Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony starsze od mężów

Polecane posty

Gość gość
Jestem facetem mam zone starsza o 5 lat.mam 34 l i nie jest zawsze cudownie niektore rzeczy sie zmieniaja

Gość gość
Ja weszlem w zwiazek z kobieta o 7 lat starsza (ja 27, ona 34). Znamy sie ponad 2 lata, miala straszne opory ale sie przelamala. Na razie jest cudownie.

Gość gość
Mam męża 10 lat młodszego:) ja 40 on 30:) Jestem bardzo szczęsliwa to mój drugi mąż:)

Gość gość
Miałam kiedyś wybór chłopak dwa lata młodszy oraz równolat i właśnie ze względu na wiek odrzuciłam tego młodszego. Ten młodszy był wpatrzony we mnie jak w obrazek a równolat unikał mojego wzroku co już powinno mnie było zastanowić. Teraz po paru latach widzę że zrobiłam głupotę bo ten w moim wieku okazał się *****czem który zalicza wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka. Wniosek jest taki że nie ma co patrzeć na wiek przy wyborze partnera, miłość nie zna wieku.

Gość gość
5.lat różnicy to zadna roznica!! Kazdy się zmienia gościu z po dziewiątej,dziś. Nie z powodu wieku coś u Was skrzypi,na bank są to inne czynniki,niewykluczone,że też po Twojej stronie. Ostatni wpis infantylny-dwa lata różnicy hehe.

Gość gość
Znam trzy takie związki małżeńskie. W jednym z nich mężczyzna jest młodszy o 7 lat, niedawno urodziły im się bliźniaki, kochają się i pasują do siebie wizualnie. Drugi przypadek, facet młodszy o 9 lat, również ślub z miłości, mają dzieci i wyglądają na szczęśliwych (choć tu już rzuca się w oczy różnica wieku). Trzeci związek - mój kolega z klasy w liceum - 25 lat - związał się z 40latką, a właściwie po prostu wpadli i wzięli ślub... nie widać żeby byli zakochani. Różnicę wieku można dostrzec z daleka, ona to już podstarzała, gruba baba, a on no cóż młodziutki chłopak...

Gość gość
10:30 może wpis infantylny:) jednak młodszy, mało ale jednak młodszy:)