Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeUsmiechnieta

jestem kobieta i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość nocne ja
Posiadam te odrobine nie klamanej kultury i zycze wam spokojnej nocy....wirtualni,

Gość angelina moore
O widze, ze rozmowa dalej sie toczy ale dobily ciekawsze osoby niz podtatusialy amator darmowego seksu :D Coz autorko widze, ze jednak nie daje za wygrana i dusi jak cytryne:D Pozdrawiam gosc40 nerwuska strasznego...

Gość gość
Widze ze tobie nie przeszkadza luzne podejscie, a mi owszem. Luzne podejscie do zycia to rowniez luzne podejscie do pracy. A do tego watpliwe moralnie. Nie ja nie chcial bym takiego prawnika. Jesli lamiesz wszystkie zasady w zyciu to rowniez i w pracy zasady nie beda dla ciebie istniec. Przemysl sobie. Prawnik przynajmniej na poczatku swojej kariery musi blyszczec, a ty juz na poczatku obnazasz sie na forum ze swoich intymnych spaw. Wlasciwie nie wiadomo po co i ku jakim sprawom to ma sluzyc. Bo mam kaprys by byc szczera. E nie wroze tbie wielkiej kariery, o ile ukonczysz te studia.

Gość gosc40
na mnie juz pora, rano mam wyjazd na weekend, jak wróce to zajrze jak sie toczyla rozmowa, dobranoc.

Gość jednak
"Kolejny gościu odpowie na pytania" ciągle czeka(:

Gość jednak
Korzystając z sytuacji i ja spytam:) Czytałem o tym co chcesz w przyszłości spróbować. Jesli do tego dojdzie,powiesz potencjalnemu mężowi o swoich doświadczeniach?

Wielu rzeczy chcę w życiu spróbować, o wielu tutaj pisałam, nie wiem którą konkretnie masz na myśli :) Sądzę jednak, że jeśli już związek to tylko budowany na szczerości więc powiem potencjalnemu partnerowi o wszystkim :)

Gość jednak
I naprawdę sie tego trzymaj.Cholernie ciężko jest później żyć razem z wiedzą,że byłes/aś okłamywany/na.

Gość jednak
c zemu nie śpisz jeszcze?

Gość NightWatch
Witam Autorkę. Co cię przywiodło na ten portal?

Gość jednak
a czemuż to zastała Cie wieczorna nuda,kobieta szalona ,wyzwolona o niebuywałej fantazji nie powinna byc w innym położeniu w sobotni wieczór? dobry wieczór.

Gość wielokropek falisty
nie udzielałem się tu jeszcze, ale tak się zastanawiam, że ta angelina moore jest chyba typem takiej tłustej bezczelnej baby bez żadnej ogłady - taka dla której najlepszym miejsce jest bazar... wszędzie się wpycha, nie zważając na to, że nikt jej chamstwa tu nie chce... widać po sposobie wypowiedzi... widać też, że ma jakiś poważny kompleks - nikt jej nie kochał, więc stała się agresywna m.in. aby to ukryć i też ma o to pretensję do wszystkich mężczyzn i przy każdej lepszej okazji stara się im dogryźć... albo może zwyczajnie jest d****** którą wszystko robi za kasę i tak ją krew zalewa, że ktoś psuje morale klientów upowszechniając informację, że za seks nie trzeba płacić... jedno z dwojga, choć w obu przypadkach jest to zakompleksiona, godna pożałowania osoba

Gość gosc40
Czy autorka juz wyzdrowiala i mozna kontynuowac? :)

Gość zawsze usmiechnięty
Jak wygladał Twój ostatni orgazm? Czy był głośny?

Gość gość gościnnie
A ja mam pytanie: co sie z Tobą stało autorko, że sie nie pokazujesz tutaj?

Przepraszam, że się nie pokazywałam, nie sądziłam że ktokolwiek tu zagląda jeszcze :( Moje orgazmy są zawsze głośne ;) I tak, wyzdrowiałam już dawno :D