Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdeterminowana30

WALKA O WYMARZONE CIAŁO WSZYSCY ZMOTYWOWANI ZAPRASZAM

Polecane posty

hejka laski:) niffi kochana wyniki masz dobre ,jak sama piszesz ,ze nie ograniczałaś sie ąz tak to super ,,ja tez twierdze małymi kroczkami a do celu i trwale:) ja jak na dzis plan zaliczyłam - nie wstałam z rana ale pocwiczyłam jak dzieci odstawiłam do szkoły straciłam jakies 600 kal jupii - sniadanie pierwsze jedno jajo na twardo ,łyżeczka sosu tatarskiego jedna kromka chleba fitness z szynka i serkiem jakieś 300-350 kal - sniadanie 2 serek wiejski ,kawalek papryki i pol kabanosa 250 kal -obiad warzywka na parze i 160gr rybki w panierce owsianej ok 600 kal ,no moze nie całe :) no i wieczorem łykne koktail on ma 225 kal i na dzis tyle :) a wy jak tam ? mały dzis byl pierwszy raz w szkole od 3 tyg ,baaardzo mu sie nie chcialo rano ,ale jak juz zaszlismy bylo ok:) zaraz jedziemy podpisać umowe o dom do urzedu ,trzymajcie kciuki oby wsio bylo ok :) napisze jeszcze cosik wieczorem przed szkola ok papa

Gość niffi32
Dziewczyny!!! Wskoczyła nam kolejna strona. Szybko to ostatnio poszło. Kto się tak rozpisał? Jak widzicie, u mnie poprzedni tydzień nie wyszedł za dobrze, ale mimo to trochę wagi ubyło i nieco centymetrów też. Jest motywacja do dalszej walki. Dzisiaj mam tez lepszy humor, bo byłam rano w tym przedszkolu i mimo, że nikt gwarancji na miejsce dla mojego dziecka nie daje to jednak jakaś taka mała nadzieja jest. Poczekamy, zobaczymy. **** ZDETERMINOWANA ja ci dam dodatkowe karne kilogramy. Nawet tak nie mów. Tylko mają być ubytki, żadnych przyrostów wagi!!!! Nie godzę się na to !!!!! Odnośnie szukania naszego topiku, to ja też, podobnie jak I can mam dodaną tą stronkę do ulubionych na komputerze w domu, pracy i na komórce. Tak, ze zawsze mogę szybko was skontrolować, czy jesteście grzeczne :P hihi Ja często was czytam na komórce leżąc w łóżeczku, ale pisanie z komórki postów to jest zmora, wiec pisze jak mam wolną chwilkę przy komputerze. PUSIU moja kochana, ja bym wolała zostać przy moim pseudonimie artystycznym :P hihi, ale obiecuje ze jeśli się kiedyś spotkamy w realu to Ci zdradzę moje imię :) Fajnie się trzymasz z ćwiczeniami, zazdroszczę Ci determinacji. Mi w ostatnim tygodniu strasznie się nie chciało. Miałam sporo zajęć, a na dodatek @, wiec tak sobie wytłumaczyłam to zeszłotygodniowe lenistwo. Muszę się znowu zebrać w sobie i coś podziałać. Fajnie, że sobie meble do nowego lokum kompletujecie. Tylko nie szalej za bardzo, bo w końcu to nowe mieszkanie ma być mniejsze od obecnego. Jak tak mebli nakupujecie to nie będziesz miała rzeczywiście miejsca na bieżnię i wystarczająco przestrzeni na ćwiczenia z Jillian. **** I CAN gratuluje treningu na orbitreku i tych spalonych kalorii. Ja też czasami wskoczę na orbitrek, ale na siłowni. W domu raczej nie kolekcjonuje sprzętów do ćwiczeń, bo bym i tak nie korzystała, a tylko miejsce by mi zajmowały. Ale super, ze ty masz samozaparcie do ćwiczeń we własnych 4 kątach. Lasgne i drinka z koleżanką Ci wybaczam, skoro potem tak ciężko poćwiczyłaś. Masz racje, z tym, że tydzień jest za krótki. Ja to tez bym chętnie spędzała więcej czasu z dzieckiem, więcej robiła rzeczy w domu typu sprzątanie itp., miała więcej czasu tylko dla siebie, wolne wieczory, czas no dobry film i do tego ćwiczyła najlepiej 5-6 razy w tygodniu. Ale tak się nie da (Zdeterminowana to wyjątek potwierdzający regułę :P hihi). Ja w każdym razie bym nie dała rady wszystkiego pogodzić i dlatego robię co się da, a resztą się nie przejmuję. **** Nowe koleżanki, co tak cicho? Piszcie coś.

hej kochane jestem mega happy ,umowa podpisana za dom bedziemy baaardzo malo placic wiec super ,zmniejsza sie rachunki o polowe ,naprawde tylko temu na gorze dziekować:) niffi ale naskrobałas dzis post :)super:) trzymam kciuki za przedszkole i naprawde super ze leca te cm ,,,masz tez racej co do mebli ,najpierw musze zobaczyc jak to wszystko wejdzie a pozniej najwyzej dokupie cosik:) napewno musze kanape rozkładana kupić ,dzis jezdzilismy i znalezlismy nowa za 700eu ale ciezko mi tyle wydac ,,dlatego zaczelam myslec nad wersalka taka ładna z poduszkali aby w salonie ładnie wygladała i gdie mozna posciel schować :) zobaczymy mamy jeszcze troszke czasu ,moze cos sie pokaze w necie :) dobra laski spadam do solarium bo ostatnio co dwa tygodnie jezdze i tej opalenizny nie widac ,jak chodzilam co tydzien to byla akurat nie za duzo ale lekka opalenizna była:) ano i szkoła odwołana bo dwie dziewczyny nie przyjda ,jedna chora druga cos chyba zmysla hehe dobra zmykam buziole ps.hello gdzie sie podzialy nowe kolezanki???

Gość Imaginka96
Ehh :( ja z dzisiejszego dnia nie jestem zadowolona. Po pierwsze dlatego, że nie udało mi się poćwiczyć, a jeśli chodzi o dietę to chyba za dużo pieczywa zjadłam. Nie liczę dokładnie kalorii, ale tak orientacyjnie mogę powiedzieć, że więcej niż 1400 dziś nie było i oczywiście zeroooo słodyczy :D I już powoli przyzwyczajam się do niesłodzonej herbaty (nawet da się to wypić :P).

Hej Gwiazdy!!!!! Super , ze u Was tyle postepów i to nie tylko w postaci spadku kilogramów ale i prawie "zaklepanego" przedszkola , nowego domku i nawej tej znośnej herbatki :) Niffiii - mysle ze jesli chodzi o Twoje wymiary to jest czego pozazdroscic mimo ze jak sama wspomniałas ... no troszke wtop sie wydarzyło:) Ja bez wtop i co ? Powiem Ci ... ze masz super obwody w udach tez bym takie chciała ale takich jak Ty to ja chyba nigdy nie miałam ;/ nawet przy mojej dawnej kostce na brzuchu :p Tak jak mowilam jestem typową gruszką więc nie jest dobrze niestety ;/ No a Tobie obwody leca wszadzie.... ja zaliczylam niestety przypływa materii i tak jak pisałam jest mnie niestety wiecej ... w sumie to mam nawet juz strach przed stawaniem na wadze; Pusiu- super , ze tak sie Wam z domkiem udało - mam nadzieje ze te oszczednosci pójda na jakies super cele i moze kto wie .... za te oszczednosci bedziesz kupowala nowe butki dla swojej małej kruszynki:) Wczoraj tego tematu nie poruszyłam bo te tydzien to jakas masakra lekka;/ ale nie zmienia to faktu , ze uwazam , ze nic nie jest przesadzone i nie wiadomo jak to ostatecznie bedzie :) My z moim sie jeszczenie staramy ... a dzisiaj to nawet gdybysmy byli w trakcie staran to predzej wbiłabym mu widelec w plecy .... tak mnie ten chlop ostatnio denerwuje ... Na basenie poszło mi jakos srednio - pływam juz bez tej deski czy gądbki ale jak probuje kraula to mnie woda zalewa i brakuje mi powietrza zeby calosc basenu przepłynac ;/;/ no kiepsko kiesko.... a jak to opowiadałam temu mojegu to mam wrazenie ze słucha w przerwach jak na cos czeka czy robi sobie kolacja !!! I can - Gdzie Ciebei wywiało?Zdazysz do nas tutaj jeszcze zajrzec? Mnie wstawanie o 5 rano wykancza no ale co poaczac- jutro mam wolne od basenu za t szykuje sie fitness a potem ten dentyska o ktorym wpsomniałam wiec dzien z glowy ;/ Imaginko - nie przejmuj sie ze nie udalo sie pocwiczyc ;/ no czasem tak to jest :p Ja dzisiaj miałam dotrzec przed basenem a wyladowałam ostatecznie w korkach wiec tez uwazam ze srednio mi to wyszło zupełnie ... co do herbaty to twierdze ze da rady sie przyzwyczaic :p Ja nie uzywam cukru juz od stycznia i nadal jest mi ciezko - jak osiagne cel to zaczne uzywac ale brazowego i do sniadaniowej kawy jedynie - na razie jednak zastepuje to słodzikiem badz zdrowsza o niebo stevią wiec moze i Ty sprobuj ???? A.... i jutro na sniadanie bede wcinała spagethii i to w dodatku z sosem i szosnkiem hihihi to sie ogranizm zdziwi:) juz ie moge sie doczekac normalnie tak mi sie chce wsysac tekluchy!!! aaa.. i jeszcze jedno:) Poszłam za wasza radą i ten jakby nie był moj topik dodałam do ulubionych niezle co ???? zalozycieka dodała topik do ulubionych na koncu no pieknie pieknie daje przykład :)

Gość niffi32
Cześć babulki. Pusia super ze z domem załatwiliście i ze opłaty będą mniejsze. Kanapa się też na pewno jakas fajna i w razsadnej cenie trafi. Teraz czekam na zaproszenie na parapetówke do Ciebie :) Kiedy planujecie tę przeprowadzkę? Zdeterminowana fajnie ze ci to pływanie tak dobrze wychodzi. Ja tylko żabką umiem pływać, ewentualnie na pleckach. Kraulem nawet bym się nie odważyła żeby z siebie głupa na basenie nie robić. Kto wie, jeżeli ci dobrze pójdzie ta nauka, to może się zapisze na lekcje pływania do Ciebie. Powiem Ci, że wczoraj tez zaliczyłam spięcie z mężem, ale my się staramy pogodziż zawsze przed snem. Wiec już OK. Pomalutku planujemy remont w domu, a to zawsze jest taki sprawdzian związku. Poprzedni remont mieliśmy jeszcze przed ślubem około 5 lat temu i wtedy stwierdziłam, że każda para przed ślubem powinna zrobić razem remont. Jeśli się tacy narzeczeni nie rozejdą w trakcie remontu to spokojnie mogą się pobierać :P Takie jest moje zdanie :P Imaginka fajnie ze się odezwałaś. Porażkami się nie przejmuj, nie poćwiczyłaś wczoraj to poćwicz dzisiaj i będzie git. Jeżeli liczysz kalorie to ja ci polecam taką aplikację na komórkę, która się nazywa MyFitnessPal. To jest darmowe. Możesz sobie tam wprowadzać ręcznie ile kalorii zjadłaś albo ile spaliłaś ćwicząc, albo możesz dodać produkty do listy i nie musisz się codziennie zastanawiać ile kalorii ma np. kromka z masłem, bo już masz to wprowadzone do pamięci i tylko z listy sobie wybierasz. Na początek musisz zainwestować trochę czasu żeby poważyć i posprawdzać produkty, ale potem to już leci. Ja korzystam z tej aplikacji tylko do liczenia słodyczowych kalorii ale dzięki temu zawsze zanim coś zjem się zastanawiam bo wiadomo chciało by się nic tam niepotrzebnego nie dodawać. Komórkę mam zawsze pod ręką i dzięki temu wszystko mam podliczone. Aż się sama boję ile bym pochłaniała słodyczy bez tego licznika kalorii. I can gdzie się podziewasz?

hej laski :) lae jestem ZŁA pierwszy raz napisalam do was i uznalo mi to wszystko za spam ,NIE MAM JUZ CZASU PISAC DRUGI RAZ WIEC jak zdaze przed praca to jeszcze cos napisze a jak nie to wieczorem ok pa

obiad zrobiony wiec jestem:) imagina96 witam cie :) niema co pamietaj poczatki zawsze trudne ,ale z nami bedzie ci razniej :) a do nie slodzenia sie przyzwyczaisz ja juz 15 lat nie slodze kawy i herbatki:)

niffi kochana ty moja ja przeprowadzke zaczynam w niedziele ,choc w 100 % bede wiedziala za pare minut jak moj staruszek zadzwoni do wlascicielki bo wczoraj popoludniu dostalismy numer do niej i kazali dzis zadzwonić,moze da klucze wczesniej;) mam sobote wolna wiec pasiloby aby klucze miec juz jutro:) ja rowniez uzywam programu do liczenia kal w tel moj nazywa sie fatsecret ,tak wiec od wczoraj licze i waze co jem :)

tak wiec moje kochane dzis juz cwiczenia zaliczylam ,rano po sniadanku ,jak dzieci juz byly w szkole mamusia dzielnie cwiczyla z jillian:) jestem po cwiczeniach z nia mega szczesliwa a spocona jak swinka hehe ale to dobrze bo fat wychodzi:)

ok to na tyle bo co chwile wyskakuje mi SPAM i ciagle usuwam to co pisze i to strasznie denerwuje

czesc babulinki :D wczoraj juz nie mialam sily, by cos napisac... niffi..no jakie malo spektakularne..wyniki masz superanckie...-2,5 cm w biodrach to wcale nie tak malo :) Ja tez sie ciesze z moich, bo tez jakos sie strasznie nie ograniczam..po prostu staram sie jesc zdrowiej..i jak widac hula hop troche mi pomoglo w zrzuceniu cm... Jesli chodzi o cwiczenia ..hm..jakby tu napisac..po prostu nie mam za bardzo czasu..ale postaram sie chociaz codziennie zrobic te 20 minut hula hop...zauwazylam, ze gdy wieczorkiem troche pocwicze..to o 21 juz padam..yhh Cos mi sie wydaje, ze bedziesz miala miejsce dla dziecka w przedszkolu, trzeba byc dobrej mysli :) x pusia..ale superancko, ze umowe masz podpisana..teraz tylko sie urzadzac .. jesli chodzi o solarium..to powiem wam cos...od poltora roku nie chodze..mimo, ze biala jak sciana jestem..stwierdzilam, ze przeciez nie musze sie wszystkim podobac..i byc brazowa..bo inni tez sa brazowi ;) ;) x imaginka nie przejmuj sie, czasem sie nie udaje wykonac planu..ale poddawac sie nie wolno. jesli chodzi o nieslodzenie..to dumna jestem, ze ostatnio kawe pije bez cukru (ale z mlekiem)..jeszcze rok temu musiala byc w kawie jedna czubata lyzeczka (a kiedys tam w przeszlosci- dwie) x zdeterminowana..spaghetti na sniadanie?? tego jeszcze nie slyszalam..myslalam, ze to ja czasem przeginam..jedzac pizze na sniadanie...ale ty w tej chwili prowadzisz 1:0 ;) hehe

Gość niffi32
Ja dzisiaj juz pohulahopowalam :) 45 minut. To zamiast wczorajszego treningu ktorego juz mi sie nie chcialo robic po spieciu z mezusiem. Jutro pora na Jillian. Obiecuje. Koniec wykretow. Wracam do porzadnych treningow. Wiosna coraz blizej. Nie mozna juz wiecej czasu marnowac.

Gość Imaginka96
Hej Kochane :) A co sądzicie o owsiance na śniadanie, chyba najlepiej jest zalać wrzątkiem i zaczekać jakieś 5 min, plus do tego jakieś orzechy, suszone owoce itp. Wszyscy mówią, że owsianka jest taka sycąca i daje dużo energii, może ktoś to potwierdzić? Ja się boję, że garstka płatków owsianych nie będzie dla mnie wystarczająca :P I dziś nareszcie udało mi sie poćwiczyć (30 min skakanka, 150 brzuszków) Ahh znalazłam sobie dziś taką piękną sukienkę na wiosnę. Po prostu cudo ;) Aż oczy mi świecą jak na nią patrzę :D Jutro wstawię link jak mi się uda. Buziaki :)

hej kobitki ;) wlecialam tylko powiedziec dobranoc , padam hehe dzis byl towar wiec rozumiecie ;) plan dnia jedzenia zaliczylam wiec super , teraz juz tylko nyny, juz leze w lozeczku ;) zdeterminowana30 dopiero teraz doczytalam spagetti na sniadanie buuuu no co ty ;) dalas czadu hehe jutro caly dzien w pracy i wieczorem szkola wiec nie odezwe sie

moj idzie na nocke wiec rano bede zalatana , zamiezam tez pospac do 7 bo dzien bez cwiczen jutro mam:) wiec napewno odezwe sie po szkole kolo polnocy waszego czasu;) ok zmykam Dobranoc i trzymam kciuki aby udalo nam sie jutro utrzymac good food hehe buziole laseczki

hej imagina96 super ze udalo ci sie pocwiczyc;) a co do platek to super pomysl ja tak jadam , daje 2 lyzki platek owsianych , zalewam wrzatkiem tak troche aby zmiekkly , pozniej jade troche jogurtu naluralnego i daje zurawine orzechy slonecznik siemie lniane ziarna i suszone sliwki 3 szt i lyzke miodu mniam mniam doba ide nyny papa do jutra

Ale sie wscieklam!!!! Teraz to mnie szlag trafił post ale nie z powodu spamu tylko przypadkowego błedu ;/;/; ej nie wie co mnie napadło zeby nie skopiowac :( Przecież zawsze to robie buuu:(:(:( No tak czyinaczej docieram ... zaliczyłam dzisiaj dwóch lekarzy odebrałam wyniki i kazdy z nich w normie wiec jak to powiedziała moj lekarz mam wyniki wbez zarzutu wiec do boju:p Przypomnialam mu jednak ze jeszcze nie wakacje :p hihih NO ale od wakacji na serio zaczynamy tzn od 25 .08 wiec... dziewuszki do boju ,nie ma co sie zastanawiac :p Gorzej z dieta bo coraz bardziej kuszą mnie rozne dziwne rzeczy no i to spaghetti tez.... jutro wlasciwie funduje sobie powtorke z rozrywki i tez ze zjem jak prosiak na sniadanie ... najem sie jak swinka i aka utuczona pojade do pracy a tak pewnie mnie szlag trafi bo trudny jutro dzien ;/;/;/ Co gorsza juz prawie 24 a ja wciaz nie wiem co z basenem ??? NIby teoretycznie jutro powinnam sie taplac ale .... Niffiii sprowadze Cie na ziemie - co jak co ale ja Twoją instruktorką nie zostane wczoraj na serio szło mi zle - w tym kraulu to jak nabierałam tego powietrza bo tak jakby to mial byc moj oststni oddech zycia wiec jakby mi sciagnac te okularki to pewnie wygladałabym przekomicznie... :p Kurde... w sumi to Wa powiem ze kryzys mam z tym pływaniem ale nie moge sie poddawac - a zabka?Tego to ja chyba nigdy nie opanuje ;/;/;/; Wiec Gwiazdy !!! Graty i pokłony bo ja w lesie:) Niffi - a wlascie ... polujesz na jakies adidaski czy odpusciłas? I co z przedszkolem?Jakies postepy? Wiesz... super , ze z tym swoim chłopem zawsze sie godzicei na wieczor ... ja jestem diablica i czasami jak sie zawezme to drzec sie nei dre ale odpowiadam zdawkowo ... oszczednie a normalnie to mi sie buzia nie zatyka :p

Pusiu - nie przemeczaj sie Gwiazdo !!! Pamietaj ze sklep sklepem a jeszcze trzeba sie przeprowadzic ... a na zbolałe plecy i kase zaoszczedzoną na domku polec wynajac przystojnego masazyste hihihi odmłodniejesz i zregenerujesz sie raz dwa:p Moj chłop lezy koło mnie i ja dla testu mowie do niego :" Plecy mnie bola" a on na to " I co teraz ?"jej.... ja tych chłopow nie pojme.... i pomine juz ten skromny fakt ze on wlepiony w swoj tablecik cos tam przebąkuje ... jak z nim pogadam jeszcze 5 minut to czuje ze wlaczy mi sie instynkt macierzynski lub poczuje ze opiekuej sie moim 5 letnim chcrzesniakiem : Pusia- aaaa swoją drogą to ta bieznia to sie zmiesci? No wiesz... zebys po tej parapetowce z nami... tancach od razu zaczeła spalac hihiih bo ja to juz łapie stresa po raz pierwszy chyba przed tymi moimi urodzinami :p

I can - Mowisz 1:0 ?No to poczeaj poczekaj bo spagetti to mysle ze i tak wersja light przy oich miksach :p Jak nie bylam na diecie to jednym z moich wyczynow wg mnie całkiem normalnych było zjedzenie tabliczki czekolady tofiowej do tego koreczkow sledziowych kaszubkich i popicie kawą:p Jak dla mnie całkiem w normie ... tylko fakt tak dziwnie ta czekolada mi smakowała po tych koreczkach :p ale jak to mowia nie ma rzeczy niemozliwych :p Ciekawe jak to bedzie jak bede w ciazy i zaczna sie miksy hihi to wtedy co? Nawet nie umiem sobie tego wyobrazic:p Imaginka - nie martw sie tmi platkami - fakt łyzka to raczej sie nei najesz tak przynajmniej mysle ale tez nie znam z drugiej strony twoich mozliwoasci pochłaninaia hihi Jestes szczuplejsza wiec wnioskuje ze nie masz zoladku jak ja czyli wielkosci wiadra :p Ja osobiscie nie jestem w stanie przekłnac takich zalanych i rozdrobnionych ... bo to dla mnie taki glut wtedy ale lubie takie supkie rozmieszac z jogurtem naturalnym i np brzoskwianiami z puszki :p Brzoskwinki sa pycha .. slodziutkie wiec uwielbiam akie polaczenia bo to niejako rekompensuje mi ten brak cukru ktory gdzies za mna chodzi

Gość gość
hejka babulinki przyszlam sie tylko przywitac..dzis znow nie wiem w co mam rece wlozyc...a raczej ktora ksiazke otworzyc..yhhh ale postanowilam, ze dzis pocwicze30 min hula hop... troche sporo dzis zjadlam..trzeba to spalic.. zdeterminowana...spaghetti na sniadanko..dobre bylo? :P imaginka, ja tez wsuwam owsianke na sniadanie..dodaje ze dwie lyzki musli o do tego jakiegos owoca... :) to takie raczej na szybko sniadanie...z rana nie mam na nic czasu.. :P niffi, pusia...dzis pocwiczone?

ups, z predkosci zapomnialam sie zalogowac :P wybaczcie mi hehe dobra, uciekam, trzeba jeszcze pare minut sie poruszac.

hej kobitki jestem:) dzis jedzonko utrzymane czyli jakies 1600 moze mniej kal juppi , dzis nie cwiczylam za to jutro przed praca bieganko;) Ican kochana dzis eolne od cwiczen ;)czytalam w gazecie na przerwie ze dziewczyny ktore cwiczyly 4 rszy w tygodniu schudly wiecej niz te co 6 razy , poniewaz te co 4 razy cwiczyly dawaly z siebie wiecej na cwiczeniach bo niebyly tak zmeczone;)

Gość niffi32
Hejka, co tu dzisiaj tak pusto? Ja dzisiaj zaliczylam 30minut z Jillian i do tego skakanka + cwiczenia na klatke piersiowa (czytaj: na wieksze cycki :p hihi). Razem wyszlo 45 minut. Jestem zadowolona. A wy jak tam? Czy ktos oprocz I CAN jeszcze tu dzisiaj zajrzy?

Gość niffi32
Hejka Pusia, ale zesmy sie zgraly czasowo z tym pisaniem.

Gość niffi32
Fajnie Pusiu ze masz takie informacje odnosnie tych cwiczen 4x w tygodniu. Ja wlasnie tyle cwicze w normalnym tygodniu. Mysle ze to nie tylko kwestia dawania z siebie wiecej ale tez to ze organizm potrzebuje odpoczynku i regeneracji. Zregenerowane cialko chyba lepiej spala kalorie. Mam przynajmniej taka nadzieje :)

niffi jsk tamcwiczylss x jillisn? zdeterminiwana30 rybko ty nasza, coz sama wiesz jak to jest z praca , a szczegolnie u mnie ruch jak w swieta hehe to cza naginac;) a swoja droga boje sie swiat , mamy wtedy zajob bo nasz sklep jest najwirkszym polskim sklepem w odrbie 100km wiec wtedy to padam;)a co do masazu , to samo msm z mezem hehe ja mu masaz by sie przydal a on mi Mi Tez hehe i nici ani ja ani on nie ma masazu;) dobra kobitki zmykam bo oczks sie zamykaja aha w piatek jedziemy dom ogladac i dostaniemy klucze:) DOBRANOC

No to niezle :) Widzę , ze dotarłysmy mniej wiecej w podobnym czasie:) Ja teraz juz w łózeczku baaaa i mało tego wiecie ze w ciagu dnia zasnełam??? Ale jestem leniwiec co? Tzn po pracy pojechałam na basen , potem miałam zajecia z uczniem ale tylko godz i jak po 19 zaległam na sofie to przebudziałam sie grubo po 20:p Cwiczyc nie cwicze tak dzielnie jak Wy niestety :(Tylko ten basen a to tylko 45 minut ... mimo to nie wiem czy to kwestia zblizajacego sie okresu czy jakiegos osłabienia ... ciśnienia no ale miałam wrazenie ze zasne na stojaco;/ Co do cwiczen to macie po czesci racje:p Jesli chodzi o aeroby to mozna codziennie , najlepiej na czczo lub po lekkim sniadanku wtedy super spala sie tłuszcz natmiast jesli w gre wchodzi kształtowanie miesni to wtedy super jest cwiczyc 3-4 razy w tyg max zeby dac organizmowi czas na regeneracje :p Ja na siłke zamierzam wrocic w okolicy poniedzialku bo teraz pływam jak oszalała heheh ale z lekcji na lekcje coraz trudniej :) W pracy tez jakos tak byle jak wiec dzisiaj po raz pierwszy zaczełam sie zastanawiac czy nie olac wakacji i nie zaczac sie starac juz ? Najwyzej nie polecimy bo w ciazy to bym nie chciała bo ani sie człowiek nie poopala tyle co by chcial ani nie ponurkuje ani nie pozjezdza zezjezdzalni ... no i z lotem tez chyba nalezałoby uwazac do 3 m-ca.... ;/ choc nie jestem pewna dokladnie ak to zlateaniem bo czytała kiedys o tym ale ... kiedy to bylo hihih:) Dziwczyny a jak Wam dzisiaj poszło z jedzonkiem?Bo mnie srednio - najgorsze ze cały dzien posciłam bezmiesnie a po tym jak wstałam tak na spiacego jeszcze poszłam do lotowki i wciełam dwa kabanosy ;/;/; Chyba mnie na serio Bog opuscil ;/;/; I can nie przejmuj sie ze napisałas jako gosc bo jak zapytałas o Niffi i Pusiu to tylko Ty na placu boju zostałas bo tylko Ty albo Nifffiii z tym Hula Hopem smigacie :) Swoja drogą to chyba musi byc mega zarazliwe skoro tak macie sile krecic po 30 pare minut ja bym pewnie olała temat po kilku minutach bo ja mam niestety słomiany zapał;/

Nifffiiii - no jestem wiesz ze ja nocny marek i z pracy do pracy a jak nie do pracy to do lekarza lubna basen :p Ogolnie to juz polamana sie czuje bo okres mi sie zbliza i jajnik juz daje znac takak jakas jestem .... bylejaka ;/;/; Gratulejszon z powodu zaliczonych ciwczen .... o słodkosci nie bede popytywac na wszelki wypadek :p Pusiu - mowisz ze jutro bieganie ?A ile zamierzasz smignac? bo ja moze pobiegłabym do weterynarza tak sobie mysle hehehhe ?A tak na powaznie to czeka nas trasowka ae do veta wlasnie po moj psiak ma zapalenie przestrzeni miedzypalcowych - nasmarowalam mu łape Tribiotykiem bo tylko to mialam no a jutro zobaczymy... kurde w sumie to nawet nei zauwazyłam bo ani tej ąłpy nie lizał ani nic ale jak go dzis tak po tych lapkach smyrałam i tulilam to patrze a tu prosze ;/;/ no i zamiast jutro jakos na relaksie to znow caly dzien bede w rozjazdach :( tTak czy inaczejmam nadzieje ze tu jeszcze zajrzyce i skrobniecie cos wiecej :p U mnie no cóz.... raczej trudny dzien bo pobudka po 5 w pracy do 14 a po pracy do drugiej pracy w innym miescie ( dwa dni w tyg jestem w innym miescie i mam tam zajecia z uczniami ) wiec tu koncze a 14 a tam juz prze 15 zaczynam i tak do 20 a potem jeszcez mam włosy mamie farbowac - to czuje ze meksyk bedzie ;/;/;/; hihihi Bedziecie trzymały za mnie kciuki ???? bo czuje ze zdechne