Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najpierw przyjemność potem obo

Kto mi powie co kobieta pozytywnego wnosi do związku oprócz ciała dostanie 1000

Polecane posty

Gość Najpierw przyjemność potem obo
tysiaka to ja wydam na driny z moim boyfriendem w homoklubie :classic_cool:🖐️

Gość michał 3
weźcie mnie ze sobą, właśnie szukam przyjaciela na mój pierwszy raz

Gość 7gosc
Seks, potomka, niepewnosc jutra, klopoty, straty na zdrowiu psych. i fiz.

Gość gość
ale michał3 miał być dla mnie bo chciałam się z nim puścić!!!!!!!!!!

Gość gość
Przeczytaj jaki ma rozmiar, to ci się odechce.

Gość gość
moja kobieta wniosła czułość,zrozumienie,jest bardzo ambitna,nie wiem ile zarabia ale widzę że nwet mnie utrzymuje,zawstydziłem sie bardzo,a moj zawód kojarzy się z garżą ok 30 000tyś i tyle też zarabiam,wstydzę się bardzo że żeruję na jej pensji a swoją ładuję w dzieci i żonę,jestem zerem.

Gość gość
a gdzie to można wyczytać? o rozmiarze?

Gość gość
przyjemnie jest wtedy ,kiedy wnosi pozew o rozwód :)

Gość gość
jak kobiety nic nie wnosza to dlaczego faceci sie za nimi uganiaja? Mam kilku znajomych, ktorzy marza lub marzyli(juz znalezli:)) o zonie, dziecku, normalnej rodzinie.

Gość gość
Trzeba miec te same priorytety. Mezczyzna, ktory nie patrzy tylko na cialo zainteresuje sie kobieta ktora nie patrzy tylko na kase. przyjazn (milosc) - klucz do sukcesu. A pozniej mozna sobie ladnie ukladac zycie jak sie parze podoba.

Gość gość
kobieta i mężczyzna uzupełniają sie Wzajemne dopełnianie się męskich i żeńskich mózgów jest uderzające – powiedziała autorka badania dr Ruben Gur. – Szczegółowe mapy połączeń mózgowych pozwalają nie tylko zrozumieć różnice w myśleniu mężczyzn i kobiet, lecz także więcej dowiedzieć się na temat chorób neurologicznych, które są często zależne od płci – dodała. Niektórzy eksperci zaczęli jednak podawać rezultaty badania w wątpliwość, argumentując m.in, że połączenia mózgowe nie są dane raz na zawsze i mogą się zmieniać w ciągu życia. Taką opinię wyraził prof. Heidi Johansen-Berg z Oxfordu. Jego zdaniem połączenia w mózgu zmieniają się w ciągu życia pod wpływem doświadczeń życiowych i nauki. Naukowiec stwierdził, że mózg jest czymś zbyt skomplikowanym, by można było wyciągać jakieś ogólne wnioski dotyczące porównań między różnymi grupami. Nie jest to jednak pierwsze badanie dowodzące różnic w budowie mózgu między kobietami i mężczyznami. Np. w znanej książce „Płeć mózgu” Anne Moir dowodziła, że hormony płciowe wywierają wpływ na rozwój mózgu już na etapie płodowym. W konsekwencji prowadzi to do odmiennych umiejętności, zdolności i różnic w postrzeganiu świata.

Gość gość
ale... autor tego nie zrozumie (nawet nie wiem, czy zdoła przeczytać) jest na to zbyt tępy

Gość słaba ta marchewka
A co wnosi pozytywnego mężczyzna?/ Ludzie w związku, szczęśliwi, zakochani nie zadają takich pytań?Cieszą, się razem.

Gość Joker z batmana
lecisz na specyficzny typ kobiety, zawsze bedziesz sie czuł zle, nie bede rozpisywał co daje kobieta, ale nie chodzi tylko o jej ciało... / to ze grupa kobiet jest wypaczona emocjonalnie nie ma wpływu na to ze sa jeszcze kobiety co maja wiecej do zaoferowania niz swoj tyłek, jesli meczy cie obcowaniez kobieta, moze faktycznie zastanow sie nad zwiazkiem z chłopakiem / majac swoj wiek powinienes wiedziec ze sie roznimy mysleniem, ale to nie zonacza ze nie mozna ze soba wspolpracowac, majac takie nastawienie, ze pieniadze to wszystko nie masz szans na akcpetacje u kobiety, kupisz najwyzej jej ciało...

Gość stara modelka bez związku
Kto mi powie co kobieta pozytywnego wnosi do związku oprócz ciała. x Oprócz dla Ciebie tak ważnego ciała wnosi przede wszystkim miłość. Ale po Twoich wpisach widać się miłość Ci się nie opłaca. Bo żeby była miłość między dwojgiem ludzi to każdy z nich musi "coś dać z siebie". Jeśli tak uważasz, że bycie w związku z kobietą musi Ci się opłacać tzn. że mylisz miłość z biznesem. Miłość to nie biznes. Jak dojrzejesz to zrozumiesz.

Gość Joker z batmana
dla okreslonej grupy na pewno, tylko czy wszystkie kobiety sa tak wykrzywione?

Gość gość
Faceci wybieraja w 90% ładne kobiety bo tak naprawdę oprócz urody nic one nie wnoszą do związku. Posprzątać i ugotować to facet woli sam jeśli miałby wybór brzydka brać a robić to sam. Po prostu do seksu tylko nadają się kobiety a reszta to tylko dodatek. Jak jest dobrze jak nie ma mówi się trudno. Jakby było inaczej to 40 letni faceci nie ganialiby za 20 letnimi siksami. Ale możecie się okłamywać dalej.