Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamiamia

Owulacja

Polecane posty

Gość mammamiamia

Cześć dziewczyny, w tym miesiącu coś chyba mi się poprzestawiało. Zawsze wiedziałam kiedy mam owulację a teraz nie mam pojęcia. A więc 13.01 miałam taki śluz jak w owulację czyli bardzo mokro i ślisko i pobolewał mnie brzuch, 14.01 już był trochę inny ale było mokro, 15.01 już nie było tak mokro a dzisiaj jest znowu jak 13.01. i też boli mnie podbrzusze. Miała któraś z was tak? Możliwa jest podwójna owulacja ale w tak krótkim odstępie czasu? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Ja tak miałam i byłam w ciąży

Gość gość
po śluzie nie rozpoznasz owulacji, jedyne co może ją potwierdzić to temperatura. jak sprawdzasz tylko śluz to może być sytuacja że śluz będzie a do owulacji nie dojdzie.

Gość mammamiamia
Ale zawsze mnie bolal brzuch przy owulacji to możliwe ze jej nie było?

Gość gość
Możliwe, przeciez czasem są cykle bezowulacyjne. Spróbuj potwierdzać sobie swoje interpretacje. Nie wiem, może tester na ślinę? bo wiem że są takie

Gość mammamiamia
Miałam śluz i ból brzucha taki jak w owulację tylko 2 razy to jak możliwe ze jej nie było? Mam 20 lat to chyba za szybko na cykle bezowulacyjne...

Gość gość
no ja przez 12 lat owulację rozpoznaję właśnie po śluzie - na mierzenei temp jestem za leniwa. zaszłam w ciąże 2 razy dokłądnie wiem kiedy.

Gość mammamiamia
No ja do tej pory też wiedziałam kiedy ale miałam takie objawy 2 razy w ciągu 3 dni i dziwi mnie to bardzo

Gość gość
ja kiedyś miałam bóle owulacyjne a od dwóch lat ich nie mam mimo że owulacja jest. warto jest nawet co któryś cykl mierzyć temperaturę żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku. w końcu nie zapisujemy się co miesiąc na badania hormonalne czy monitoring cyklu.

Gość mammamiamia
Może rzeczywiście dobry pomysł z tym mierzeniem

Gość gość z 19 14
ja kiedyś też rozpoznawałam owulację po śluzie po bólach, co jakiś czas tylko mierzyłam temperatury ale potem jak to zniknęło bo nawet z suchością miałam problem to zostało tylko mierzenie.

Gość gość
Zawsze możesz sobie potwierdzić kiedy masz owulację. Kup sobie testy owulacyjne albo tester płodności na ślinę. Ja korzystam z Afrodyty i dzięki temu mogłam potwierdzic swoje interpretacje