Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeUsmiechnieta

jestem kobieta i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość gość
jak często golisz c**ke

Gość gość
Na jaki kolor masz pomalowane stópki?

Gość gość
ja tutaj!🖐️mam do ciebie pytanie:) czy gardzisz mężczyznami tak jak my sami to robimy :D którzy mają konta i zdjęcia na portalach randkowych? :)

Gość gość
kobiety to ja rozumiem jak malo kto 🖐️

Gość gość
czy masz obwisle cycki?

Czy gardzę? Myślę że jest to złe słowo, jednak nie zaczynałabym znajomośc**przez taki portal. Ale gdybym poznała kogoś realnie i by mi powiedział, że ma takie konto to nie miałabym z tym problemu :) No chyba że bym się z nim związała, wtedy wolałabym żeby z niego nie korzystał :)

Gość gość
Lubisz jak facet ci liże stópki?? :D

Gość gość
z iloma uprawiałaś seks

Gość gość
czy chcialabys być brana na 2 baty?szczerze..

Gość gość
no właśnie..może opowiem swoją historię dla lepszego zrozumienia:) jak każdy z nas byłem kiedyś nieśmiałym prawikiem i..założyłem tam konto. problemem stało się gdy okazało się że bez zdjęć nie ma rozmowy. tu moja duma powiedziała stop. nie lubię wrzucać swoich zdjęć do internetu. projekt został zaniechany. co jakiś czas otrzymywałem powiadomienia z tego serwisu, które lądują automatycznie w skrzynce spamu. dziś z ciekawości je otworzyłem. co widzę? dziewczyna którą (chyba) podrywałem w zeszły piątek wysłała mi wiadomość. brak mi pewności bo to 3 w nocy a ja byłem już wcięty:D tak czy owak musiałbym się znowu pieprzyć w te zdjęcia a..mniej więcej znasz moje podejście do tego tematu. nie chce mi się w to bawić ale szkoda przepuścić okazję.co jako kobieta mi doradzisz? :) zignorować i liczyć na ponowne spotkanie czy wygłupić się i wrzucić te fotki? :)

Jeśli napiszesz do niej z portalu randkowego to mniejsza szansa, że potraktuje to poważnie. Lepiej by było gdyby udało ci się ją spotkać, może z jakichś informacji na portalu się czegoś o niej dowiedzieć? :) No a jak nie a naprawdę chcesz ją poznać to możesz dodać te zdjęcia i spróbować, nic nie stracisz :) Ja..ja bym się może zdziwiła ale gdyby mi ktoś opisał sytuacje, to chyba bym zaczęła rozmowę, z tym że wolałabym się jak najszybciej spotkać a nie przez internet rozmawiać :)

Aaa, teraz doczytałam. Jeśli to ona wysłała ci wiadomość to odpisuj :) Dodaj zdjęcia, najwyżej potem je usuniesz, nic nie stracisz a może akurat wywiąże się z tego ciekawa znajomość ;)

Gość gość
dzięki za radę, jutro piątek. odwiedzę ten sam lokal :) odpowiedzieć w internecie zawsze zdarzę :)

Gość gość
Ile masz lat? Jakie masz wykształcenie? Jaki masz kolor oczu? Ile ważysz? Ile mierzysz? Jaki masz kolor włosów? Jakich facetów lubisz? Znasz języki? Pracujesz? Gdzie?

Mam 21 lat, wykształcenie narazie średnie bo studiuję, oczy niebieskie, włosy naturalnie cieme ale od 5 lat farbuje na blond (taki miodowy), 172cm wzrostu, 65 kg, mowie biegle po angielsku i troche po niemiecku, nie pracuje bo studiuje, fscetow lubie hm..pewnych siebie, towarzyskich, wesołych, przebojowych :) Czyli takich jak ja :D

Gość gość
ok, a w jakim mieście można cię spotkać?:) fajny opis

Gość gość
za daleko ale jakiś fan się zawsze znajdzie :>

Gość gość
teraz ilość twoich fanów dramatycznie topnieje..😭🖐️ co musiałoby się stać abyś zechciała się spotkać z osobą poznaną w internecie?

Gość gość
Jestes szczesliwa kobieta?

Gość gość
co wolisz nosic?ponczochy czy rajstopy?

Gość gość
czy marzysz o przstojnym murzynie ?

Gość ciekawski facet
1.Kiedy ostatnio się masturbowałaś? 2.Co spowodowało, że to zrobiłaś? 3.Czy często to robisz? 4.Czy jeden orgazm Ci wystarczy, czy dążysz do kilku orgazmów? 5.W jakim jesteś wieku? 6.Jak wyglada Twoja masturbacja? Opisz sposoby.

Gość ciekawski facet
Teraz doczytałem, ze masz 21 lat. To napisz jeszcze jaka jest Twoja ulubiona pozycja i dlaczego ją lubisz?