Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeUsmiechnieta

jestem kobieta i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Gość gość
*ku/tas

Gość gość
od czego jesteś uzależniona ? bierzesz jakieś proszki ? np. antydepresany ?

Nie wiem, nie umiem, sobie wyobrazić jak wygląda k***s o danej długości, nie wiem ile miały moich poprzednich partnerów wiec nie mam liczbowo nawet do czego porównać ;)

Gość nbvb
Czy zrobiłabyś loda w kościele ?

Gość Zenobija
To w konfesjonale :D :p ha ha ha. A na jakiej uczelni studiujesz prawo ? Co planujesz po studiach ?

Gość gość
jesteś patriotką? wolisz lewicę czy prawicę? na jakie partie głosowałaś?

Konfesjonał? ZAWSZE! Btw. właśnie skojarzyłam że ostatni raz u spowiedzi byłam w 2007 roku, przed chrzcinami brata (wiem, spora różnica wieku :p). Studiuję na UJ, po studiach...początkowo zatrudnię się w kancelarii a jak poznam co i jak działa, powiedzmy że bede potrzebowałą roku żeby wiedzieć wszystko od podstaw, to przejmę "opiekę" nad tą kancelarią :) Rodzina prawników :D

Nie jestem patriotką, nie czuję żadnej więzi z Polską, jest mi obojętne czy żyję tutaj czy żyję gdzie indziej. Poglądy mam zdecydowanie lewicowe więc jestem za lewicą, głosowałam na PO bo chociaż nie przemawiała do mnie ta partia wcale to wiedziałam że liczą się tylko PO i PIS a uznałam że już to jest lepsza alternatywa. Teraz...teraz mam wątpliwości jak widzę co się dzieje, chociaż poglądy nadal typowo lewicowe.

Gość gość
o kur/wa nieeee, lewacka szmata :o leming wykształciuch :o a idz w cholere niedojdo umysłowa :o

Gość gość
głosowałaś na PO?? :o niżej już upaść nie można :o

Wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam, teraz bym już nie głosowała. Zresztą miałam wtedy kilka miesięcy wcześniej dopiero 18 lat skończone, nie orientowałam sie, zresztą dalej sie jakos szczegolnie nie orientuje, ale po prostu nie chciałam głosować na PIS

Gość gość
skoro nadal się nie orientujesz, to czym motywujesz niechęć do PiSu?

Spałam z 3 facetami, z czego z jednym regularnie odkąd zaczęłam uprawiać seks, taki mój sexfriend, nie jesteśmy razem. No i 2 tak jakoś, na imprezie wyszło. Dziewictwo straciłam w wieku 17 lat (bliżej 18), właśnie z tym moim "sexfriend". Lubiłam (i nadal lubię) go, jest seksowny, byłam napalona wiec stwierdziłam "a co mi tam" :D

Nie czuje niechęci do PIS-u, po prostu mi nie odpowiada bo jest partią prawicową, bardzo pro-kościelną, dosyć...konserwatywną. Po prostu mi to nie odpowiada. ________ No..dzięki. Potraktuję to jako komplement.

Gość gość
mam pytanie poradź mi o co chodzi?? znam chłopaka 30 lat ma,piszemy ze sobą,odpowiada mi na każdego mejla po 2 dniach,jak już odpowie to jest miły,w sumie to on pracuje dużo więc może nie ma czasu,ale z drugiej strony mam wrażenie ,że sobie pogrywa ze mną,dziś np.dostałam mejla po 2 dniach ,że dopiero wrócił z wyjazdu służbowego,niby ok bo wrócił rano i odpisał a pewnie był zmęczony po podróży ale mam wrażenie że może mnie "testuję".nie wiem co o tym sądzić.chyba zacznę milczeć,zobaczę czy się odezwię sam pierwszy,bo nie chcę się narzucać,i boję się że sobie pogrywa.co myślisz o tym?

Moja najlepsza przyjaciółka jest pod tym względem taka jak ja. A co do reszty...raczej wiążą seks z miłością i dziwią się że ja to rozgraniczam, że potrafię bez miłości czy uczucia, ot - dla zabawy i przyjemności.

Właśnie szkoda, powinno być więcej takich młodych kobiet, które to robią dla zabawy.

Gość gość
a moje pytanie???

Ciężko powiedzieć...sądzę że albo faktycznie nie ma czasu, jest zapracowany albo po prostu ma cię gdzieś, a jest miły bo może to po prostu taki typ - zawsze miły. Powinnaś sprawdzić czy jak przestaniesz pisać to czy będzie się odzywał. Jeśli nie, to trudno - nie chce to nie, po co się narzucać :)

Gość gość
dzieki,od dziś milczę,zobaczymy czy odpisze

Też uważam że powinno być więcej ale nie mam na to wpływu :) Wolę starszych, ale nie dużo, tak do 30 :) Idealnie jest tak 25-26, raczej doświadczonych, mających już jakieś umiejętności, widzę różnice jak jest w łóżku z moim kolegą od seksu teraz, kiedy już znamy swoje ciała, potrzeby, kiedy mamy już jakieś umiejętności i pamiętam jak było np. 3 lata temu, jak się uczyliśmy, niby też fajnie ale nie tak jak teraz :D Dlatego starsi kilka lat i raczej doświadczeni, ale nie na zasadzie że pół miasta w*********

Gość gość
Pochodzisz z bogatej rodziny ? Pewnie masz pełno ciuchów ? Ekstra auto i pełno adoratorów ?

Pochodzę raczej z dobrze usytuowanej społecznie rodziny, w związku z tym faktycznie pieniędzy mi nigdy nie brakowało. Ale nie mam pełno ciuchów, raczej w normie. Nie mam też pełno adoratorów ani ekstra auta...przez to że pieniądze nie są dla mnie niczym niezwykłym nie czuje potrzeby chwalenia się nimi.