Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeUsmiechnieta

jestem kobieta i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

Angelina...gdybyś poczytała dokładniej to byś wiedziała, że NIGDZIE, ale to NIGDZIE, nie było nic na temat niezobowiązujących seks spotkań. Było o niezobowiązującym seksie dla zabawy, który wychodził przypadkowo po jakimś kinie, czy czymś na kształt randki, ale nie były to zaaranżowane seks spotkania z kimś kompletnie obcym. I nie jest ciężko wiedzieć gdzie i co studiuję bo i o tym tutaj pisałam :) W badania psychologiczne się żadne nie bawię. _______ Masz rację co do wypisanych przez siebie cech i..chyba właśnie dlatego zdecydowałam się na to prawo :)

Gość nocne ja
Witam wszystkich wirtualnych! Oczywiscie,ze mozna sie tutaj posmiac....kazdy ma prawo do opowiadania swoich mysli,ale mam wrazenie,ze ze niektorym uderza do glowy wolnosc internetowa....mieszkam w innym panstwie,ale szczerosci odrobine mozna z siebie dac...

Gość gość
Prawdopodobienstwo ze trafi sie znajomy oceniam na mniej niz 1 procent, nie musisz sie obawiac. Mowie tylko ze ja nie potrafil bym sie tak odkryc. Biore tez poprawke ze nie wszystko musi byc prawdą ale nie przejmuje sie tym.

Gość nocne ja
To teraz tak szczerze ,co robicie i w jakiej czesci swiata mieszkacie?

Gość gość
Przestan sciemniac, zadna baba z tak malym doswiadczeniem seksualnym 3 facetow nie umawia sie na niezobowiazujace spotkania z przyjacielem. A zreszta baby juz tak sa skonstruowane ze nie ma bata zeby sie nie zakochaly przez tak dlugi czas jak ty piszesz z tym frendem. i wiedzac ze ma dziewczyne puszczalas sie z nim? Nie kochajac go? Leci sciemom jak nic.

Nie przejmuję się szczególnie tym, że ktoś znajomy może wejść bo też wiem że szansa minimalna :) A to, że coś jest prawdą nie mam jak udowodnić, co wiecej..nie zamierzam tego robić, nie zmuszam nikogo do wierzenia w to co piszę przecież :)

Gość OdpowiadamCi
"Kolejny gościu odpowie na pytania" mój topik :) Pytałem czy zadasz mi pytanie,już nie odpowiadasz ?:)

Polska, studiuję prawo :) ______ 3 facetów nie oznacza 3 stosunków...i bardzo dobrze :D I całe szczęście, że nie wszyscy mają tak ograniczone myślenie jak ty. Albo może to ja jestem upośledzona emocjonalnie, czy coś :)

Gość gość
Jak dla mnie jest ok.

Gość gość
Po co to robisz, te opowiesci na forum takie intymne. Lubisz jak sie facec***odniecaja jak opisujesz jak wkladasz sobie palce ? Chyba ze jestes tak tepa i myslisz ze oni pytaja z ciekawosci bo szukaja szczerosci?

Po co to robię? Założyłam taki temat z założenia, że będę w nim szczera. Jeśli zadają takie pytania to na takie odpowiadam. Proste i logiczne (tak mi się wydaje).

Gość nocne ja
Kazdy ma prawo do pisania swoich "wymyslonych historii"...ile w nich prawdy ?-sam wie,a moze o tak poznej godzinie po winku nie wie...sni,a moze ....potrzebuje fantazji nocnej...

Gość gosc40
ustabilizuje wiec swoj nick, mowiac ok, mialem na mysli ze nie uwazam za sciemnianie tego co piszesz, teraz z nudów przegladalem twoje wczesniejsze pisanie i az sie smialem ze grubo przekroczylem twoj limit "...do 30stki"

Gość gość
nie odpowiedzialas czy lubisz jak sie podniecaja czytajac jak wkladasz sobie palce bo chyba zdajesz sobie sprawe dlaczego o to akurat cie pytaja?

Gość gosc noc
Czy tutaj naprawde pisza realisci?

Oh, haha :D No generalnie ciężko wskazać jeden konkretny wiek ale jednak jestem młodą dziewczyną więc automatycznie takich też facetów szukam :D Dobrze, ze ustabilizowałeś swój nick, jak ktoś pisze regularnie to dobrze go odróżniać jednak od reszty :) Nie wiem dlaczego wszyscy uważają, że moje życie jest wymyślone...skoro tak to może powinnam napisać scenariusz do filmu na jego podstawie, przy okazji coś zarobię ;)

Gość gosc40
Poprostu kazdy sądzi wg siebie, ci ci klamią jak mowią dzien dobry nie wierzą tez innym, mi jest latwo łyknac to co piszesz gdyz sam na codzien staram sie nie sciemniac, jesli mi nie pasuje pytanie to prosze o inne ale nie sciemniam z niskich pobudek. Ale za naiwnego tez sie nie uwazam.

Gość nocne ja
Afektujesz sie zyciem,a moze afirmujesz siebie? Albo twoje zycie jest nudne i dlatego spedzasz tak zycie-scenariusz nedzny jak jego narcystyczna autorka!!!!

Gość gość
Przyglupiasta laska na forum z przyglupiastymi odpowiedziami a do tego banda kretynow adorujacych ja w nadzieji na final w realu. Racja Angel. Zjazd, po ch*j ja tu wchodzilam.

Gość gosc40
Jesli mam byc szczery to zycie twoich rowiesniczek nie odbiega tak bardzo od tego co tutaj napisalas, a procent dziewczyn z niesmialymi kontaktami lesbijskimi oceniam wsród 20 latek na jakies 50%.

Nie lubię ale też mi to nie przeszkadza. Jeśli o mnie chodzi mogą sobie nawet walić konia przed tym monitorem, i co z tego? Mam to gdzieś. Takie zadają pytania to na takie odpowiadam, taki był zamysł tematu, ile razy mam to jeszcze raz napisać? _________ A dziękuję, w końcu ktoś to przemyślał, że nie miałabym żadnego celu w kłamaniu tutaj

Gość gość
Pani adwokat? Od kiedy mamy takich durnych przyszlych prawnikow? Nie wiesz ze tam jednak obowiazuje jakis standard?

Gość gosc40
osobiscie znam nawet sędziów o takich standardach jak autorki

Gość nocne ja
Studiowac,nie znaczy studia ukonczyc....ale przyszla jurystka wybrala sie w podroz bez biletu powrotnego.....,gdzies pogubilas swoj kontekst

Gość gość
O to ciekawe, bo sam pracuje w sadzie jako osoba z administracji i powiem, ze troche zdziwil mnie ten topic. Widocznie sie nie znam. A swoja droga to nie dobrze,ze osoby ktore powinny prezentowac jakies wartosci moralne i prawne kompletnie od nich odbiegaja.Niewyobrazam sobie ze osoba twojego pokroju ma stac na strazy prawa.Jaka wladza tacy prawnicy.

Afektuję się życiem i afirmuję siebie. Nie nazwałabym swojego życia nudnym, chociaż zależy oczywiście w porównaniu do kogo ;) A narcystyczna...może i jestem, z tym, że ja to traktuję jako swoją zaletę. __________ Na szczęście nie jestem aż tak "przygłupiasta", żeby nie zaśmiać się po przeczytaniu tego słowa ;) __________ Też mi się tak wydaje, dlatego nie rozumiem co wszystkich tak szokuje w moich wypowiedziach i stylu życia, ale niech będzie. Większość moich rówieśniczek ma tylko jednak trochę bardziej konserwatywne podejście do życia, ale tak poza tym to nie wydaje mi się, żebym się szczególnie od nich różniła :) __________ Jakiś standard obowiązuje, ale sądzę, że ja jakiś standard utrzymuję. Mimo wszystko :D

Gość gosc40
Nie ja ten swiat urzadzalem, jest jaki jest :)

Od jakich to wartośc**prawnych ja odbiegam? A co do moralnych...nie rozumiem jak moje luźne podejście do PRYWATNEGO życia ma mi przeszkadzać wykonywać zawód.