Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma

Polecane posty

Gość Gość 120
Potwierdzam . Boga nie ma .

Gość Jarmuk
A mnie to rozbawia ze dorośli ludzie a wierzą w takie bajki ....żałosne.. Za ciasne mózgi żeby coś pojąć .. Najlepiej powtarzać to co od wieków powtarzają inni Ale sorry świat idzie do przodu i odkrywamy coraz wiecej Kiedyś nie było prądu, kiedyś ogień tez był uznawany za Boga ... KAŻDA RELIGIA KIEDYŚ UPADNIE !!!

Gość Koniec z ta gowniana kafe
Wczesniej Jarmuk ty upadniesz niz jakas religia. Jak mnie smiesza te wasze komentarze. Kazdy ma prawo wierzyc w to co chce. Jesli nie mozecie sie z tym pogodzic i wysmiewacie takich ludzi to zwyczajnie jestescie niedojrzalymi matołami. Smieszy mnie jak ktos pisze ze Boga nie ma. Jest to najglupsze stwierdzenie. Bo przeciez nie ma dowodow na istnienie lub nieistnienie Boga. Jest wiara i tylko wiara. Jeszcze smieszniejsze jest to gdy ktos pisze ze Boga nie ma bo gdyby byl to niepozwolilby na wojny, g***ty i cale to zło na ziemi. To mnie zawsze rozsmiesza do łez. x Jarmuk tez mnie rozsmieszyles. "zalosne jak dorosli wierza w te bajki" hahahahah "za ciasne mozgi zeby cos pojac" hahahahah Ile ty masz lat czlowieku ? 14 ? Dorosnij glupcze. Dobrze ze to anonimowe forum bo totalnie bys sie osmieszyl przed innymi. x Tak sobei mysle ze w calym tym internecie sa ludzie ktorym placa za zakladanie takich durnych tematow i pisanie jeszcze durniejszych komentarzy i po to zeby prowokowac innych i dzieki temu utrzymac ******* forum i nabijac kase tym na gorze bo nie wierze ze narpawde istnieja tacy debile jak Jarmuk ktorzy wierza w to co pisza. Bo jesli tacy ludzie istnieja to swiat schodzi na psy. Polecam film "Idiokracja". jarmuk nadawalbys sie tam i nie tylko ty ale dziesiatki osob z kafe. ten sam poziom czyli zero. dobranoc

koniec z ta gównianą Kafeterią- masz rację idź już i to szybko!!!!!!!! Ps. boga nigdy nie było i nie bedzie :-)

Gość Jarmuk
Niestety pomyłka, nie mam 14 lat a duzo wiecej Nikomu nikt nie zabrania wierzyć w bajki Ale nie wmawiajcie innym ze to prawda w co wierzycie Śmieszni jesteście i tyle Dobranoc Z głupkami sie nie dyskutuje.

Gość Z katolami nie ma dyskusji
Oni wiedza swoje i h*j .

Gość Z katolami nie ma dyskusji
A boga nie ma nie bylo I nie bedzie I tyle w temacie

Gość xxxja
Polecam " listy z ziemi " ..... ciekawa lektura. Mozna posłuchać równiez w wersji kostrzewskiego-swietnie czyta a oprawa muzyczna the best. Duzo daje do myślenia jesli chodzi i Boga

Gość gość
Niedlugo wszyscy sie dowiecie ze Bog jednak jest : ostrzezenie.net

Gość gość
Ostrzezenie to bedzie wydarzenie na skale swiatowa , w ktorym kazdy ujrzu Krzyz na niebie i bedzie oswietlenie sumien - kazdy powyzej 7 roku zycia ujrzy swoje grzechy takimi jakimi je widzi Bog . Poczytajcie o tym na : ostrzezenie.net

Gość gość
Ciebie tez nema:-) malupy w zolo kto karmi darwin czy ludzie. Moze z planety szympensow jestes:-) na swoj obrs cie stworzyj masz ffajnego przodka:-) po mlodemu z******tego

Gość gość
Wspolczuje wam wszystkim. Nawet jako niewierzacy jestescie zacofani. Szkoda mi was ludziki.

Gość gość
Razem z naszą cywilizacją zginą wszyscy bogowie.Nie ma wyznawców=nie ma bogów.Tyle w temacie i tak tego nie dożyjemy żeby się przekonać czy bóg istnieje czy też nie,więc po co ta kłótnia?

Gość gość
Smierc nie istnieje. To tylko przejscie do innego swiata. Wiara zawsze byla jest i bedzie. I taka dyskusja ani takie tępaki jak wy nic na to nie poradzicie.

Gość gość
Również potwierdzam, boga nie ma i nigdy nie było.

Gość gość
przykro mi kiedy Was czytam. Zdaję sobie sprawę jak długo żyłam w niewiedzy jak szatan potrafi bałamucić ludzi. Współczuję Wam - wiem, wiem to bajki, szatana nie ma i nie chcecie mojego współczucia, ale i tak wam współczuję :(

Gość gość
"Również potwierdzam, boga nie ma i nigdy nie było" A jakis dowod ? Bo teraz to potwierdziles ale swoja glupote

Gość gość
a andrzej sowa muwił ze sie z nim kłucił

Gość gość
Kup sobie słownik zanim coś napiszesz.

Gość martyna 33
Bóg jest i jest Wspaniały,Cudowny.Ja jestem tego przykładem,bo Bóg mnie cudownie uzdrowił.Lekarze do dzisiejszego dnia są zdziwieni,że żyję i tak dobrze funkcjonuje.

Gość gość
Oczywiscie ze Bog jest wspanialy bo stowrzyl czlowieka. Stworzyl mnie :) dzieki niemu zyje i sie rozwijam. I za to dziekuje Bogu kazdego dnia. Za to ze zyje i za wyzwania jakie przede mna stawia.

Gość gość
debilu jaki bog cie uzdrowil? Skoro ciebie potrafi uzdrowic to czemu innych ldzi nie uzdrawia?G***o nie bóg!

Gość gość
Bog uzdrowil ja poprzez lekarzy. czemu nie uzdrowi innych ? A czemu ty jestes glupi gdy inni sa mądrzy ? Bog to nie jest maszyna ktora bedzie poprawiac bledy ludzi. Bog ma plan i sie go trzyma. Tobie nie musi sie on podobac. Mi sie podoba :)

Gość gość
jakbyś stała w komorze gazowej a wcześniej naziści zabiliby twoje dzieci to też byś mówiła cieszę się że mnie stworzył i Bóg ma plan ???

Gość gość
"jakbyś stała w komorze gazowej a wcześniej naziści zabiliby twoje dzieci to też byś mówiła cieszę się że mnie stworzył i Bóg ma plan ???" x oczywiscie ze tak. wierzylabym ze moje dziec***ojda do lepszego swiata tak samo jak ja. smierc nie istnieje. Wiara umacnia. Az chce sie zyc

Gość Znafca cipek
"Również potwierdzam, boga nie ma i nigdy nie było" A jakis dowod ? Bo teraz to potwierdziles ale swoja glupote x Niepodważalnym dowodem jest brak dowodów na jego istnienie. A teraz won kato-idioto. 🖐️

podobny wywód strzelił Al Bandy stwierdzając ,ze " brak znaku też jest znakiem " :) podobna argumnetacja ?

Gość gość
z zycze allium i gościowi z 16:43 zeby wam ktos całe rodziny pozarzynał a przynajmiej wasze dzieci , ciekawe czy wtedy cieszac sie pojdziecie do kościoła dziekowac bogu ze ktos ich zabil no bo przeciez pojda do ''lepszego swiata'' lepszy swiat- nosz k***a we wrozki i wampiry tez wierzycie? Boga nie ma nie było i nie bedzie to tylko jakas bajka