Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia555

Dni płodne

Polecane posty

Gość monia555

Witam od zawsze mam regularne cykle co 28 dni. Widzę kiedy mam dni płodne i czuję owulację, która ZAWSZE jest u mnie 14 dnia cyklu. Niestety w tym cyklu nie wiem co się dzieje..W ogóle nie było śluzu płodnego..Czy któraś z Was może wie jakie mogą być tego przyczyny? Nie sądzę, że stres, nerwy itp może to spowodować. Logiczne,że jeśli się zajdzie w ciąże to tych dni płodnych już nie ma ale okres miałam normalnie.Dziś przypada dzień owulacji a tu nic

Gość gość
może Ci się przesunęła owulacja. Zrozum, że no że ZAWSZE jakoś tm było regularnie, nie oznacza, że ZAWSZE tak już będzie

Gość monia555
Nie sądzę, że coś się przesunęło bo bym to widziała. Ja na prawdę mam ksiązkowe cykle. Wiem, że są cykle bezowulacyjne ale nigdy ich nie miałam więc nie wiem czy to może być to

Gość gość
Ja też miałam książkowe cykle, a ten ostatni zwariował, w środku cyklu krwawienie dość mocne. Nigdy tak nie miałam. Dlatego usiłuje C***owiedzieć, że to iż do tej pory było jakoś, nie oznacza, że teraz bedzie tak samo. jeden cykl inny jeszcze nic nie znaczy

Gość gość
"Nie sądzę, że coś się przesunęło bo bym to widziała" Właśnie chyba mówisz że nie widzisz. śluz zależy od diety i od innych czynników nawet od tego że w zeszłych miesiącach mogłaś mieć problemy albo zmieniłaś dietę albo ćwiczyłaś nadmiernie. hormony mogą się rozregulowac w ciągu kilku cykli