Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię dla dziewczynki ewelina monika sylwia

Polecane posty

Gość gość

które najładniejsze?

Gość gość
z tych trzech to ŻADNE. Ewelina to jedno z brzydszych imion Monika - nie znam nikogo komu by sie to imie podobalo Sylwia - Syfia, Sylwka, okropność

Gość gość
hahaha, wiesz co? Wybrałaś akurat 3 imiona, które mój mąż uważa za najbrzydsze. Dodaj do tego jeszcze Woletkę, Żanetkę i Mariolkę i jest komplet.

Gość gość
dlaczego? ewelina mi się bardzo podoba. może przez to, że znam trzy i każda to " kobieta sukcesu ". monika podoba się mężowi, byłabym w stanie się zgodzić.

Gość gość
ja mam na imię Ewelina i często słyszę komplementy, tzn. ludziom podoba się moje imię :P wszystkie Moniki, jakie poznałam, były trochę zaborcze, lubiły rządzić, a Sylwie to niezłe ziółka -- wagary, wpadki, alkohol... Ewelina najlepsze :P

Gość gość
Ewelina to wiocha mieć tak na imie. z tego co pamietam ewelin bylo dosc duzo w latach 80. teraz to nie słyszałam, no ale imie mi sie nie podoba, to samo jest zresztą z imieniem Sylwia. w sumie to nie wiem które gorsze. z tych trzech Monika jest do przetrawienia, ale i tak doopy nie urywa.

Gość gość
ty z 15:50: imię ma podobać się autorce i jej mężowi, a nie twojemu staremu :P pewnie dałaś dzieciom modne imiona: Dżesika i Brajan? :P

Gość gość
no właśnie ewelina to zupełnie co innego niż klan żanetek, wioletek, majek, julek. na 4 grupy przedszkolne nie ma ani jednej ewelinki.

Gość gość
to że słyszysz komplementy nie oznacza że są szczere. Ja koleżance powiedziałam że jej córka ma bardzo ładne imię (Sandra) a w rzeczywistości sądzę, że to jedno z gorszych, zaraz obok Nikoli, Dzessiki i Vanessy. Mnie Ewelina też się nie podoba. a z tych imion Monika może być.

Gość gość
Ja wybrała bym Sylwia

Gość gość
gość ty z 15:50: imię ma podobać się autorce i jej mężowi, a nie twojemu staremu jezyk.gif pewnie dałaś dzieciom modne imiona: Dżesika i Brajan? xxx PUDŁOOO!! ta dżesika (łacznie z barajanem) to jest taka sama wiejska jak i ta ewelinka :)

Gość gość
to, że ty mówisz ludziom nieszczere komplementy, nie znaczy, że inni też to robią :) osobiście jako dziecko nie przepadałam za swoim imieniem, bo było zbyt długie i trudne do wymówienia dla moich kolegów, nie ma też żadnego zdrobnienia, które mogłoby je skrócić. Ewelina to nie to samo co Magdalena (Magda) czy Katarzyna (Kasia).

Gość gość
Takich imion już ludzie nie nadają. A czemu? Bo są brzydkie :)

Gość gość
jak twój ryj :*

Gość gość
wszystkie 3 kojarza mi sie z patologia w latach 80 i 90.

Gość gość
to dajcie swoje typy. pochwalcie się jak wasze córki mają na imię, chętnie poczytam, może coś wybiorę.

Gość gość
15:59 wrzuc na luz i pogodz sie z tym ze masz brzydkie imie

Gość gość
moje córki: Marysia, Zuzanna i Ola

Gość gość
ludzie nie nadają takic imion bo padło im na mózgi coś, teraz każda to nikola, julka, maja, angela albo znów stasia i ryszarda. ze skrajności w skrajność, albo super wyszykane nowoczesne albo stare jak swiat.

Gość gość
ja mam na imię Ewelina i często słyszę komplementy, tzn. ludziom podoba się moje imię xxx no proszę, a ja jeszcze nie spotkałam nikogo komu by się to imię podobało. Na początku znajomości zapytałam mojego męża aby wymienił 3 imiona dla kobiety, które mu się nie podobają. odpowiedz jego: Marzena, Renata, Ewelina.

Gość gość
16:01: to może pochwal się swoim? cho na solo, kutasiarzu! :D

Gość gość
o, tak, na pewno zaraz będę mieć kompleksy, bo moje imię nie podoba się czyjemuś mężowi :D

Gość gość
oj, co za krytyka, aż mi w pięty poszło :D skarpetki opadły!

Gość gość
jesteś dobra w krytykowaniu, ale nie na tyle odważna, by poddać się krytyce :) to jak z tym imieniem, ślicznotko? :*

Gość gość
zaraz napiszę podanie o zmianę imienia, a jutro z samego rana zaniosę je do urzędu :D powód: moje imię nie podoba się mężowi jakiejś pani, która pisze na forum kafeterii :D podpowiedz mi, jakie imię jest ładne wg twojego lubego? bo nie wiem, na jakie zmienić :D

Gość gość
Izabela, Hanna,Nela- to sa fajne imiona

Gość byla pm
Monika to imie najladniejsze z tych trzech, Ewelina i Sylwia wydaja sie takie bezpolciowe

Gość byla pm
tylko nie Hania i Zosia

Gość gość
Monika zdecydowanie :D u mnie na pewno będzie mała Monisia :D

Gość gość
Ja nosze jedno z tych imion i choooy wam w te zapleśniałe peezdy.