Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaaaaaaaaaak

mam raka

Polecane posty

Gość gość
"zwiększa innych nowotworów" to wiesz poprostu czy jest to gdzieś napisane?? podaj linka prosze

Gość gość
Poszukaj sobie, znasz tylko kafe, nie wkleje linku bo uzna za spam

Gość gość
Ci wszyscy którzy siejecie zamęt a najbardziej robert od ostatniej wypowiedzi lepiej sie zbadajcie wkrótce bo karma wraca, możesz srać do woreczka na brzuchu lub mieć wycięte jaja i wtedy niech ci ktoś powie było się nie p*********************ić

Gość gość
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Gość gość
Wierzcie dalej korporacjom farmaceutycznym, a skończycie jak autorka.

Gość gość
mam raka nie piersi,ale tarczycy i prawda jest taka, że samo badanie nie pomaga, byłam na biopsji 2 razy, dopiero po operacji wyszło w badaniu histopatologicznym. Wszystkie zgrubienia trzeba kontrolować, bo nie wiadomo co może być rakiem...

Gość raaaaaaaaaaak
Witam jestem już po operacji. Nie jest tak źle jak myślałam, najważniejsze że nie zaciążyłam, a bez piersi da się żyć. :)

Dziś rak to już nie wyrok. To dziadostwo na szczęście można pokonać czego byłem bezpośrednim świadkiem. Życzę zdrowia

Gość gość
18 stycz pisze ze ma w przyszlym tyg operacje a 20 juz o 14 pisze ze jest po operacji.... to pewnie na ojomie jej kompa dali bo byla w idealnej formie jak wiadac.. PROWO 100% swoja droga to trzeba miec niezle n******* zeby takie taematy wymyslac zaby ktos zwrocil na nia uwage... zalosne

Gość gość
Ja mam guzek, ale nie wiem jeszcze co to jest.

Gość gość
wiem co przezywasz ,byłam w takiej samej sytuacji co ty prawie 5 lat juz mineło .Piec lat tak to przeleciało ..na szczescie wczesnie wykryty ..ale swoje przeszłam, u mnie to był czerniak .To prawda ,ze człowiek zaczyna nowe zycie , inaczej patrzy na wiele rzeczy nie zawraca sobie głowy pierdołąmi , uzalanie sie ludzi nadsoba wrecz mnie denerwuje ...ja docenaim zycie .,.Oprocz choroby mam mase preblemow ale podchodze do tego ze to nie koniec swiata z kazdej sytuacji jest wyjscie i ze bedzie i musi byc dobrze ...chociaz tez mnie nachodzi ...dlaczego ja mam wiecznie zycie w stresie i jeszcze mnie ten RAK dopadł ...ale uswiadamiam sobie ze jestem zdrowa i zyje i to jest nawazniejsze!.

Gość gość
A przez ile czasu miałaś tego czerniaka? Bo mi pół roku temu pieprzyk zaczął rosnąć, jest nierówny i ciemny. Bałam się iść zbadać. Teraz czas minął i tym bardziej się boję, że za późno na wycięcie. Ale może to nic takiego, bo jak czerniak to już bym była w złym stanie. Jak to jest?

Gość gość
poczytaj o totalnej biologii