Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o jak wysokie alimenty na niemowle mogę się starać

Polecane posty

Gość gość

Dodam ze ojciec dziecka w ogóle się nim nie interesuje . On zapropoponal 300 złotych, ale w tej sytuacji wydaje mi się, że to za mało. Jak sądzicie?

Gość gość
ile zarabia?

Gość gość
Zależy ile on zarabia .

Gość gość
po co drugi raz ten sam temat zakladasz?

Gość gość
drugi ?? Chyba setny :D

Gość gość
Bo kafe sie przycielo i poszlo razy kilka szt.

Gość gość
powtorze sie! sad patrzy na potrzeby dziecka, jezeli ojciec placi 300zl to sad to dubluje i wychodzi 600 na dziecko, bo na dziecko tyle samo co lozy ojciec lozysz TY! a 600zl na dziecko wystarczy, i dodam ze sad ma gdzies twoje oplaty bo partner ma sie dokladac do potrzeb dziecka a nie twoich

Gość gość
300 to odpowiednia kwota

Gość gość
Moim zdaniem to strasznie malo. Ja bym walczyla o chociaz 500zl. Jesli matka ma sie dokladac 50% to niech po 50% sie ojciec zajmuje dzieckiem . To matka musi w nocy wstawac, pamieta o szcepieniach, gotowac obiadki a ojciec da te 300zl zabierze na co 2 weekend i mam w d***e obowiazki

Gość gość
"Jezeli ojciec placi 300zl to sad to dubluje i wychodzi 600 na dziecko, bo na dziecko tyle samo co lozy ojciec lozysz TY! a 600zl na dziecko wystarczy," BZDURY Jeśli nmatka sama zajmuj sie dzieckiem a ojciec ma je w d***e to facet może płacić nawet 100 % kasy potrzebnej na utrzymanie dziecka. .

Gość gość
jezeli ojciec placi 300zl to sad to dubluje i wychodzi 600 na dziecko, bo na dziecko tyle samo co lozy ojciec lozysz TY! xxx on zajmuje się dzieckiem 24 godziny na dobę SAMA!!!! WIĘC GDZIE MA ZAROBIĆ PIENIĄDZE???

Gość gość
a jak ci mowie ze 50% to tak jest! wiem z wlasnego doswiadczenia! a jezeli problem jest w opice to sad c***owie ze opieke moze sprawowac ojciec, ma do tego takie samo prawo jak matka

Gość gość
a ile to niemowlę ma miesięcy, 2 czy 11? bo to różnica. będziesz wysyłać do żłobka, zatrudnisz opiekunkę, sama się nim zajmiesz?

Gość gość
on zajmuje się dzieckiem 24 godziny na dobę SAMA!!!! WIĘC GDZIE MA ZAROBIĆ PIENIĄDZE??? x a na to pytanie jest odpowiedz: żłobek

Gość gość
Nie ma czegoś takiego ze 50 % płaci matka a 50% ojciec .

Gość gość
A dlaczego mamusia opieka nad dzieckiem przelicza na pieniądze?jeśli pamietanie o szczepieniach i obiadki jest takie ciężkie to oddajcie dzieci ojcom. Jestem matka i nie mogę czytac bredni, kiedy to matka polka od siedmiu boleści wylicza ile to obowiązku przy dziecku i chce by facet jej zwyczajnie za to placil.

Gość hehehehhehehehehheheh
"a na to pytanie jest odpowiedz: żłobek" Tylko do zlobka np w moim mieście przyjmuja dzieci ktore maja skończone 13 miesięcy .

Gość gość
zadaj tyle zebys miała na ubranka, pieluchy, mleko, kosmetyki bo ty musisz zapłacic czynsz za mieszkanie, opłaty, opał czy co tam potrzebujesz a do tego sie szanowny tatusiek nie dolozy a dziecku trzeba zapewnic dach nad głową wiec tymi 300zł niech sie wypcha!!!! zadaj duzo najwyzej dostaniesz mniej! ile tatusiek zarabia?

Gość gość
Jak sie robi dzieciaka nie mając wcześniej pracy,żadnych możliwośc**platnego macierzynskiego to na ch*j sobie dziecko robila?na zasadzie urodzę i będę wychowywać a ty mi będziesz min.1000 przelewal?

Gość gość
Sama jestem matka i jakby mi chlop dal 300zl na dziecko to bym go wysmiala. Dalabym mu dziecko na miesiac i moje 300zl i ciekawe czy bylby zadowolony:-) no prosze was matka ma wstawac w nocy nawet i po 5raz a potem wstac z samego rana wyszykowac niemowle, odprowadzic do zlobka i biegiem do pracy a jej maz bedzie prowadzil spokojne zycie. Sama kobieta dziecka sobie nie zrobi wiec niech chociaz chlop poniesie tego konsekwencje finansowe. Autorko walcz o 500zl!!!!

Gość gość
A tu na kafe najbardziej burza sie te kobiety ktore maja mezow z drugiej reki i nie moga przezyc ze zamiast na nie to na dzieci z poprzedniego malzenstwa kasa idzie.

Gość gość
ojciec powinien byc ojcem a nie tylko placic***placic, dodam ze ma takie samo prawo do dziecka jak matka tylko w wiekszosci damy utrudniaja kontakty a kasy by chcialy nie wiadomo ile

Gość gość
Ale z was kretynki. Pzreczytaliscie chociaz pierwsze zdanie autorki?

Gość gość
moj maz ma dziecko z byla partnera. placi 450zl, dama chciala1000 bo stwierdzila ze na dziecko mc idzie 2000,sad ja wysmial,maz ma regularne kontaky z dzieckiem i to ze placi alimenty nie oznacza ze na tym koncza sie jego wydatki,staramy sie by dziecko nie siedzialo tylko w domu, organizujemy jej jakies atrakcjie, kupujemy ubrania, kupilismy cala wyprawke szkolna i nikomu nie szkoda na to kasy jak ktos tu powiedzial, z checia na nia lozymy pieniazki