Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 tydzien 2 dzien ciazy test negatywny

Polecane posty

Gość gość

Witam czy jest mozliwosc ze w tym czasie test wyszedlby negatywny? Robilam test AMIL o 3 rano nawet cien cienia nie pokazal, ja wiem ze jestem w ciazy mam doalownie te same objawy co w pierwszej ciazy, doslownie czulam zagniezdzenie zarodka jak caly dzien klul mnie jajnik itd jednak test negatywny, dzis jest 39 dc (test negatywny w 37 dniu) kiedy powtorzyc test? jak czytam ze wam 2 dni po spodziewanej miesiaczce test pokazal dwie tluste krechy to sie zalamuje, dodam ze ja przestalam w pazdzierniku krmic piersia (po 18 miesiacach) czy to nie aby sprawy hormonalne? A moze sa jednak przypadki ze test nie wychodzil a ciaza byla, prosze doradzcie, cykle mam 31 dniowe

Gość gość
taaa, jeszcze napisz, ze czujesz ruchy.....czekaj na miesiaczke i tyle.

Gość gość
Ale ja jestem 8 dni po terminie miesiaczki a okresu madal nie ma rozumiesz, stad moje pytanie

Gość gość
wiec test juz by dawno pokazal ciaze, ty tez to rozumiesz???

Gość gość
ja tez mysle, ze moze ci sie opoznil okres, skoro tyle dni po spodziewanej miesiaczce testy sa negatywne. Oczywiscie mozesz powtorzyc test w kazdej chwili i nie musisz czekac do rana, wystarczy, ze bedziesz trzymac mocz 4 godziny.

Gość gość
No tez tak wlasnie mysle ze to opoznienie, a okres jednak przyjdzie, chociaz z drugiej strony no nie wiem czemu ale jestem pewna ze to ciaza, zrobie test w niedziele jak bedzie negatywny to do gina n wywolanie, a nikt z was tak nie mial ze testy zawodzily?

Gość gość
zrob dzis drugi test, najlepiej clearblue - one sa czule i niezawodne. Daj znac!

Gość gość
mi sie spoznial okres 2 tygodnie i tez mialam objawy ciazy , poszłam do ginekologa i dostałam luteine na wywolanie, jesli test 1 kreska a raczej kilka testow, to nie wmawiaj sobie ze jestes w ciazy, uroisz ciaze i dopiero bedziesz miala glowe zryta ,ze pozniej poronisz bo okres dostaniesz hahaha

Gość gość
co za idiotka, nie zawsze kłocie jajnika oznacza zagniezdzenie sie zarodka, w pale sie nie miesci jakie pustaki z Was.

Gość gość
Nie no nie mam parcia bardzo chce miec dziecko ale jak go nie ma to nic sie nie stanie, bedzie kiedy indziej, ja poprostu chce miec jasnosc sytuacji, mowisz ze dobry ten test

Gość gość
Doradzcie kiedy zrobic kolejny test, czy jest jeszcze nadzieja? Okresu nadal brak

Gość gość
a moze po prostu idź na krew?

Gość gość
moje dwa testy z moczu byly negatywne, dopiero krew wykazala hormon ktory byl juz w dawce ktora spokojnie powinna byc odczytana w moczu