Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajuzniewiem

on wyszedl w gosci a ja zostalam sama z dzieckiem

Polecane posty

Gość samajuzniewiem
pytanie brzmialo raczej: idziemy do D na tort? Odpowiedzialam ze jak skoro N jest chora. Odpowiedzial ok i poszedl sam.

No coz, pozostaje ci wyedukowac meza (a moze siebie?) zeby mogl zostac z dzieckiem na kilka godzin. W jakim wieku jest dziecko?

No to najwyzsza pora nauczyc meza (a moze siebie?) opiekowac sie dzieckiem na kilka godzin chociaz. W jakim wieku jest dziecko?

Gość gość
Tak właśnie wygląda macierzyństwo w większośc**przypadków-matka jest do dziecka przykuta a inne kobiety jeszcze Cię teraz zgnoją na forum , ponieważ nie chcesz grać potulnej matki -polki . Tak naprawdę to dziecko wiąże się z wyrzeczeniami tylko dla kobiety. Faceci nie rezygnują z przyjemności na rzecz życia rodzinnego.

Gość gość
nie zgadzam się. jak kobieta pozwala sobie na takie traktowanie to tak ma......

Gość samajuzniewiem
s sumie to mam gdzies jego brata i chorobe dziecka,chodzi mi tylko o tort.jak nie przyniesie mi tego kawalka z wisienka na gorze to go do domu nie wpuszcze.

Gość samajuzniewiem
to wyzej nie ja pisalam. dziecko ma 4 latka

Gość gość
pozwolilas mu i tyle. za tydzien zostaw dziecko i idz do kolezanki. inaczej nigdy nie zacznie cie szanowac

Gość samajuzniewiem
zgadzam sie ze dzieci sa wyrzeczeniem tylko dla matki... sa moze wyjatki ale nieliczne.

Gość samajuzniewiem
i tak zrobie... powinnam chyba juz dawno sie postawic... slowa nigdy do niego nie docieraly. Pora na czyny...

Gość gość
nie zgadzam sie z tym :O ja mam 3-latke i to ja wychodze po pracy na silownie, do kosmetyczki, w weekendy wypady z kolezankami. jak mala plakala w nocy, wstalam tylko na poczatku, potem mi sie nie chcialo. i maz musial wstac i sie przyzwyczail. teraz ja siedze na kafe, a on czyta malej bajki/ facet ma 2 razy wiecej sil, jest 2 razy wiekszy, dlatego moze 2 razy wiecej pracowac, takze w domu/ ja sie meczylam w ciazy 9 miesiecy, niech i on sie pomeczy :D ale autorko musialabys miec jaja, zeby faceta ustawic. a tobie ich brak. i to jest problem.

Gość samajuzniewiem
on w ogole zrobil sie jakis dziwny,woli sobie sam strzepac niz seks ze mna

Gość samajuzniewiem
dzieki za normalne wypowiedzi. A pozostale... no coz... to tylko kafe.

Gość gość
czyli ma kochanke skoro woli swoja reke niz sex z toba:O

Gość gość
niekoniecznie ma kochanke. ja tez wole sobie sama dobrze zrobic. maz mnie po prostu nie podnieca.

Gość samajuzniewiem
to nie ja pisalam o trzepaniu. Ktos sie podszywa

Gość samajuzniewiem
k***a znowu podszyw.niestety ale to prawda,maz sie trzepie:Okupil sobie tez taki pierscien na penisa zakladany u nasady,po co mu to?acha i kupilam sobie bardzo drogi balsam do ciala Dior ,a on zuzyl go do trzepania:O

Gość samajuzniewiem
koniec tematu. Nie bede sie wiecej wypowiadac bo ktos sobie glupia zabawe w podszywanie znalazl.

Gość samajuzniewiem
no prosze wrocil bez tortu,cham jeden😠bede juz konczyc bo bachor drze ryja,pewnie znowu zryc chce:O

Gość gość
jak apetyt mu wrócił to na pewno już zdrowieje. I to najważniejsze, piepszyć tort, przybyło by ci w biodrach a tak to wnerw plus robota = smukła sylwetka

Gość samajuzniewiem
masz racje:)a fajna figura mi sie przyda bo za ten mezowski wybryk zamierzam go zdradzic.chyba zaloze konto na Zbiorniku:)