Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeUsmiechnieta

jestem kobieta i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość gość
masz bułke czy motyla ? :classic_cool:

Musiałabym z taka osobą porozmawiać normalnie, nie tylko przez forum, np. na gg. Polubić, w miarę poznać...pewnie w takiej sytuacji gdyby była możliwość spotkania to bym się zgodziła ale po prostu nie śpieszy mi się do takich znajomości :) ____________ Tak, jestem szczęśliwa :) ______ Nigdy nie nosiłam pończoch, zawsze rajstopy __________ Nie marzę o przystojnym murzynie, murzyni mi się nie podobają (i nie ma to nic wspólnego z rasizmem) _________ 1. wczoraj 2. bo lubię 3. co 2-3 dni 4. raczej do kilku 5. już mówiłam, 21 6. masuję łechtaczkę, poruszam palcami w pochwie, myślę o seksie. Wystarcza ;) ___________ Lubię ujeżdżać albo jak mnie facet bierze od tyłu. Na jeźdźca lubię bo po prostu jest mi wtedy przyjemnie i podnieca mnie facet pode mną, to że to ode mnie zależy co teraz zrobię. Od tyłu lubię bo wtedy dla odmiany czuje się bezbronna, a też jest dobrze. Cięzko uzasadnić dlaczego lubię te pozycje, tak samo jak to dlaczego lubię lody czekoladowe. Lubię i już :D ________ Nie wiem

Gość gość
Czy uprawiałaś seks wirtualny w internecie i mieściłaś się przy komputerze?

Nie bardzo wiem co masz na mysli mówiąc "seks przez internet". Nie opisywałam nigdy z nikim wyimaginowanego stosunku, co sobie robimy aczkolwiek zdarzyło mi się zrobić koledze striptiz na skype

Gość gość
Dlaczego stawiasz na rajstopy?

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość Gąsioncad
Robiłaś kiedyś loda facetowi ? Jeśli tak to połknęłaś czy nie ?

Gość gość
striptiz na skype? pokazałaś mu wszystko? :D

Wszystko a nawet więcej! :D Ale to w liceum było :p Spała u mnie wtedy moja przyjaciółka, upiłyśmy się, on akurat zadzwonił i...tak wyszło. Obie zrobiłyśmy striptiz, dotykałyśmy się, całowałyśmy..a nawet minetki sobie zrobiłyśmy. Najgorzej było w poniedziałek spojrzeć na tego kolegę w szkole, do dzisiaj na wspomnienie tamtego stresu i zawstydzenia odczuwam go od nowa ;d

Gość Gąsioncad
Może uprawiałaś seks analny ? Często kłamiesz ? W jakich sprawach i kogo okłamujesz ?

Gość gość
A moglbym zaputac jakie mowisz rajstopy man slabosc na ttm punkcie sadzisz ze to dobrze czy zle?

Gość Gąsioncad
Może uprawiałaś seks analny ? Często kłamiesz ? W jakich sprawach i kogo okłamujesz ?

Gość gość
kręci cie sex grupowy? :D

Gość Gąsioncad
Opowiedz coś więcej nt tego loda- robiłaś go swojemu chłopakowi ? Byliście razem dłużej ?

Gość Gąsioncad
Uważasz się za atrakcyjną ? Lubisz muzykę Dżemu ?

Nie uprawiałam seksu analnego i nie ciągnie mnie aby tego spróbować chociaż może kiedyś..kto wie. Kłamię...kłamię dosyć często, okłamuję swoją rodzinę co do stylu mojego życia (myślą że jestem taka grzeczna, potulna, żadnych imprez alkoholu itd...całą edukację, nawet liceum podczas którego byłam codziennie na imprezie udało mi się utrzymać ten wizerunek :D). Okłamuję nowo poznanych ludzi co do mojego charakteru, wiele osób czuje sie dziwnie przy mojej bezpośredniości więc przy pierwszym spotkaniu staram sie zawsze ugryźć w język. I to w sumie tyle więc może nie jest z tym moim kłamaniem tak źle ;d Rajstopy noszę czarne lub zwyczajne, beżowe/brązowe/cieliste..jak zwał tak zwał :p Zawsze gładkie bez żadnych wzorków itd

Seks grupowy mnie kręci, chciałabym kiedyś spróbować :) ___ Loda nie robiłam swojemu chłopakowi, ponieważ nigdy chłopaka nie miałam. Związki mnie nie kręcą, nie mam ochoty na nie, może za kilka lat...narazie jestem młoda i nie chcę się czuć ograniczona, jak mam ochotę się z kimś całować albo przespać to chcę to robić bez wyrzutów sumienia. Może to jest też związane z tym że nigdy się naprawdę nie zakochałam :) Loda zrobiłam 2 facetom, z każdym z nich się spotkałam wcześniej kilka razy ale nic z tego nie było, po prostu chciałam się pobawić. ___ Uwielbiam muzykę Dżemu! :D Zresztą jestem z miasta z którego pochodził Rysiek Riedel, z którym zresztą kolegował (nie jakoś blisko ale jednak) się mój ojciec :p I raczej uważam się za atrakcyjną, chociaż może przydałoby mi się trochę schudnąć :)

Gość gość
jaka zboczona kobieta :D wyjdź za mnie :D :)🌼

Gość gość
Hmm mowisz ze nie chcesz zwiazku ale chyba nie powiedz ze CI dobrze z tym w sercu kazdy czlowiek potrzebuje kogos bliskiefo aby sie przytulic I czuc bezpiecznie.w serduszky tez taka twarda jestes I o obojetna na facetow?

Gość gość
jakie masz wymiary, wzrost i waga?

Gość Gąsioncad
Ja także uwielbiam muzykę dżemu, dlatego od razu skojarzyłam to że jesteś z Katowic z zespołem Dżem :) a jakie ich utwory cenisz najbardziej ?

Gość Gąsioncad
Autorka chyba dostała bana

Spoko, rezerwuj termin ślubu :p __________ Nie chcę związku co nie oznacza że nie potrzebuję nikogo bliskiego. Oczywiście że potrzebuję. Ale od tego mam 2 najważniejsze dla mnie na świecie osoby - moją przyjaciółkę i mojego przyjaciela. Do nich zawsze się mogę przytulić, co prawda bez kontekstu erotycznego ale jednak. czy jestem twarda i obojętna...podobają mi się faceci, oczywiście że tak, jednak nigdy się nie zakochałam, kilka razy przelotnie zauroczyłam ale szybko mi przechodziło :D co nie zmienia faktu, że chcę KIEDYŚ związku, może za 5 lat? Po prostu..jeszcze nie teraz :) No chyba że się zakocham, wtedy tak, ale nie szukam sobie nikogo. ________ 172 cm, 65 kg - lubię swój wzrost ale chciałabym trochę schudnąć, tak do 59 ;d ______ Konkretnie to nie jestem z Katowic tylko z Tychów ale podałam Katowice bo więcej osób skojarzy gdzie to :D Utwory...uwielbiam "Wehikuł czasu", "Lunatycy", "Sen o Victorii", "List do M"...w sumie to się chyba pokrywa z tymi najbardziej popularnymi i znanymi :D

Gość Gąsioncad
Jak masz na imię ?