Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM EKSKLUZYWNEGO WKŁADU OCHRANIACZA DO ŁÓŻECZKA

Polecane posty

Gość gość
No ty chyba chora jesteś. Każdy musi się ze swojego zalogować :O Nie widać kto wklejał i skąd oglądał :O

Gość gość
o ja pierdziele to zdjęcie jest na fejsie ,to napisz do tej babki wiadomość ,na czym to leży i gdzie kupiła ,to jakś twoja znajoma ,czy żona twojego byłego że tak się czaisz ,jak chcesz to ja napiszę

Gość gość
??? wtf?

Gość gość
Pół godziny debatujecie czy to sofa czy wkład dajcie linka w takim razie do takiej samej sofy skoro takie jesteście pewne!

Gość gość
Przede wszystkim widać co najwyżej dwa brzegi, jeśli nawet ten drugi nie jest poduszką (może nie być, może być odwinięty brzeg) ale jak dla mnie to nawet jeśli to dziecko leży w łóżeczku to po prostu jakaś narzuta/koc położone na dnie i na brzegach, chociaż też optuję za kanapą, dziecko z jednej strony ma oparcie,z drugiej poduszkę. Nie ma takiego wkładu do łóżeczka o jakim piszesz bo po prostu nikt grubym wkładem nie zaściela materaca, podłóż sobie welurową narzutę pod tyłem i śpij tak... Ekskluzywne bo granatowe i pikowane??? A taki wkład sobie możesz u krawcowej uszyć, nie ma problemu, tylko nie pisz tu potem że dziecko nie chce u siebie spać... Tak na marginesie, mój mąż tym czarnym byłby zachwycony...

Gość gość
Na stronie 3 ktoś dał linka z Ikei!

Gość gość
A ty tam wyzej slepa jestes przeciez jest link do tej sofy ,tylko w innym kolorze ,po za tym tu wcale niewiadomo czy to czarny ,granat czy ciemny fiolet .

Gość ukiaaa
Ale się uhahałam czytając ten temat. 1. To nie łóżeczo tylko ta sofa z Ikei w kolorze kościelno fioletowym lub granatowym. Dziecko dotyka prawą rączką oparcia a to nie pikowane w rogu to poduszka (też mam dużo zdjęć dziecka w poprzek na kanapie :) ) 2. Kolor okropny, aż dreszcze przechodzą ale czytając, że to wkład do łóżeczka (jak pudełko zapałek w części, gdzie leżą zapałki:) ) i otwierając linka pierwsza myśl _ wnętrze trumny brrrr 3. niezdrowe dla dziecka (gdzie tu przepuszczalność?) 4. gdzie ta ekskluzywność?

Gość mammamiła
Weszłam tu, bo chciałam napisać,że na limango są teraz ochraniacze do łóżeczka firmy Red Castle po 172 zł, zamiast prawie 300, ale zobaczyłam to dziecko na kanapie z Ikei i już nie wiem, o co autorce chodzi :)

Gość gość
gość z 20.22 co jest na tej stronie? ochraniacz na szczebelki ( na całe łóżeczko ) o długości 360cm

Gość gość
Ekskluzywny :D wklad do lozeczka :D Normalnie takie rzeczy to tylko na kafe :D

Gość kofinka
feretti ma bardzo wiele takich akcesoriów pościeli i ochraniaczy i ma takie na całe łóżeczko więc sobie zobacz może coś Ci się spodoba co do jakości mozesz być spokojna

Gość gość
po przyjrzeniu się zdjęciu w świetle dnia już w ogóle nie mam wątpliwości że to narzuta na sofie ,można zobaczyć pod dolnym kwadratem tak gdzie główka dziecka jest pasek za tym paskiem jest zamek bo te narzuty są łączone zamkiem .