Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollggga123

czy to normalne ze ginekolog wrzeszczy na ciezarna

Polecane posty

Gość ollggga123

Jestem w 9 tyg ciazy i w srode mialam isc na 3 wizyte do lekarza. Jednak gdy zadzwoniłam do poradni powiedziano mi ze zakończyli z owym lekarzem wspolprace. Ale nie maja miejsca na przyjęci e mnie do innego w tym dniu wiec zapisalam sie na dzis i w czwartek poszlam do i nnej poradni sie zbadac. Jednak tam lekarz nawrzeszczal na mnie.'co pani tu robi jak to nie pani poradnia prpwadzaca prosze isc stad do swojej.' Powiedzialam mu tylko ze mam w podbrzuszu bole i bym nie przychodzila gdyby nie bolalo. W koncu zbadal mnie na szybko i powiedzial ze nic sie nie dzieje ale mam isc do swojej poradni. Dzis przychodze tam i mowia mi ze nie ma tez tego lekarza i dali mnie do innego. Cgdy weszlam dostalam ochrzan ze co ja tu tak wpadam jak on konczy prace ze co sobie wyobrazam. Nie wiem juz teraz czy to norma

Gość gość
skarga do dyrektora placówki

Gość gość
strzyka mnie w kregoslupie 🖐️

Gość gość
Kazdy wrzeszczacy i niekulturalny lekarz zasluguje na natychmiastowa skarge do kierownika placowki, ale rownoczesnie tez conajmniej dwa szczeble wyzej, aby znajomy skardze na znajomego lba nie ukrecil. Lekarskiej cholocie nalezy patrzec na rece, kontrolowac jej uslugi i wymagac - w koncu oni wszyscy dostaja pieniadze z naszych podatkow i skladek ubezpieczeniowych. Mniej tolerancji - wiecej wymagan, kontroli - i skarg w przypadku najmniejszych uchybien. Kobieta w Biedronce przy kasie tez musi ciezko pracowac i kulturalnie traktowac klientow - w przeciwnym razie wyleci z pracy.

Gość gość
Nie, to nie jest normalne- jesteś dorosłą kobietą, nikt nie ma prawa na Ciebie wreszczeć, obojętnie czy to ksiądz, ginekolog, czy pani w urzędzie- to świadczy o buractwie danej osoby tylko i wyłącznie. Ja jakbym w sklepie nawrzeszczała na klienta, zaraz wyleciałabym z pracy. Składaj skargę, opisz na jakimś lokalnym forum, chamstwo trzeba tępić...

Gość olggga123
Dokładnie gosc mi jeszcze powiedzial ze mu sie nie chce i w koncu mnie nie zbadał twierdz ac ze jest bardziej chory ode mnie.

Gość gość
To przykre, mam nadzieję, że znajdziesz kulturalnego lekarza, tym bardziej, ze nie powinnaś się stresować, ich zachowanie nie jest i nie powinno być normalne!

Gość gość
Kulturalni lekarze beda zdarzac sie czesciej, gdy pacjenci obudza sie z roli proszenia "boga w bieli" o chwile rozmowy i zaczna normalnie wymagac uslugi tak jak od szewca czy hydraulika. I nie bac sie tej uslugi ocenic a w razie potrzeby glosno skrytykowac.

Gość Pani Pasztetowa
Nie to nie jest normalne aby lekarz na Ciebie krzyczal. Na Twoim miejscu zlozylabym skarge na tego lekarza i zmienila poradnie.

Gość gość
a gdzie tacy lekarze sa? w jakim miescie? zeby tak traktowac kobiete w ciazy, wstyd, zloz skarge