Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka_21

KONTYNUACJA STAREGO TOPIKI

Polecane posty

Gość anitka_21
ehhh a w ogole jak takie badania wygladaja wie ktos??ile sie czeka na wyniki??

Gość gość
Anita, powiedz mu ze ty nie bedziesz nikogo wsypywac bo ta osoba w to nie wierzy i tylko przekazala ci co uslyszala. Powiedz ze prosila zebys nie mowila twojemu i tylko pod tym warunkiem ci to powiedziala. A najlepiej to daj Twojemu do zrozumienia ze ty juz mu powiedzialas wszystko co wiesz i nie chcesz juz rozmawiac na ten temat bo to do niczego nie prowadzi i ze widzisz jak on na to reaguje i sie go boisz wiec wolsz juz sie nie odzywac wiecej. Jesli chce to niech sam dochodzi dlaczego ludzie nie wierza Paulinie i ze trudno jest sie nie domyslic jesli ktos skacze z imprezy na impreze nawet bedac w ciazy...

Gość gość
I stoj twardo przy swoim nie daj sie zlamac.

Gość gość
Czeka się ok 2-3 tyg. i w tym wypadku Paulina nie będzie potrzebna. Trzeba pobrac probke z ust małej i Twojego, wiec Paulina nawet nie musi wiedziec. Takie próbki można chyba kupic w aptece. Wysyła się je następnie do kliniki.

Gość gość
Anita napisz koniecznie później co się działo jak przyszła Paulina. Pamiętaj też wyczyścić historię na kompie.

Gość anitka_21
paulina wlansie u nas jesrt przyszla moze z 10 min tmu i sie zakanal z nia w pokoju naszym ja sedze w pokoju drugim ale nic nie slychac co oni mowia bo leci muzyak glosno

Gość gość
Pobranie próbek jest banalne i można je zrobić we własnym domu-bierzesz taki specjalny patyczek jak te do ucha tylko wiekszy i wkladasz na chwile do buzi i jezdzisz po policzku przez doslownie 2 sekundy, więc małej nie będzie nic boleć. Taki zestaw kupuje się w aptece albo Ci przysyłają z kliniki w której chcesz zrobić test. Można też stawić się osobiście na pobranie - tzn. twoj i mała.

Gość anitka_21
no ciekawa jestem co z teog wyniknie cyz moj sie zgodiz na takie testy bo znajc zycie bedzie mopwil ze szkoda mu kasy to jest jego wymowka najwazniejsza

Gość gość
Hehe, ciekawe co wyniknie z tej rozmowy :D

Gość gość
To się go zapytaj tak jak ktoś wyżej pisal czy placic alimenty w razie gdyby to nie bylo jego dziecko wyjdzie taniej? Nie mowiac juz o uczuciach do tego dziecka :(

Gość anitka_21
no wlansie tego sie boje ze wszyskto teraz bedzie na mnie bo pualina go przekabaci na sowja stoene

Gość gość
To wtedy powiedz ze niech sie na tobie nie wyzywa i niech nie zabija przyslowiowego poslanca. Ty tylko powtorzylas mu co uslyszalas bo uznalas sie powinien wiedziec. Powiedz ze sie dlugo zastanawialas nad tym ale uznalas ze za bardzo go szanujesz zeby to przed nim ukrywac. I niech sie wyladowuje na Paulinie bo to nie ty jestes sprawczynia tego zamieszania tylko ona.

Gość gość
Paulina na bank się wyprze, przecież każdy by tak zrobił na jej miejscu. Ma za dużo do stracenia i powiedz to swojemu facetowi, że wiadomo było, że mu się nie przyzna. Musiałaby być głupia.

Gość gość
I co Anitka? Pisz!!!

Gość anitka_21
ehhh ale akcja,,

Gość anitka_21
caly czas siedizlei w pokoju i gadlai i naglew paulina wyszla stmtad i przyszla d mnie z morsa zaczlela sie drzec ze mam sie nie wtracac w nieswoje sprawy i ze jak jeszcze razbede cos gada cna tn temat to pozaluje i wyszla trzasnela drzwiami..... pytam sie mojego co sie staloo i o czym rozawiali i co sie okazlao to powiedizal ze to nie jest moja sprawa

Gość gość
Opowiadaj

Gość anitka_21
juz opowiedizlam wszystko

Gość gość
No to w koncu nie wiesz czy zrobia ten test?

Gość anitka_21
nie nic nie wiem tak jak napislaam moj powiedzial z eto nie jes tmoja sprawa i mam sie nie wtracac

Gość gość
Pewnie z czasem się i tak dowiesz, na czym stanęło

Gość anitka_21
no nie wem

Gość gość
A jak wyszła wyglądał na wkurzonego?

Gość anitka_21
no byl zdenerwoany do tje opory jest teraz siediz wmkuchni i pije piwo

Gość gość
jak będziesz wiedzieć coś więcej, to nam napisz. Czyta się to jak telenowelę :)

Gość anitka_21
no napsize na pewno postram sie go jturo jakos wybadac zobacyZmy czy cos pwoie

Gość gość
Tylko nie naciskaj za bardzo, bo się dopiero zdenerwuje. Pewnie sam nie wytrzyma i zacznie w końcu o tym coś mówić.

Gość anitka_21
witma jes tktos?

Gość gość
Tak, co tam?

Gość anitka_21
no wiec dizisja rano o 8 obudizla na spaulina przyszla z mala i pwoiedizal aze ja zostawia bo ma sprawy do zalatwienia jakies wazne niby m,oj sie wkurzyl zaczal sie drzec na nia ze to nie jest opiekunka do dzieic z eon tez moze mial cos zpalanowane i ni bedzie z nia zostawal na akzde jej zawolanie ehh pioklicli sie ja wzielam to zicko poslzam do kuchni zeby teog nie sluchala po chwili jendak moj sie dal przkeonac apulina wyszla no i mala jest u ans teraz oczywiscie ja z nia musze siedziec bo moj pije piwo ja die do prascy na 16 i bojne sie go zostaiwc znia bo penwoe paula niw roci dot ego czasu