Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaprosil mnie na druga randke do domu wspolnie gotowalismy bylo wesolo ale

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza randka w kawiarni, bylo swietnie, zaraz po zadzownil, pozniej rozmawialismy przez Internet, nie ukrywal ze jest bardzo mna oczarowany. Na druga randke powiedzial ze przygotowal cos zupelnie innego (wczensiej z rozmow wyszlo ze spacery nie bo zmarzluch jestem, gotowac nie umiem) i.. poszlismy do niego do domu. W sumie mama byla w pracy, brat mlodszy wpadl pogadal i wyszedl. Robilismy jedzienie, w sumie on bardziej. Na pocztaku bylam w szoku..do domu..chodzilo mu o seks? ale nic takiego nie bylo, traktowal to bardzo naturalnie bez podtekstow

Gość gość
tyle sie mowi, ze poczatki powinny byc na "neutralnym gruncie", ze narazie lepiej nie kusic losu nie odwiedzac sie w domu, zeby nie sugerowac zbyt duzej intymnosci, wiaodmo idziesz do faceta do domu to seks?.. jak ja mam go odebrac? czemu nie poslzismy do kina, czy na kawe?

Gość AnkaSSS
może w domu czuł się po prostu swobodniej, może chciał C****kazać, jak mieszka, jak żyje - abyś obdarzyła go większym zaufaniem, a może chciał się pochwalić umiejętnościami kulinarnymi - nie szukałabym podtekstów, skoro był "grzeczny" :) ja też jak poznałam mojego Jarka w Sympatia.pl to miałam obawy, że trzecia randka w domu to za wcześnie - ale było w porządku (tylko krótka wizyta i zapoznanie z jego rodzeństwem). Proponuję Ci mały rewanż za wspólne gotowanie, jeśli on wie,że gotowanie to Twoja słaba strona - a przygotujesz dla niego coś fajnego, na pewno to doceni i będzie mu miło. ja korzystam z przepisów na randkę Magdy Gessler które publikuje w Sympatii (też jestem zielona jeśli o gotowanie chodzi, ale kiedyś trzeba zacząć) powodzenia!

Gość gość
w domu najtaniej, to oczywiste...