie było, a tu widze osiemnasta strona zapisana i do tego nowe koleżanki sie pojawily. Witam serdecznie nowe nabytki :) Butów niestety nie udało mi się kupić. Byłam w Decathlonie i sie spodziewałam że będzie duży wybór, ale okazało się że nie mają za bardzo markowych butów, a jeżeli już mam sporo zapłacić to bym chciała coś porzadnego. Muszę się jeszcze wybrać jakiegoś innegi sklepu sportowego. Za to wpadły mi w oko spodenki na które sie zamierzam skusić. Mysle tez o kupieniu nowego cycnika sportowego. W koncu cycki to dosc wazna sprawa. Cwiczeniowo i słodyczowo to ten tydzień wyszedł u mnie marnie. Jutro zrobie podsumowanie to same zobaczycie :( Az sie boje stawać na wadze.....

hej kobitki ;) docieram z podkulonym ogonkiem :( dzis w pracy dołaczyłam do kolezanek i zjadłam kilka cukierasów buuuu i dupa ,wiec na wage jutro tez nie wejde ,,ale za to od jutra zaczynam wazyc jedzono i z reka na sercu sie pilnowac ,1500kal i koniec:) witam nowe kolezanki:) piszcie o sobie z checia poczytamy i porozmawiamy z wami ;) I can taki wieczor z kolezanka to super sprawa ,zdaza sie raz na jakis czas wiec niema co załować:) za tydzien pewnie waga wroci do normy ,a własciwie skoro tyle pocwiczyłas to trzy dni i bedzie luz:) zdeterminowana śpioc****eden hehe ja przez moje cale zycie nie salam do 14 hehe ,ale dobrze ty potrzebujesz regeneracji:) noo a tak wogole to ja mam na imie JOLA hmmm Dorotko:) tak wiec mamy jolcie i 2 Dorotki ,bo Ican napisala imienniczko do ciebie wiec wnioskuje ze ona tez ma tak na imię:) a co do kosmetykow hmmm ja rowniez sie maluje i to lubie hhehe bez malowania oczek nigdzie nie wyjde :) fajnie ze uczysz sie plywac ,ja tez bym musiala bo za nic w swiecie nie zanuruje bo sie boje :) niffi kochana ,no szkoda ze bucikow nie kupilas ,ale jak piszesz ze cos innego wpadlo ci w oko to tez fajnie ,zawsze to fajnie na serduszku jak sobie cosik kupimy no nie? moj mąz wlasnie przyjechal z meblami czarnymi ,z ogloszenia pojechal kupic tylko jedna szafke na ksiazki a okazalo sie ze to jego znajomu wysprzedaje i kupil jeszcze czarna komode hmmm zaczyna sie kupowanie rzeczy na nowy domek :) jutro zaczynam sie pakować

niffi a ty jak masz na imię ? dobra laski jutro mam wolne tylko wieczorem szkola plan na jutro rano pocwizyc zanim dzieci wstana ,mąż do pracy w nocy jedzie wiec muze dzieci do szkoly odstawić :) wroce to poszykuje wszystko do obiadu i zaczne pakowanie ,pozniej po małego do szkoly ,przypomne sobie nowe slowka do szkoly bo wieczorem sprawdzian znooowu ;) wiec mam caly dzien zaplanowany hehe a wy jak tam??/ uciekam polozyc małego buziole:)papa

Gwiazdy Wy moje wpadłam tylko powiedziec Dobranoc bo napisać już nie zdąże ;/ co gorsza pobudka za 5 godzin wiec wypadałoby się ogarnąć :) No ale moze z pracy jakoś mi się uda???Oby bo wstaje po 5 wychodzę po 6 pracuje niby do 14 no i basen mam na 18.30 wiec nie wiem w sumie czy bedzie mi sie opłacało wracać czy moze zrobie cos ddatkowego wyskoczę na fitness i dokonczę basenem ?Kurcze sama nie wiem;/;/;

Gość niffi32
Cześć dziewczyny, zacznę od podsumowania poprzedniego tygodnia, a potem jak będzie wolna chwilka to coś skrobnę jeszcze.

Gość niffi32
Tydzień nr 9 - podsumowanie: 1) głodówka 75% normy 2) ćwiczenia 50% normy 3) słodycze 0% normy Średnio 42% wykonania planu - czyli najgorszy tydzień od początku roku :( *** Waga: 69,1kg (2,6kg mniej od początku) :) Fajnie,że mimo iż sie nie postarałam w tym tygodniu, to jest zachęta w postaci ubytku wagi.

Gość niffi32
Aktualne dane do tabelki: NIFFI 69.10kg/wz.170///bc.28///t.78/o.90,5/bd.99///u.59/63-65kg Od pierwszych pomiarów czyli około połowy stycznia: talia -4cm oponka -2,5cm biodra -1cm udo -2cm Nie są to może tak spektakularne wyniki jak u was, ale mnie i tak cieszą, szczególnie że nie czuję, żebym się jakoś specjalnie ograniczała no i dodatkowo miałam sporo wpadek po drodze.