Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie łacza emocji ze seksem

Polecane posty

nie rozumiem. co to ma do mojej wypowiedzi. ale sobie idź zamierzam być szcześliwa, wątpię, żeby seks odbierał mi szczęściem i tak, poświęcenie też czynią szczęśliwym nie widzę sensu Twojego argumentu. kompletnie

Gość gość
Tylko prawiczki się zakoc***a po 1 razie normalnii faceci Nie :)

Gość gość
ekspercie, ty nie znasz ani kobiet, ani mężczyzn, tylko sądzisz po sobie. Ludzie są różni, są kobiety, które traktują seks wyczynowo, są takie, dla których seks jest sposobem na złapanie zamożnego faceta, dla innych na złapanie jakiegokolwiek faceta. I podobnie jest z facetami. Dla jednego to sport, a inny zrujnuje dla kobiet nie tylko swoje życie, ale i życie swojej rodziny.

Gość gość
8.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość ekspercie, ty nie znasz ani kobiet, ani mężczyzn, tylko sądzisz po sobie. Ludzie są różni, są kobiety, które traktują seks wyczynowo, są takie, dla których seks jest sposobem na złapanie zamożnego faceta, dla innych na złapanie jakiegokolwiek faceta. I podobnie jest z facetami. Dla jednego to sport, a inny zrujnuje dla kobiet nie tylko swoje życie, ale i życie swojej rodziny. Ci co zmarnuja zycie dla kobiety to moze chodzi o nic porozumienia a nie seks nie pomyslałes o tym ? Poza tym niektórzy faceci marnuja zycie i swoja rodzine dla rozkoszy , tylko po to zeby móc rpozładowac swoje napiecie , i nie ma to nic wspólnego z wiezia emocjobalna poza tym szybko zmieniaja partnerki sa zablokowanii emocjonalnie , seks jest ich jedyna wiezia z kobietami , ale sa szybko zmieniane chyba ze nie sa zbyt urodziwito tkwia przy 1 ale tpo nie ma nic wspołnego z emocjami .

Gość gość
Faceci traktuja seks jak sport , zmieniaja partnerki seksualne jak rękawiczki a i tak kochaja inna . Facetom łatwiej przychodzi isc do łózka z kobieta której nie kochaja taka prawda .

Gość gość
Faceci traktuja seks jak sport , zmieniaja partnerki seksualne jak rękawiczki a i tak kochaja inna . Facetom łatwiej przychodzi isc do łózka z kobieta której nie kochaja taka prawda .

Gość gość
kolejne prowo no jasne,ze nie brakuje takich facetów ale kobiet też,nikt mi nie powie że te wszystkie partnerki na jedną noc są zakochane w tych facetach.. laski też chodzą na melanże sie zabawić nieraz faceci są bardziej konserwatywni

Gość gość
Nie prowo tylko wnioski z obserwacji otoczenia . Moze nie wszystkie ale na perwno sie jakies znajda .

Gość gość
Skoro kobiety sie po 1 razie nigdy nie zakoc***a sie to faceci juz na pewno nie .

Gość gość
a jesteś facetem czy kobietą? bo jak kobietą to..nie nam to oceniać,nie dowiemy sie tak naprawde jak faceci myslą

Gość gość
Kobieta ale to chyba jest jasne ze oni sa inni ? I chyba wiele jest takich przypadków ze facet po przygodzie z kobieta szuka kolejnej a ona zaczyna dostawac obsesji na jego punkcie ? Na odwrót raczej nie ma takich przypadków .

Gość gość
ja tam nie lubie tego podziału na "my kontra oni" jakby byli odmiennym gatunkiem,w dodatku jakby kazdy był taki sam obserwacje nie są obiektywne bo nie zaobserwujesz wszystkich facetów na świecie. a moje obserwacje są inne, znam niejednego porządnego faceta i nie mam na mysli swojego bo ja nie mam faceta ani ojca bo on porządny nie jest. Mam na myśli znajomych i nie tylko,ludzi którzy na pewno nie udają przede mną bo nie mają po co udawać skoro nie jestem ich dziewczyną ani córką..

Gość gość
mam też na mysli osoby z którymi rozmawiałam anonimowo w internecie tacy to już w ogóle nie mają po co udawać przed kimś obcym w sumie tylko na kafeterii ciągle napotykam tego typu opinie,nigdzie indziej co tu wejde to jakieś zdrady jakieś kłótnie że faceci to świnie zwariować można

Gość gość
Moze nie gustuja w takich jak Ty ? Chodziło mi o to ze faceci nie musza kochac zeby isc z kobieta do łózka . Niektórzy sa porzadni i maja zasady ale nie zmienia to faku ze oni nie łacza seksu z Miłoscia emocjonalna .

Gość gość
W internecie czasami ludzie nawet anonimowo sciemniaja bo nawet wtedy chca sie popisac a czego sie dowiedziałas niby i jakie wnioski wyciagłas ?

Gość gość
no właśnie w tym rzecz,że nie gustują ;) bo gdyby gustowali to by mnie zapewne podrywali a wtedy mogliby mi mówić różne kłamstwa żebym na nich poleciała a skoro nie gustują to nie mają powodu udawać kogoś lepszego niż są niektórzy właśnie łączą seks z miłością. Albo chociaż mając porównanie stwierdzają że seks z kochaną kobietą jest lepszy i głębszy,to sie już zdarza bardzo czesto

Gość gość
seks to sedno świeżego związku i prawdziwej miłości. to przykre że większość utożsamiają go z płytką emocją, albo traktują jak coś zbędnego. najgorsze że jak już spróbują będą starzy i zgrzybiali. śmierdzący i zniedołężniali. a dlaczego? bo teraz się tego boją [czesc

Gość gość
można poznać kiedy ściemniają kiedy nie. No i dlaczego każdy miałby ściemniać i sie popisywać.. nic takiego sie nie dowiedziałam poza tym że różni są faceci a Ty może najpierw naucz się polskiego lepiej a dopiero póżniej myśl o facetach..."wyciągłaś" :O

Gość gość
można poznać kiedy ściemniają kiedy nie. No i dlaczego każdy miałby ściemniać i sie popisywać.. nic takiego sie nie dowiedziałam poza tym że różni są faceci a Ty może najpierw naucz się polskiego lepiej a dopiero póżniej myśl o facetach..."wyciągłaś" :O

Gość gość
Facet moze kochac 1 a jak mu dobrze nie dogodzi to szuka kolejnej facet moze sypiac z kilkoma kobietami na raz bzdury ze robia to tylko z Miłosci wisdac ze g.... wiedza o Miłosci widocznie nigdy nie kochali , własnie sciemniaja Ci bo niby czemu maja C****sac prawde ?Ludzie ogólnie maja narcystyczna natura , nawet jak ktos im sie nie podoba to chca sie pokazac z jak najlepszej strony , a może podobasz im sie i to ich bajer ?

Gość gość
pomysl też jak wielu facetów uogólnia na podstawie swoich obserwacji,że kobiety to same materialistki i podłe suki....to wszystko są bujdy na resorach...żal mi tych facetów

Gość gość
Faceci tylko w ten sposób podchodza do tego , ja mam znajomego co jest tylko dla seksu z kobieta tez wciska mi kit ze ja kocha a po pijaku prpoponowal mi nie moralne propozycje :) Taka natura męzczyzn pogódzcie sie kobiety .Kobiety tylko łacza to z miłoscia , no moze jeszcze powiedzie ze facet seks łaczy tylko z 1 kobietya ? Smieszne jestescie i i naiwne , nie zły kit wam wcisneli .

Gość gość
tak tak każdy tylko ściemnia ja jestem ślepa a ty masz racje bo tak sobie wmawiasz ciągle.. ja wole zostać przy swoim obiektywnym zdaniu,że ludzie są różni i nie można wszystkich wrzucać do jednego wora...jeden będzie seksoholikiem,drugi gejem,trzeci asem,czwarty kimś jeszcze innym kobiety też zdradzają sypiają z kim popadnie mają sponsorów...

Gość gość
Albo chociaż mając porównanie stwierdzają że seks z kochaną kobietą jest lepszy i głębszy,to sie już zdarza bardzo czesto Bardzo często to sie zdarza ze kobiety im sie szybko nudza jesli chodzi o seks , faceci nie lacza teo z emocjami tak jak kobiety i to stara prawda jak swiat . Ja mam 20 lat a lepiej znam zycia niz nie jedna 40 tka z tego co tu czytam .

Gość gość
no tak,1 znajomy ma reprezentować wszystkich facetów...to ja c***owiem że wszyscy faceci to geje i tylko udają,że jest inaczej...wiem bo mam znajomego geja i dopiero jak był pijany wyszło to na jaw bo sie zaczął dobierac do swojego przyjaciela :D:D

Gość gość
Predzej uwierze ze wszyscy faceci to gejke niz ze wola t robic z 1 kobieta przez całe zycie faceci nie sa monogamistami , jak my kobiety tylko poligamistami pogódzcie sie z tym :) Jestem obiektywna i nie tylko ten 1 przykład biorę pod uwagę lecz mase innych .

Gość gość
też mam 20 lat ale sie nie wymądrzam że najlepiej znam życie.Jednak od Ciebie na pewno tak,bo ja jestem otwarta na różne opcje,widze świat w wielu barwach a Ty ograniczasz sie do jednego schematu i dostrzegasz tylko 1 typ facetów... zauwaz że ja nie zaprzeczam istnieniu facetów o jakich piszesz ale staram sie wyprowadzić cię z błędu jakoby każdy miał być taki sam ja może i pisze że znam facetów porządnych ale nie twierdze że każdy taki jest więc nie jestem naiwna i nie ufam nikomu tak od razu

Gość gość
nie wiesz co to jest obiektywność to i tak są tylko twoje obserwacje i twoje przekonania a z kobiet z******te monogamistki :D :D ja chyba jednak nie jestem monogamistką..

Gość gość
Ja po prostu znam ich naturę i nie obchodzi mnie twoje zdanie , wystarczy sie rozejrzec oni sa z innego swiata , poza tym facet to zdobywca a kobieta to przyneta . Ja nie raz sie przekonałam ze faceci lubia strugac swietych a maja za uszymi zreszta to tylko faceci , ja uważam ze jesli uwazasz ze facet jest w stanie ograniczycv sie przez całe zycie do współzycia z 1 kobieta to jesteś w bledzie . Namietnosc szybko wygasa i człowiek szuka kolejnej przygody mam tu na myśkli faceta , sa tez faceci którzy kochaja na prawdę i nie raz też spotkałam sie z postami ze nie potrzebowali wtedy kontaktu fizycznego . Ja sie nie wymadrzam ale widze ze duzo tu naiwnych kobiet .