Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fajnykasiulek3085

zarabianie przez internet forum

Polecane posty

Go艣膰 fajnykasiulek3085

hejka, dzi艣 chc臋 wam poleci膰 spos贸b na zarobienie kieszonkowego w necie. Ja dzisiaj zarobi艂am 100 z艂odziszy. Dzia艂a! Polecam sprawdzi膰: http://www.latwezarabianie.c0.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja ide na plaze pindeczke poka偶e i te偶 100 z艂 w kieszeni mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 od jakiego艣 czasu jestem u偶ytkownikiem programu Qassa. W programie tym zbierasz punkty, kt贸re mo偶esz zamieni膰 p贸藕niej na pieni膮dze. Zbieraj punkty (tzw Qoins) za: - klikanie w e-maile (reklamy) - robienie zakup贸w na powi膮zanych stronach internetowych (dzi臋ki temu dostajesz rabat bo cz臋艣膰 pieni臋dzy ci si臋 zwraca, a sklepy te to m.in.: zalando, next, promod, c&a, media markt, empik, sony, plus, play i wiele innych) - granie w bingo i inne gry (w bingo wygrana to od 100 z艂 w g贸r臋) - i wiele wi臋cej! Odwied藕 stron臋 internetow膮 i zarejestruj si臋, klikaj膮c ten link: https://www.qassa.pl/142625 Na pocz膮tku my艣la艂am, 偶e to kolejne oszustwo, ale uzbiera艂am 50 z艂 i po tygodniu pieni膮偶ki by艂y na moim koncie ;) dlatego serdecznie polecam ten portal, dziennie po艣wi臋cicie mu z 5 min a zawsze dodatkowe pieni膮偶ki wpadn膮 do portfela :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misiek_1987_PL
Potwierdzam ! Nie wiem jak ten Pan na tym zarabia a偶 tyle, aczkolwiek dzia艂a du偶o lepiej ni偶 stawianie na kolor. Dzi艣 sprawdzi艂em i wniosek jest prosty. Je艣li masz troch臋 wi臋cej ni偶 100z艂, to dzia艂a w 100%. Gram ju偶 troch臋 online, sprawdzam sposoby i ten mog臋 艣mia艂o poleci膰. Ja maj膮c w 200z艂, w oko艂o 15-20 minut zrobi艂em 317z艂 (czyli 117 na plusie). Postaram si臋 gra膰 tym kilka dni i odezw臋 si臋 jeszcze raz czy jestem na + czy mo偶e jestem bankrutem :D - Tak czy inaczej dzia艂a i polecam w 100% www.jakzarabiambezetatu.pl Jakby co - kontakt : biomechanic.poland@gmail.com

Udost臋pnij ten post