Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE OPLACA MI SIE PRACOWAC ZA 1500ZŁ

Polecane posty

Gość gość
to moja pierwsza prawdziwa praca... zarabiam 8 za godzinę. nie są jakieś kokosy ale cieszę się, że mam pracę, że mogę wychodzić z domu do ludzi, spędzam miło czas z ludźmi w pracy. zarobki? jeszcze mam pół życia żeby pracować w korporacji za 10tysięcy i chodzić z kijem w d***e.

Gość gość
większość tutaj krytykuje a dziewczyna ma rację i jest myśląca gdyby było więcej takich ludzi to pensje nie byłyby takie niskie a tak to i za 500 zł byście pracowali i mamy białe niewolnictwo i masę ludzi co pracuje za kieszonkowe na papierosy i piwo, tylko pracodawca się cieszy że ma prawie darmowych frajerów do pracy

Gość gość
Popieram 1500zł to się zarabiało 14cie lat temu,ja 10sięć lat temu miałem prawie trzy koł,a teraz nawed 2000tys nie idzie zarobić.Wszystko do góry a pęsie w dół.1000euro na start w tych czasach tom jest min.Obudzcie się Polacy bo tak nas wykorzystują jak i w kraju tak i za granicą,a dlaczego bo się nie szanujemy nawzajem nie ma jedności w kraju?

Gość Ironia12
do Marka z Glogowa - pracowales za tak malo bo na tyle sie zgodziles. Są ludzie ktorzy warci sa wiele wiecej niz te 870 zl badź 1100

Gość eldocent
bardzo dobrze. Jak widzisz sa ludzie, którzy poszliby w tej sytuacji do pracy - co kto lubi.Też kiedyś pracowałem za 1000 PLN bo mi się wydawało, że skoro tak płacą, a i dziecko w drodze to jestem szczęśliwcem. Teraz siedzę 700 km od granic Polski i mam 16000 PLN, atmosfera w pracy o wiele lepsza, no i życie jakoś mi się uspokoiło, mam czas dla rodziny.

Gość gość
Nie rozumiem ataków na autorkę, wszak kobieta pisze prawdę. Polskie wynagrodzenia są takie, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Gdyby w jakimś normalnym kraju przyszły pracodawca zaproponował komuś taką stawkę to by został zabity śmiechem. W Polsce zaś masz chodzić z bananem na twarzy, bo harujesz jak wół za 1500 zł.

Gość ewka z bialegostoku
12:52] [zgłoś do usunięcia] gość Popieram 1500zł to się zarabiało 14cie lat temu, x x x dokladnie, ja w mojej 1 pracy mialam 1400zł na rękę, 15 lat temu, czyli majac 20 lat i wiadomo,e bez doświadczenia bylam, praca w ksiegowosci mieszkalam u rodzicow i ta kasa byla tylko dla mnie majac rodzine zarabiac 1500zł to masakra a jak autorka mialaby tylko za 700zł w sumie pracowac, wiec jak nie ma parcia na kase to niech sobie daruje

Gość gość
ale 1500 to i tak duzo wszedzie daja 1300 jakby miala rodzine i 1500 by mi koles przyniosl to bymse w leb strzeliwa koszmarrrrrrrrrrr

Gość gość
gdzie to pomocy ksiegowej daja 1500 zl, chetnie pojde na to stanowisko...

Gość gość
Ci którzy piszą że 1500 jest ok nie znają jeszcze prawdziwego życia -single. Niech wynajmą dom, dorobią się 2 sympatycznych dzieciaków, opłacą im wszystko, zapłacą rachunki i niech im zostanie jeszcze na chleb. Wyjście ze znajomymi mając takie zobowiązania i 1500 zł ?????? Nie pamiętam kiedy ostatni raz wychodziłem do znajomych. Gonię za każdym groszem żeby dzieciaki miały co jeść. Przeliczam piwo na szynkę lub mleko na śniadanie. Będzie tak dopóki ludzie nie zrozumieją, że trzeba się sprzeciwić, a internet jest do tego idealny. 100 lat temu Wyspiański opisał sytuacje polityczną w Polsce w "Weselu" Dziś internetem, a wówczas Złotym Rogiem chciano obudzić naród który był uśpiony. Każdy rozsądnie myślący wie, że historia zatacza koło, sytuacje się powtarzają, zmieniają się tylko ludzie.

Gość gość
1500 to chyba nie dają nawet 1500brutto :o

Gość gość
Dla mnie jest to proste. Chcesz mało zarabiać i leżeć -pracuj 4 godz, chcesz więcej zarabiać - pracuj 6 godz., chcesz dużo zarabiać -pracuj 8 godz., TO JEST WOLNY WYBÓR, a co jest u nas - całe życie po 8-10-12 godz. i gów... z tego masz, biali niewolnicy. Sami doprowadzą do tego że ludzie będą kradli. Z resztą dlatego tak nas pilnują urzędasy. Kto wie w czym oszukać - musiał to kiedyś robić. Nic się nie bierze znikąd.

Gość gość
w zyciu bym nie poszla do pracy za 1500zł, ale widze,ze tu chetnych nie brakuje jak sami sie nie szanujecie to jak inni maja was szanowac, załosne mendy!!!

Gość gość
nikt normalny za tyle nie pojdzie tylko ta bieda łapie sie byle grosza i potem przez takich inni sa poszkodowani bo tez musza za tyle pracowac, zal.pl

Gość jakbym miala pracowac za 1500
to bym dawno zagranice pojechala, jak sie ponizac to chociaz za dobre pieniadze:D:D

Gość pewna mamaaa
mi tez sie nie opłacało(nie mowie o finansach tylko, ale tez głupie godziny 9-17, daleki dojazd wiec czekalam i nie dosc,ze mam super prace, fajne babki w pokoju to jeszcze fajna wyplata nie ma co rzucac sie na pierwsza lepsza ofertę skoro piszesz,ze nie musisz pracowac a bardziej z nudow szukasz pracy

Gość gość
Dobra, to ode mnie masz 1900 do ręki, pasuje?