Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie łacza emocji ze seksem

Polecane posty

Gość gość
czyli kobiety też uogólniasz - "my kobiety - monogamistki" a to chyba jeszcze wieksza bzdura

Gość gość
Wiekszosć to monogamistki , faceci z natury to poligamisci .

Nie wiem w jakim swiecie zyjesz ale faceci nie musza kochac zeby isc z kobieta do łóżka . To bzdura ze łacza to z Miłoscia .

Gość gość
nie jesteś wszechwiedząca i nie znasz natury każdego skoro cie nie obchodzi moje zdanie po co ze mną gadasz może jest taki facet który całe życie był tylko z jedną,może nie ma..ale nie mam prawa stwierdzić że to niemożliwe tylko dlatego że takiego faceta nie znam.

Jesli jest taki facet to tylko z braku laku . Wszyscy faceci to poligamiści tylko mniejzosc umie sie maskowac .

Gość gość
jaka znowu większość kobiet może połowa,ale na pewno nie większość,nie w tych czasach kobieta też nie musi kochać żeby iść do łóżka zadna to wielka milosc,isc do lozka po 1 randce

To samo tyczy facetów , oni wola 1 razowe przygody kobiety czasami chca wiecej .

Gość gość
ja nie musze wielce kochać,to co może nie jestem kobietą? :O kobiety też udają swięte a wcale takie nie są.

Ale faceci sa gruboskórni , kobiety nie musza udawac wielkiej miłosci fakt ze sa ustatkowani faceci ale ktos tu na pisał ze facet potrafi zniszczyc swoje zycie i zycie rodziny dla kobiety dobre sobie zonaci jak szukaja seksu to nie miłosci . Kobiety czasami z takich przygód 1 razowych sie zakoc***a faceci nie .

Gość gość
faceci też. Dobra ide bo nudna taka rozmowa,powtarzasz ciągle te same brednie dobranoc

Faceci nie bo oni jak chca sie tylko zabawic to szukaja podswiadomie kobiet w których by nigdy sie nie zakochali . Żyj dalej w swoim swiecie .

Gość gość
chyba ty w swoim :P bo ja widze coś poza własnym światkiem,nie jestem ograniczona bo nie generalizuję

Prawda boli :)? To nie brednie tylko prawda faceci lubia sie zabawic ua potem po taskiej nocy podsuwaja sie kat i szukaja kolejnej zdobyczy , jesli szukaja miłosci to raczej wsród porzadnych faktem jest ze kochać nie musza zeby isc z inna do łózka .

Gość gość
mało to przypadkow jak facet sie zakochał w kochance? albo kochał swoją żone a ona jego nie ja znam takie przypadki i wiem,że są jest tyle roznych ludzi po co sie ograniczac do jednego wzorca postepowania

Gość gość
nie,prawda nie boli. Niby czemu. Ja potrafie żyć z myślą że nie ma pewności na kogo sie trafi i co nas spotka bo tyle jest ludzi i możliwości..

A Ty żyjesz w habicie ze masz takie pooglady ? Myslisz ze wszyscy maja poooglady sredniowieczne :)? Popatrz sie na taki Islam tam faceci moga miec nawet po 4 zony taka ich natura . Ale Co Ci bede tlumaczyc sama uwazasz ze faceci to robia zazwyczaj z Miłosci bo to takie głebokie tlalalalala hehe dobre sobie :)

Gość gość
jesteś bardziej ograniczona niż przypuszczałam nie zrozumiałaś nic z tego co napisałam ja nie pieje że każden jeden robi to tylko z miłości,bo nie uogólniam. co innego pisałam chyba jednak prowokujesz

To tylko w telenowelach sie zakoc***a , w rzeczywistosci to jak facet ma żone i szuka odskocznii to szybko ja zmienii kop w tyłek i do widzenia żona zawsze wazniejsza .

Skoro myślisz ze facet umie łaczyc seks z miłoscia to raczej Ty jestes ogranixzona w sferze sredniowiecza miałas isc spac co tu robisz jeszcze dziecinko ?

Kochanki sa dobre tylko na raz a nie do zakochania zawsze bedzie wazniejsza ta co sprzata gotuje i matkuje od 1 razowej przygody .

Gość gość
nie jestem ograniczona skoro dopuszczam różne możliwości. Taa żona ważniejsza gdyby była ważna w ogóle nie byłoby miejsca na kochanki ja tam telenowele kojarze wlasnie z bzykaniem sie na prawo i lewo,np taki zbuntowany anioł..kazdy z kazdym,zdrady,dziwne akcje.. :D tak mialam isc spac ale mi sie odwidziało skoro ja jestem dziecinką to kim ty jesteś...może upośledzoną? nie dziwie sie ze nie znasz porzadnych facetów,który by sie z taką ograniczoną zadawał

Bo ich nie ma w takim razie Ty nie masz MÓZGU . Powiem Ci czemu faceci zdradzaja bo zona nie spełnia wszystkich ich zascianek nie znaczy ze ich nie kochaja , tu chodzi o rozładowanie napiecia zona czasami z wiekiem juz nie moze a facet ma potrzeby ale to nie znaczy ze jej nie kocha to tylko kilku razowy seks takie rozładowanie napiecia nie ma tu mowy o Miłosci . Ja zauwazyłam ze w telenowelach własnie jak facet kgra zakochanego to nie moze być w łózku z inna kobieta szczególnie w tych Meksykanskich , rzeczywistosc wyglada zupelnie inaczej .

Gość gość
Nie musisz mi tłumaczyć czemu zdradzają bo i tutaj powodów sie znajdzie wiele,a ten który opisałaś owszem występuje,pewnie często ale nie jest to na pewno jedyna opcja..

No chyba ze szuka odskocznii rozmowy bez seksu , czuje sie nie szczęsliwy to tak moze sie zakochać , jesli owa kobieta da mu to czego mu w małzenstwie brakuje i nie chodzi mi o seks .

A mało to przypadkóew jsk facet po takiej przygodzie kopie kobietę w tyłek a ona nie moze o tym zapomniec ? O odwrotnej sytuacji jeszcze nie słyszałam .

Gość gość
Nie mało. Ale to że o czymś nie słyszałaś nie znaczy że tego nie ma.

Gość gość
Ja tam nie wierze zeby normalny facet nie mógł sie pozbieracv po 1 nocy z kobieta , tylko prawiczki i romantycy a Ci 2 to na wymarciu . Reszta trasktuje seks jak rozładowanie napiecia taka prawda .

Gość gość
Nie wiem czemu sie tak oburzacie , prawda stara jak swiat .