Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnykasiulek3085

zarabianie przez internet forum

Polecane posty

Gość fajnykasiulek3085

hejka, dziś chcę wam polecić sposób na zarobienie kieszonkowego w necie. Ja dzisiaj zarobiłam 100 złodziszy. Działa! Polecam sprawdzić: http://www.latwezarabianie.c0.pl

Gość gość
ja ide na plaze pindeczke pokaże i też 100 zł w kieszeni mam

Gość gość
Już od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem programu Qassa. W programie tym zbierasz punkty, które możesz zamienić później na pieniądze. Zbieraj punkty (tzw Qoins) za: - klikanie w e-maile (reklamy) - robienie zakupów na powiązanych stronach internetowych (dzięki temu dostajesz rabat bo część pieniędzy ci się zwraca, a sklepy te to m.in.: zalando, next, promod, c&a, media markt, empik, sony, plus, play i wiele innych) - granie w bingo i inne gry (w bingo wygrana to od 100 zł w górę) - i wiele więcej! Odwiedź stronę internetową i zarejestruj się, klikając ten link: https://www.qassa.pl/142625 Na początku myślałam, że to kolejne oszustwo, ale uzbierałam 50 zł i po tygodniu pieniążki były na moim koncie ;) dlatego serdecznie polecam ten portal, dziennie poświęcicie mu z 5 min a zawsze dodatkowe pieniążki wpadną do portfela :)

Gość Misiek_1987_PL
Potwierdzam ! Nie wiem jak ten Pan na tym zarabia aż tyle, aczkolwiek działa dużo lepiej niż stawianie na kolor. Dziś sprawdziłem i wniosek jest prosty. Jeśli masz trochę więcej niż 100zł, to działa w 100%. Gram już trochę online, sprawdzam sposoby i ten mogę śmiało polecić. Ja mając w 200zł, w około 15-20 minut zrobiłem 317zł (czyli 117 na plusie). Postaram się grać tym kilka dni i odezwę się jeszcze raz czy jestem na + czy może jestem bankrutem :D - Tak czy inaczej działa i polecam w 100% www.jakzarabiambezetatu.pl Jakby co - kontakt : biomechanic.poland@gmail.com