Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastoletnie matki w TV bedziecie ogladac

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o tym programie?

Gość gość
nie bo nie trawie nastoletnich matek i ojców

Gość gość
ja tez nie bo nie fascynuje mnie podgladanie zycia patologii, tu gdzie mieszkam (Slask) mnostwo tego chodzi po ulicach.

Gość gość
Znam ten program. Tu gdzie mieszkam jest popularny i obecnie będą kręcić 9 serię. W programie bierze udział (najczęściej) patologia, niedojrzali ludzie którzy albo wiedzą albo nie , co ich czeka. Losy tych ludzi różnie się układają a cały przebieg ciąży i poród ma uświadomić innym młdocianym jak może się skończyć bezmyślność. Są i tacy którzy myślą że macierzyństwo w tym wieku jest super, że też chcieliby mieć takie "dorosłe" życie bo jak się czyta na stronie programu Forum i wypowiedzi młodych to aż się niedobrze robi. Program trochę nagina, tworzy niesamowitą akcję, trochę dreszczyku , takie małe kreowanie np czy Annika będzię miała zdrowe dziecko? Czy wszystko przy porodzie pójdzie dobrze? (tu twarz płaczącej teściowej i ojca dziecka) a w kolejnym odcinku się okazuje że płakali ze szczęścia , dziecko całe , zdrowe ;). Obejrzałam kilka serii a potem mi się odechciało.

Gość gość
Teraz jak idzie dziewczyna 23 lata z maly dzieckiem to od razu wszystkim sie wydaje ze samotna matka, ze ma 17 lat i to patologia a tymczasem dziewczyna ma wlasny dom, nie nalezace do banku tylko do niej, meza bardzo dobrze zarabiajacego... jest szczesliwa i juz planuje kolejne dziecko. Przemysl o tymco pomyslisz

Gość gość
odnośnie czego ta wypowiedź?

Gość gość
Raczej nie. Pracując jako opiekunka w Ośrodku Wychowawczym dla Dziewcząt mam Nastoletnie Matki w prawdziwym życiu

Gość gość
Nie ogladam takich kretynstw. Nie fascynuje mnie zycie patologii.

Gość gość
nie ogladam takich chłamów w TV