Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodsza siostra jest 100 razy ładniejsza odemnie

Polecane posty

Gość gość

Jest wysoka, ma już rozmiar biustu miseczka c a ma dopiero 16 lat. Moja matka to też piękna kobieta a ja wyglądam jak kobieca wersja mojego ojca! Czemu życie jest takie niesprawiedliwe? :(

Gość jedna nutke poprosze
moja mlodsza siostra jest ode mnie mlodsza niemal o pokolenie na upartego moglabym byc jej matka jakbym wczesnie zaczela... nie, nie rozwazam naszej relacji w kategoriach konkursu pieknosci :D

Gość MężczyznaZWarszawy
żebyś w drugim życiu dostała tak piękne ciało, jak Ci się nigdy nie śniło

Gość gość
Zawsze ktoś będzie od ciebie (ode mnie też) ładniejszy, a ktoś brzydszy.

Gość jedna nutke poprosze
uhm a w 22 rzyci chory anielskie :D

Gość gość
Życie nie jest sprawiedliwe. Mnie też to wkurza.

Gość MężczyznaZWarszawy
Jeżeli by wykluczyć wszystkie piękniejsze z twojego punktu widzenia kobiety, wówczas była byś najpiękniejszą kobietą na świecie. Natomiast, gdyby wykluczyć wszystkie z twojego punktu widzenia najbrzydsze kobiety, to byłabyś najbrzydszą kobietą na świecie. Ludzie zrozumcie. Piękny/brzydki to pojęcia względne. Ile ludzi, tyle ideałów. Na świecie na pewno jest mężczyzna, dla którego to Ty jesteś 100 razy piękniejsza od siostry.

Gość gość
Nie lam sie zapewne masz piekniejsza dusze ja mam dwie corki i faktycznie mlodsza to moja wersja a starsza to taty wersja mlodsza naprawde sloczna az ludzie sie ogladaja czarnula ,z mezem staramy sie wychwalac walory starszej bo naprawde jest tez ladna dobrze ze jest roznica osiem lat miedzy innymi nie bedzie problemow z chlopakami

Gość gość
też myślę że życie jest niefair:( mam przyjaciółkę najlepszą która jest po prostu śliczna. Przy niej czuję się taka brzydka... wygląda naprawdę super- 175 cm, buzia takiej lalki, super włosy, a talia pozazdrościć, taka urocza, delikatna. Zawsze ktoś za nią spojrzy a za mną nikt:( nawet gdy ubiorę się fajnie to i tak nic:( ledwo mam 164 cm, z twarzy przeciętna, do tego mam szersze ramiona i brak talii, taka niekobieca jestem choć cycki mam większe od przyajciółki .....

Gość gość
przekichane miec ładniejsza przyajciolke..

Gość gość
Ja z mężem mamy tak samo z synami. Mamy ich trójkę, dwóch najstarszych są niebrzydcy, raczej przeciętni ale z najmłodszego rośnie prawdziwy przystojniak. Ma siedemnaście lat i nawet jego wychowawczyni zwróciła uwagę że wzbudza duże zainteresowanie wśród dziewcząt.

Gość gość
nie porównuję się.. to widać gołym okiem.. najbardziej dołuje mnie że kiedyś poszłyśmy na dyskę, ja założyłam seksi ciuszki, szpile, a ona dżinsy, biały top, baleriny a wyglądała o niebo lepiej niż większość lasek.. Może to ta jej buzia, może ten jej urok.. w*****a mnie to ale jest naprawde super przyjaciolką i dobrą dziewczyną eh

Gość gość
jak mozna twierdzic, ze jak ktos jest ladniejszy to ma brzydsza dusze. jestescie popiehdoleni.

Może to to, że wyglądała inaczej niż cały tabun wymalowanym laluń w "sexy" ciuszkach?

Gość Anka92
Wiesz...coś za coś. Moja siostra też jest ładna, seksownie się ubiera i......no właśnie, nie zdała matury i już nie zda, bo po co jej matura,to jej słowa. Normalnej pracy nie ma na etacie,pracuj na czarno itp. Ze mnie ten kopciuszek, ale.....mgr jest,dwie podyplomówki, dobrze płatna praca, mieszkanie itp. Nie wiesz jak Ci się potoczy życie. Możesz jej zazdrościć urody,tylko że ona z wiekiem przemija. Pamiętaj o tym

Gość prawienowa
Ale przynudzacie... A juz wygrywa ten tekst "nie martw sie ze nie masz urody, bo ona i tak przeminie"

a nie prościej zająć się po prostu swoją urodą? Jeżeli ona jest kopią matki, a Ty ojca to pewnie nawet nie jesteście wystarczająco podobne, żeby można Was było porównywać.